Деца от предишна връзка

• 45 474
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 75
  • Под Сините камъни
Нина* за съжаление мъжът ми е от хората, които не показват чувствата си. Но по някои неща, които се случиха в последствие виждам, че той започна да се държи дестанцирано към нея. Но проблема е много по голям от това, което описах. Не искам да се дистанцира от нея, все пак тя му е дете както и нашите общи, правя всичко по силите си да го подтиквам да продължи да контактува с нея, но сякаш той не иска.

# 76
Вие сте си семейство и тя е чужда за вас и вие за нея.Това,че са от един баща,не значи, че са семейство с децата му от друга жена,особенно, ако не живеят заедно.

# 77
  • Под Сините камъни
Вие сте си семейство и тя е чужда за вас и вие за нея.Това,че са от един баща,не значи, че са семейство с децата му от друга жена,особенно, ако не живеят заедно.
Не съм много съгласна с вас. Може би и там ми е проблема. Мисля и чувствам точно обратното на това, което казвате.

# 78
Пепински ще продължи да контактува - все пак му е дете колкото и голяма да е, но след една възраст някои грешки са непростими на 100%.
Добре е , че след като е видял истинското и лице поне е реагирал адекватно и не сте си развалили отношенията.
bobolina 73 да те са ново семейство, но не са я игнорирали , а доколкото схващам цял живот е получавала добро отношение от тях. Търси виновен за живота си вместо да се фокусира върху положителните страни .

# 79
Това,че не са я игнорирали,не я прави част от семейството.Другата жена и другите деца винаги ще са и чужди.Ако ги нямаше другите деца,времето,вниманието и парите щяха да са насочени към нея и нейното дете.

# 80
Предполагам въпрос на характер, че дори и на акъл, с извинение. Имам и аз полу сестра, ама никога няма да я нарека чужда. Вярно не сме близки, но ние имаме едно 20 години разлика, а и живеем в различни градове от самото ѝ раждане. Но, да кажа, че е "чужда", дори и не мога да си го представя.

# 81
  • Под Сините камъни
Пепински ще продължи да контактува - все пак му е дете колкото и голяма да е, но след една възраст някои грешки са непростими на 100%.
Добре е , че след като е видял истинското и лице поне е реагирал адекватно и не сте си развалили отношенията.
bobolina 73 да те са ново семейство, но не са я игнорирали , а доколкото схващам цял живот е получавала добро отношение от тях. Търси виновен за живота си вместо да се фокусира върху положителните страни .
Благодаря ти за подкрепата. Няма как ние да сме виновни за нейният живот при положение, че бяха минали 5 години от развода на родителите и когато се запознахме и започнахме връзка с баща и.
bubolina73 тя ме наричаше " маме" и казваше, че аз съм най добрата майка на света, колко да сме и били чужди. Или в един момент в който се омъжи и започна да има по близки отношения с майка си(преди това не бяха в добри отношения) ние станахме чуждите

Но както и да е, темата беше друга Wink

# 82
Това е много егоистично мислене😳 не всичко е материално в този живот и е важно да умеем да сме благодарни за доброто отношение и протегнатата ръка.

# 83
Вие не сте виновни,но ако съпругът нямаше дете от предишна връзка,нямаше да го има тоя проблем.

# 84
Просто сега като има вече и тя дете, и се е сетила, че детето й ше дели наследство с "чужди" хора, вместо всичко да е за него. Затова е злобата.

# 85
  • Под Сините камъни
Вие не сте виновни,но ако съпругът нямаше дете от предишна връзка,нямаше да го има тоя проблем.
Но от дете до дете също има разлика. Както писах по нагоре, също съм дете на разведени родители. Останах при баща ми след развода и не съм създавала такива проблеми на баща ми с новото му семейство, а бях в лудия пубертет на 14-15г. С втората съпруга на баща ми имаме едни уважителни отношение една към друга.

# 86
Това не е злоба,просто ги чувства чужди.Сигурно,ако бащата почине, никога няма да ги потърси за каквото и да било,даже и да ги чуе по телефона .

# 87
  • Под Сините камъни
Просто сега като има вече и тя дете, и се е сетила, че детето й ше дели наследство с "чужди" хора, вместо всичко да е за него. Затова е злобата.
Не е така. От страна на майка си тя е единствено дете и всичко е за нея. А не е да нямат.
Като се позамисля не е злоба, а завист .

# 88
Това,че не са я игнорирали,не я прави част от семейството.Другата жена и другите деца винаги ще са и чужди.Ако ги нямаше другите деца,времето,вниманието и парите щяха да са насочени към нея и нейното дете.
А ако майка й беше родила след нея 2-3 деца, щяха ли да й бъдат и те чужди, че ще дели наследство и с тях? Дай след развод и двамата родители да си кукуват сами, че всичко да е за детето от брака.

# 89
Не подценявай алчността, особено в сегашните грозни времена. Всички братя и сестри, които познавам /с двама общи родители/ се изпокараха за имоти и наследства, а какво останало за природени и доведени и тн. Затова, едно дете е най-добре. Егоистично, но факт.

Общи условия

Активация на акаунт