Деца от предишна връзка

• 45 907
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 375
Казвал ли е, че не иска други деца? Говорили ли сте?

# 376
Помисли си добре, дали ти би направила ТОЛКОВА ГОЛЯМА ЖЕРТВА,  да се лишиш . от най- хубавите емоции за една жена- да бъдеш майка . Та това е смисълът на целия ни живот .

# 377
Защо веднага се стига до заключението, че ще прави жертва? Единствен мъж с три деца ли ще бъде?

# 378
Мноооого е възрастен за теб. Все едно аз да се хвана с някой на възрастта на сина ми долу-горе. Това е едно поколение разлика. Просто не знам как ги измисляте тия  - 27 години с 48 год мъж... тепърва на 50 да стане татко...?

И аз родих на 43 и знам какво е малко дете и възраст над 40. Ама на 50+ бебе не знам...трудно.

Логистика с 2 майки и деца е голямо предизвикателство. Но мен възрастта ми боде очите. Огромна разлика.

# 379
Защо веднага се стига до заключението, че ще прави жертва? Единствен мъж с три деца ли ще бъде?

Не, но авторката изказа съмнение, дали той на тази възраст и с две предишни деца  би се впуснал отново в това предизвикателство.
Иначе, проблем няма.

# 380
  • Бургас
Според неговите думи, причината поради която се е разделил е с двете жени е състоянията в които те са изпаднали и жените, които са се превърнали след като се родили.
Смята, че е станал невидим За тях.
Това не е червена лампа, а направо светофар... Зарязал две различни жени, веднага след раждането...фокусът на внимание не е бил вече върху него, много характерно е за нарцистичните типажи...Както и това,  "таргет" да са им  по-млади и неориентирани....За мен лично, не само заради годините, не си струва...

Цитат на:  link=topic=1433063.msg44887029#msg44887029 date=1654798386
Според вас правилно ли е да не искам да имам дете, само заради това, че той вече всичко е изпитал два пъти,
Ти искаш дете и си го заявила много ясно и тук.
Цитат на:  link=topic=1433063.msg44887029#msg44887029 date=1654798386
Събуждайки се всеки ден до него и дори и за това кратко време аз за себе си, като че ли, си дадох отговор на въпроса искам ли да имам дете.
Искам от Него, да,
Рискът да нямаш дете е не само от това, че може да не иска, а скоро може и да не може...С възрастта и фертилността на мъжете спада. Имам усещане, че нямаш смелост ТИ да заявиш  какво искаш от тази връзка. А това е най-важното.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 00:53 от rosi81

# 381
  • София
Няма да е единственият мъж, но този мъж вече се е разделил с две жени, от които има две деца - жена-дете-развяла, жена-дете-раздяла. И така тринки и добринки. Освен ако не си прави сметката вече да има кой него да го гледа, защото от бившите жени нищо не може да очаква.

# 382
Роди си дете, пък той че вече бил имал, какво от това?
Ако човек не иска да има още деца, въпреки че може, няма работа с партньор, който още няма деца и се надява да има. В крайна сметка като толкова му е важен комфорта, да си живее комфортно сам.
Ако иска теб, трябва да гледа бебе.
Тъй мисля аз.

# 383
  • София
Въпросът е иска ли да гледа сама бебе или да гледа бебе с мъж и още две чужди деца наоколо. Аз него не изпитвам особено доверие към този мъж. Ако е готова да се оправя сама - ок, да ражда от него. Ако иска целия комплект по по-благоприятния начин (необвързан мъж, без деца и за него да е първо дете и да е необременен с предишни връзки с деца) - да си търси нов мъж, защото този вече е компрометиран с две раздели с две жени с две деца.

# 384
Да, говорили сме.
Той ми е споделял, че иска това, което и аз.
Ако искам, ще имаме.
Ако не искам, няма да имаме.

Признавам си, че в началото сме говорили как няма да имаме деца, а ще се наслаждаваме на любовта си, ама то това смятам е нормално за розовия период в началото на влюбването? Едва ли всяка жена и всеки мъж в нова връзка веднага тръгват с голямата хапка и хайде ще правим поколение.

