За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 24 794
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
  • Мнения: 6 747
elly_mont, корените от магданоз измиваш, подсушаваш, нарязваш и замразяваш в пликче. Ползваш си ги за всяко готвено ястие, на което слагаш магданоз.

# 736
  • Мнения: 537
Mikkey, 2в1 , благодаря.

# 737
  • Мнения: 476
Мами, предложения за нещо с яйца, козе мляко,чесън, зехтин, маруля, копър (все домашни вкусотии, които баба ми изпрати от село Simple Smile ) Не съм сигурна има ли нещо специфично при готвенето на зеренчуци, с това не съм се занимавала , въпреки че съм чела в някои рецепти за манджи, че лука се запържва, та предполагам че и с чесъна може (веднъж го готвех на котлон и загуби лютия си вкус) , но може би това е нормалното.

# 738
  • Sofia
  • Мнения: 21 610
Чесънът (особено стар, на скилидки) няма общо с лука при готвене. В лука има доста повече вода и търпи по-дълго запържване, та от там идва разликата.  Чесънът бързо изгаря, наблюдавай го.
Яйцата и чесънът ако е на скилидки, могат да чакат, другите продукти са краткотрайни.

# 739

Общи условия

Активация на акаунт