АВГУСТовските слънца,чакат ЛЪЧКО у дома!

• 11 789
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
ех Велмар как ме изпревари 
АМи - нали знаеш 4е съм будна отдавна,денят за мен е в разгара си Party.И с нетърпение 4акам да се разбудити и вие ,4е да не си кукувам сама из форума Crazy

# 121
Кво да се прави, не можем всички да сме високи едроцици блондита bombs
Някои от нас го докарват поне на височина.....ама за формата и размерите на задните части хич и не ми се разправя Animal Pig smile3511

# 122
  • софия
Добро ви утро  Hug!
Честитя всичко на всеки по-много  Joy   bouquet!
Пепър,а да си кажа и аз ,че съм ЗА сушилня !Много съм доволна-няма вече да зъзна по балконите докато просна дрехите,после зимата ги прибирам на "кокал",а пък че вече не гладя е.....,направо се родих   Peace!Нашата е на Горение и е от тези не с маркучите,ами е на принципа на конденза ама,колко умно прозвуча  Laughing,това го преписах от Упътването за употреба,а иначе на нашенски казано няма нужда като едно време да се кърти и ръга по стените,ами водата се събира в едно "чекмедже" и след като свърши зададената програма,вадиш и изхвърляш водата  Mr. Green.
Нашата ваксина също я бият мускулно в крачето  Peace!Знам,че там е най-добре,защото мускула е по-големичък  Peace!
Още нещо мислех да напиша,но нещо съм станала много разсеяна това без майтап ,забравям ,излизам не си спомням пуснах ли сот-а или не  newsm78,абе положението е ,а мамите с две направо не ги знам  dontknow!

# 123
Едно голямо Благодаря на Pepper , че направи темата по-интересна:))) и накара хора, които спряха да пишат да се завърнат пак(аз съм една от тях) Hug Hug Hug Май на всички ни омръзна да гледаме как 5-6 човека си плямпат тяхни работи и кой ще прави темите.

С какво по точно стана по интересна темата? С тъпите интриги,или може би кой с какъв цвят си е омазал косата?!Не беше ли тази тема за бебетата или решихте да пренесете клюкарника тук?
И какво по точно по интересно си пишете от тези "5-6 майки" преди? newsm78

Искаш ли да бъда честна или да си замълча?
Само едно ще отбележа: в темата почнахме да си говорим по между си! А не само да докладваме.  Освен това се забавляваме. Чесно казано много ми писна да чета как незнам си коя си супер много страдала , че се връща на работа , ама видиш ли се върнала, щото я сърби кариеризма. И сега всички трябва да страдаме с нея. Друга мръзнела по спирките, ми моя проблем с боята за коса е същия...по - малък ли ви се струва? Или трябва всички заедно пасем , орем, жънем , вечер сменяме памперси , без да ни занимават с глупости. По са ми интересни на dani циците и на Пиперчето сушилнята.

Все пак бебоците ни са прекалено малки и все още не особено интересни та нон стоп да пиша : яде- седя в шезлонга-маха с ръце -спа-яде- седя в шезлонга- маха с крака-спа и така до откат... ааа извинете...сега си мачка лигавника, разнообразие...

Разбирам и подкрепям мамите в техните проблеми и се моля за тях , но когато моето детенце, благодаря на Бог е добре това значи ли , че не трябва да пиша тук????

И все пак можеше да си замълчиш , защото в момента ти повдигаш спора на ново! 

Хайде сега да се върна в ритъма, че много се ядосах.
Бубче, дай си телефона да те питам за срока на годност на замразените пици. Simple Smile (Бтв, шапка ти свалям, че макар, че Инчето беше болна ти не падаш духом и думите ти не звучат като жалейки)

MimSss, Lorexa, Val_Stef  добре дошли! Много ми липсвахте, да знаете.

ПП. Пиперче, иззсех ти функциите на черната овца.  Сега очаквам да се излеят кофи от чернилка в/у мен.