Въпросът е, че ако искаме - то трябвало да стане по-навремето, защото времето си лети.
И тогава сподели за тези опасения с възрастта и страхът? Че няма Да е тук още дълго.

Но какво означава по-навреме - питала съм го и той казва близките година, две- три,  докато не е станал по-възрастен.

Точно тук се появяват съмненията вътре в мен, че не е напълно искрен в тези думи и всъщност го е страх, че ще се променят отношенията ни и отново ще настъпи крах между нас.

Казвал ми е еднократно, че иска спокойствие, да си обикаляме света, да си гледаме градинката и да се наслаждаваме на времето си заедно, както досега.

Ако искаме да замразим сперматозоиди, пък един ден ако реша и него го няма да си го родя….???
Знам, че възрастта ни е голяма, но не мислех, че ще дойде ден в който да се осланяме само върху нея за бъдещето ни.

Обичам го и искам да сме заедно, просто сега се чувствам гузна за тези мои мисли.

Нямам проблем с децата, едното вече е студент, само с малкото се виждаме.
Разбираме се добре. Децата са осигурени добре, както и майките. Той е мнного добър и лоялен човек и баща, може би това също ме привлече към него в началото.

Бившите жени не се месят вече в отношенията ни.
В началото имаше няколко такива периода, но с разговори между двама ни, успяхме да тушираме в зародиш поводите за ревност и караниците заради тях.

# 385
От разведен на 48 години с две деца раждай, ако си на 40+. Дотогава имаш много по-добри възможности. Не ти трябва на баир лозе. Но това ще го разбереш по-късно.

# 386
Четейки във форума, често се чудя, дали някой помни, че понякога хората се влюбват и не мислят коя възможност е най-добрата.
Влюбена е, иска деца точно от този мъж. Около нея може да има и 10 ергена на 30, които са по-подходящи, но какво и помага това, ако не ги ще?

# 387
  • Бургас
Казвал ми е еднократно, че иска спокойствие, да си обикаляме света, да си гледаме градинката и да се наслаждаваме на времето си заедно, както досега.
Малко пенсионерската ми звучи...Вероятността, след две връзки и две деца, да иска единствено спокойствие само е голяма.
Цитат на:  link=topic=1433063.msg44887261#msg44887261 date=1654800815
Той е мнного добър и лоялен човек и баща, може би това също ме привлече към него в началото.
Лоялен и добър баща не винаги значи добър съпруг, имай го предвид...Дали версиите за разделите с бившите му са същите като неговите? Това е един доста интересен въпрос, на който за съжаление отговор едва ли ще получиш...
Той ми е споделял, че иска това, което и аз.
Ако искам, ще имаме.
Ако не искам, няма да имаме.
Има мъже, които казват доста неща, защото искаме да ги чуем, не защото са истина...или докато подпишем.... докато се роди детето и тн.  Историята знае всякакви случаи, дано е искрен, щом толкова го обичаш. И не само на думи да иска.
Обичам го и искам да сме заедно, просто сега се чувствам гузна за тези мои мисли.
Нормално е да имаш такива мисли и съмнения, не трябва да си гузна, а готова, пред прага на такава сериозна стъпка като брак, да ги изговорите отново. Успех!

# 388
  • София
От разведен на 48 години с две деца раждай, ако си на 40+. Дотогава имаш много по-добри възможности. Не ти трябва на баир лозе. Но това ще го разбереш по-късно.

Това е и моето мнение като потърпевша от подобен тип.
Но бях на 25 г, той + 10 с дете. За щастие бързо се осъзнах.
Сега си имам пораснало дете, внуци и  бездетно гадже,  което душа дава за тях.
И за мене - надявам се.

# 389
Четейки във форума, често се чудя, дали някой помни, че понякога хората се влюбват и не мислят коя възможност е най-добрата.
Влюбена е, иска деца точно от този мъж. Около нея може да има и 10 ергена на 30, които са по-подходящи, но какво и помага това, ако не ги ще?
Помним, помним. И ние така не сме слушали чужди съвети.

Общи условия

Активация на акаунт