Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да направя кекс с шоколадови капчици, така че да не паднат на дъното?
Как да направя гъстото тесто за руски гофрети по-гладко?
Как да направите каймак от домашно мляко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да направя кекс с шоколадови капчици, така че да не паднат на дъното?
-
Как да направя гъстото тесто за руски гофрети по-гладко?
-
Как да направите каймак от домашно мляко?
-
Какво е съотношението на бял шоколад към сметана за ганаш, използван като подложка за торта под фондан?
-
Каква е рецептата за ризото със сметана и пармезан?
) Не съм сигурна има ли нещо специфично при готвенето на зеренчуци, с това не съм се занимавала , въпреки че съм чела в някои рецепти за манджи, че лука се запържва, та предполагам че и с чесъна може (веднъж го готвех на котлон и загуби лютия си вкус) , но може би това е нормалното.