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 10:33 от Обърквация

# 124
Добър ден!  smile3507
По са ми интересни на dani циците и на Пиперчето сушилнята.
Все пак бебоците ни са прекалено малки и все още не особено интересни та нон стоп да пиша : яде- седя в шезлонга-маха с ръце -спа-яде- седя в шезлонга- маха с крака-спа и така до откат... ааа извинете...сега си мачка лигавника, разнообразие...
newsm10
Обърквация и аз така! Ей, накарахте ме пак да влизам с нетърпение и да чета и пиша!  omm
Аз си признах, че съм си клюкарка и интригантка,  smile3508 така че това положение много ми харесва. 
val_stef ти дето така тежко преживяваше качването на килограми, я кажи сега как си се вталила? Да не е от свеки smile3534, че ако е така да ходя и аз да поживея при мойта малко.
Абе мами и моята коса не хваща боя напоследък - това да не е от хормоните!  newsm78 Че и аз съм с едни бели кичури, дето хич не харесвам.

# 125
Здравейте и от нас Hug
Радвам се,че LOREXA и Val_Stef се завърнаха сред нас,определено с тях е по-интересно Peace
Обърквация,защо да си черната овца бе мила???,та нали всеки има право на собствено мнение,какво лошо има в това да казваш каквото мислиш  newsm78.
Рерреr и нашата сушилня е като на Дани и съм много доволна /не простирам и не мръзна по терасите,както вече е отбелязала Дани/  hahaha hahaha
Мен боята за коса ме хваща,но аз не кърмя,ама незнам дали е това причината,защото доколкото помня и Обърквация не кърми,а пък чета че и нея не е хванала боята...... newsm78
Хайде приятен ден и продължавайте в същия дух  newsm44 newsm44

# 126
Ей, мами ето какво намерих за косата! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=96859.0
ако някой е пробвал въпросната маска, нека да каже отзиви за нея!!!!

# 127
  • Sofia
Тази година за първи път ще сме с детенце на този празник. Пожелавам на всички да цари хармония, разбирателство и щастие в техните семейства!

Димана също си яде юмручетата и много упорито се опитва да си сложи цялата ръка в устата. Това го тренира доста усилено, а като и махам ръката чак ще ми се скара.

ПП. Пиперче, иззсех ти функциите на черната овца.  Сега очаквам да се излеят кофи от чернилка в/у мен.

не се казва кофи с чернилка, а кофи с лайна, Mr. Green Като ще се изливат, да са с  качествено съдържание Twisted Evil Хайде и мен ме обхвана лигнята. Днес съм в особено добро настроение, защото станах в 8 часа. Не знам дали Димана  не се е будила цяла нощ, но  майка й е спала много добре и сега има сили да измете цяла София.
Bebun, защо да не се боядисвам докато кърмя? То вече е все тая, защото вчера свърших тази работа. Вече съм много светло пепеляво руса, с големи цици и само 162 см и едва ли ще порастна до 170, но надеждата умира последна. Все пак съм близо до идеалния модел, делят ме някакви си 8 см. Grinning, а забравих ..и съм  скромна Laughing Laughing
didika За пепеляв цвят има и един балсам - оцветител на Лонда - много е добър. Ако искаш-опитай, ще ти дам номера на балсама, който използвах миналата година.
Хайде лек ден и цунки на всички бебоци!

# 128
привет и от нас! Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! МНОГО ЩАСТИЕ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!
Писах, писах и изведнъж светна Cannot find server и просто ми призля...

MamaMargo, не се обиждай, но Обърквация е права - на мен също ми омръзна да чета описание на деня на бебчо по часове (не визирам теб), колко часа спи и това НЕ Е нормално, колко грама точно е изял и по коя пътечка на парка се е разхождало. Да, темата ни е за бебета, но мисля, че това не са ни единствените интереси.

Val_Stef , аз си мислех, че нямаш нет в новата квартира, а ти се опитваш да кръшкаш....аааа, не така! Naughty Hug

Ние бяхме на консултация и сме 5,500 и 61 см. Сложиха ни и ваксината, в крачето, и дано да не вдигне пак температура.

# 129
  • Някъде там...
Честит празник на всички !

МамоМарго нищо лично към тебе, но не мислиш ли че темата е за бебетата и техните майки!?
Не мислиш ли че е хубаво да се обсъждат и чисто женски работи, които ни вълнуват всички нас. Не може само за бебета да говорим нон стоп и ежедневните рутинни работи свързани с тях. Всички сме на един хал,така че е хубаво когато си обсъждаме разни женски неща. ВСЕ ПАК СМЕ ЖЕНИ, а не детегледачки!!! А и всички жени все пак сме до някъде клюкарки.....Интересуват ни чисто женски неща-нови дрешки, силикони, козметики, клюкарски работи и т.н...
А и явно е по-интересно  щом виждате всички  колко повече се включват сега, а не само 5-6 да си обсъждат тяхните си ежедневни работи, където могат да си ги кажат и отпред пред блока.

