Деца от предишна връзка

• 45 222
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 480
Ама сериозно ли има толкова тъпи жени?!

# 481
Нали знаеш.. който каквото си направи и всеки сам си преценЯ

Ама тоя наистина ли причината за раздяла с предишните му две жени била, че се променили след раждането и не му обръшали внимание Scream това какво означава изобщо?!? Мале, мале, не стига, че дърт /в сравнение с авторката/ ами и прост.. дано поне е много богат, че иначе означава, че и авторката толкова й е капацитета и са си лика-прилика.
Аз наистина не разбрах колко е заможен и защо младо момиче е с чичо си Rolling Eyes

# 482
Тя отговори - средно статистически богат и от любов е с него, дано издържи дълго .Любовта де, че като гледам явно само на нея ще се крепи връзката.

# 483
Ами той в прав текст си е казал, че иска връзка, която да се крепи само на любовта. Семейни планове и общи задачи не го влекат вече, изиграл го е това, добре или зле. Аз не намирам нищо лошо в желанието му, дори го споделям, на близка възраст съм и ми се е изчерпало желанието да правя жертви в името на любовта. В идеалния случай за мен връзката не се крепи на ипотека, деца и помощ в домакинството, а именно на любов. Още повече, че човекът не крие отношението си, пък нека е пенсионерско.

# 484
  • София
Затова е приказката " всяко нещо с времето си". Някой назад написа за случая, в който на единия от двойката вече всичко му се е случило и той винаги е по-знаещият, докато на другия му е за пръв път. Така е и става разнобой. Все едно единият гледа филм за пръв път, а другият вече го е гледал два пъти.

# 485
  • София
Той човекът може и да си е много готин във връзка без деца. С бившия ми мъж си живеехме много хубаво и весело преди детето, после като се видя колко тежък ангажимент е, нещата си се скапаха. Със сегашната му жена нямат деца и си живеят в сговор вече 15тина години май. Тя е малко като авторката, някъде около 10+ години им е разликата и тя си остана без деца покрай него. Не знам обаче говорили ли са, разбирали ли са се - не сме близки и не поддържаме връзка.
И аз го разбирам мъжа иначе, моите деца са на сходни възрасти, 21 и 11, аз минавам 45 и от мисълта тепърва да се занимавам с бебета ме втриса. Следващите бебета, които ще дондуркам, ще са внучета.
Не съм съгласна обаче, че той е честен с нея, напротив. Мисля, че умишлено говори бегло и завоалирано на тема бебе, за да не каже директно и в прав текст, че не иска. Затова продължавам да смятам, че единственото, което авторката може да направи, е да постави въпроса ребром и след това да реши може ли да живее без деца, не може ли.

# 486
Права си, Бърди, но в обратен ред. Първо да реши може ли да живее без деца и после да поставя въпроси, като ще се води такъв важен разговор, поне единият да е наясно с позицията си.

# 487
Според мен тя на този етап не е готова за  деца, но иска той да й обещае, че  когато тя реши, той няма да й откаже.

# 488
Явно има...не тъпи, но многооооооо заблудени. Все едно е расла в саксия Simple Smile Как би си лягала до някакъв дядо, а тя да е в разцвета на силите си.  Какви деца,какви пет лева...Тя ще има две деца, защото той ако остарее ще гледа и него. Ако бях на мястото на родителите бих и забранила !

# 489
  • София
Да го кажем в прав текст - хората на 45+ сме приключили с децата /с малки изключения, които само затвърждават правилото/ и вече няма как да влезем на една вълна с някой 25+ на тема бебета.

Освен може като внучета, ама и да ги виждаме като внучетата - уикенда, ваканция, екскурзия.

# 490
Аз имах впредвид тези , които искат някой да ги дандурка цял живот , че и наглеци да са само те - да игнорираш децата си.
Любовта е сляпа понякога... но дано не е и глуха. Когато обичаш е безусловно, с уважение, толеранс , за съжаление пътя по който върви анонимната  е изминат от партньора и на него не му пука за гледката, гледа да няма дупки.
Родителите на пълнолетен човек какво могат да му направят?!

# 491
Права си, Бърди, но в обратен ред. Първо да реши може ли да живее без деца и после да поставя въпроси, като ще се води такъв важен разговор, поне единият да е наясно с позицията си.

Ами, той човека си го е казал, че не иска повече деца.
Друго му се иска.., но не е явно чак такъв егоист и дете би създал, но вероятно ще им струва връзката..

Иначе е кофти да те изнудват..
Имам близка, която беше в подобна ситуация.
Когато се срещат тъкмо детето и завършваше средното си образование, той ерген.
Любов голяма, но..никаква чуваемост.
Тя му казва, че от тук нататък единствените деца, които би гледала са внучета, а той с надеждата, че ще я убеди за още едно дете..
И така 5г. докато се стигна до обвинения разни
Накрая ни любов остана, а той вероятно изтърва влака за дете..
Та хубаво е човек да си даде ясна сметка, какво точно иска!

# 492
Ами да. Неприятно е, когато единият хем не иска да има друго дете, хем държи да стои с този, който няма, и да му губи времето. Без значение кой мъжът, кой жената.
В този казус мъжът не отказва, макар да го прави само заради партньорката си, не по собствени подбуди.
В разказа на Рози жената директно отказва, ама и се мотае с него още Х години. Има разлика.

# 493
Той не отказва. Но е казал, че си иска спокойствието, пътешествията и живот без да се съобразява с бебе.
И по споделеното за предишните му връзки.
Дано авторката не се надява, че с нея ще е по-различно.

Общото с това, което споделих е, че няма чуваемост, а някаква надежда, "с нас ще бъде различно"

Всъщност познавам и три двойки, в които мъже станаха бащи, след като вече имаха внучета!
Но те го искаха и си мисля, че в момента са по-отдадени и повече се занимават с децата си от колкото, когато са били млади с първите си деца.

Но случая на авторката не е такъв.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 15:37 от Рози и Бодли

# 494
  • София
Явно има...не тъпи, но многооооооо заблудени. Все едно е расла в саксия Simple Smile Как би си лягала до някакъв дядо, а тя да е в разцвета на силите си.  Какви деца,какви пет лева...Тя ще има две деца, защото той ако остарее ще гледа и него. Ако бях на мястото на родителите бих и забранила !
И как точно се забранява на 20 и кусур годишно "дете".

Много сте силни на "аз бих" и "ако бях" докато не ви дойде на главата.

Общи условия

Активация на акаунт