Това е от мен-влизам да се изкъпя и отивам на консултация  Heart Eyes
Лек ден на всички! Stop

# 130
  • Sofia
Все забравям да ви питам нали съм руса като режете ноктенцата на ръцете, не ви ли остават едни ръбчета които дерат. Откато ги режа с ножица, нещо не мога да ги загладя и се чудех дали да не взема пиличка newsm78 Както и да ги режа, все си дерат, пък ножичката ми е на Чико, нали уж са най-добри

# 131
  • Някъде там...
Елиона и аз вчера му резах  ноктите, и останаха такива ръбчета , и моята е Чико, но не може да ги изреже хубаво. И днес целия е одран Sad Сега ще му купя една пиличка и да видим какво ще стане:)

Айде чао вече Simple Smile

# 132
Много се радвам, че се оживи темичката, по едно време монотонността й беше убийствена  Twisted Evil

Та по този повод реших най-после да кача снимки в албума на тримесечковците, макар и скоро Ерик да става на 4 месеца.

Аз да чукна на дърво нямам проблем с косопада, но в главата съм като храстче - косата ми е бухнала и суха  smile3511 Боя от известно време не слагам с цел да съхраня младежкия си вид и дух непокътнат Crazy, пък и докато бях в гимназията доста си изпатих от бои.

На беб лекарката му слага ваксините в крачето и след двата приема мястото зверски се поду и зачерви, посиня и т.н. Сега следва трети прием, и двата му крака още имат следи, незнам къде ще слага третата инжекция  Confused

Вече кърмя само вечер и сутрин и то само за предястие на бебока, вкарахме в употреба шишетата за съжаление. Сега на дневен ред е свалянето на кила. Ще наблягам на зеленчуци и меса, демек НВД, пък ще видим как ще е Rolling Eyes

# 133
  • В ЛЮтеницата
Mamata, Margo, лошо праиш  Naughty, ама айде пускам те с предимство на пързалката, че цяла нощ не си спала Tired! Айде стига - дай шанс на мира!!

animal085  animal085 Щом сме двама страшно няма!!!  Joy

Ember, на упътването на Pentaxim-а пише да се бие в крачето, и така е за всички ДТК ваксини. Сестрата я слага в ръката на Лора и аз съм силно недоволна, но тя ме отряза с мълчание. Успокоявам се, че все пак не е в гръбчето, че след първата ваксина се разчетох кое къде и сме по малкото зло.
Бубчето, радвам се за Инчето, че се оправя бързо и като се разприказвахме за ваксини - светни ме какво казва твоята док, защо има алергична реакция чак на втория прием?  А, и сигурна съм, че съм чела че има само ДТ ваксини, ама не ме питай къде! Ако наистина е реакция на коклюша - не е ли по-добре да сложите такава?
Хайде още един глас ЗА сушилнята и я купувам! Praynig
Ами аз да не хабя боята щом не хваща, а и като ми окапе още малко - с една тубичка три мами ще се намажем!!!
Лора се радва на играчките само ако й говорят с гласа на мама и я целуват по бузките и нослето... Една дрънкалка и подавам и тя я поема, ама с такъв поглед - като че ли само, за да ми достави удоволствие... Имаме и един гумен заек - грозен и леко разокав - ама ушите му стават за ядене за цели 5 минути.
dani777k, разби ме лафа на баща ти! Joy

Все забравям да ви питам нали съм руса като режете ноктенцата на ръцете, не ви ли остават едни ръбчета които дерат. Откато ги режа с ножица, нещо не мога да ги загладя и се чудех дали да не взема пиличка newsm78 Както и да ги режа, все си дерат, пък ножичката ми е на Чико, нали уж са най-добри

И аз съм с Чико и оставаха, ама тренинг си трябва и вече не остават - детето пищи, ама аз си режа и заоблям- ама лекичко, да не й разваля маникюра на мадамата!

# 134
Много трудно се борави с пила при бебета, аз не мога. И като Pepper вече се научих да не оставям ръбчета с които се да се дерат. Аз ползвам нокторезачка, че ми по лесно.

Общи условия

Активация на акаунт