Деца от предишна връзка

• 45 234
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Цитат
Това, че след раждането на децата той бил станал "невидим" за майките е сериозен знак да си знаеш какво те очаква и теб. Явно на човека не му понася жена му да не гледа и величае само него, а децата изискват много грижи и усилия. Няма как дундуркайки бебе, да гледаш и баща му все в очите.
И аз това си помислих веднага, то крещи.
Никога не се знае какво ще стане, но при не една, а две жени все една и съща причина вдига вероятността да се появи същият "проблем" и с третата. С колко я вдига, не мога да кажа.

# 421
  • София
Не ми звучи добре да се пишат толкова жестоки неща, но да спрем диалога, защото явно ни делят два вагона книги ..
Фактът, че изказваш такова мнение заради просто несъгласие, опровергава твърдението. Или вагоните книги вървят в комплект със злоба?

# 422
  • София
Често различните съвети показват собствените възгледи за живота...е, кой бил тясно или широко скроен, негова си работа. Да не се опитваш да променяш конформистите, също е доказателство, че си широко скроен Wink

# 423
  • София
Знам, че си влюбена и може да е много готин 48 годишният, но древна арабска поговорка казва, че ако нещо се е случило 2 пъти, ще случи и трети.
Тъй като аз имам деца, пък и жизнен опит, за такъв тип мъже /защото е тип/ веднага ми светват 2 червени лампи.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 12:36 от Rockstar

# 424
  • Пловдив
Цитат
Не ми звучи добре да се пишат толкова жестоки неща, но да спрем диалога, защото явно ни делят два вагона книги ..
Ц-ц-ц-ц, много образовано, много чело, много знай, не като простите Гани.

Обикновено ми прави лошо впечатление употребата на лафа за вагоните книги за говорещия, в първо лице. А в случая не ми изглежда и употребен на място по смисъл.

# 425
Често различните съвети показват собствените възгледи за живота...е, кой бил тясно или широко скроен, негова си работа. Да не се опитваш да променяш конформистите, също е доказателство, че си широко скроен Wink

Аз, например, не съм широко скроена. Също нямам никакво желание да променям някого или нещо. Интересно ми е чуждото мнение - затова и чета темите тук. Но… не приемам в женски форум за майки жестоки отсичания на кой и кога му е късно да има дете, на кой му е време за внуци и кога и кой, какво трябва да направи… Ако това е злоба - с радост приемам, че съм злобна, защото моето мнение е, че едно дете е винаги радост. А това, че някой има вече две, не пречи да има и още едно или , извинете, да не би да съм пропуснала, че има някакво ограничение?

# 426
  • София
Тя така и така ще си губи времето с него, влюбена е, да си ражда дете, пък дали ще го гледат заедно....Божа работа.
Вместо след 10+ години да реши, че иска дете - с всички възможни трудности пред себе си
Аз донякъде съм склонна да вярвам на мъжа - има такива жени, които искат не мъж, а някакъв донор с екстри (да признае детето, да осигурява издръжка и логистична подкрепа). Дори когато детето вече няма нужда от дундуркате, се държат по същия начин вече по навик.
Не бих била толкова категорична, че непременно той е егоистът. Макар че наистина втори подобен случай вече е подозрителен

# 427
Отде това брутално самочувствие? За оценка на "жестокото нещо" няма нужда от вагони с книги, елементарен учебник по биология ще свърши работа. Син студент е пълнолетен и шансът да има собствено дете през следващите 2-3-5 години е минимум 50/50. Дете на сина му го прави дядо, ако ще да е на 38, не на 48, жестоко или не. Нали?

# 428
Отде това брутално самочувствие? За оценка на "жестокото нещо" няма нужда от вагони с книги, елементарен учебник по биология ще свърши работа. Син студент е пълнолетен и шансът да има собствено дете през следващите 2-3-5 години е минимум 50/50. Дете на сина му го прави дядо, ако ще да е на 38, не на 48, жестоко или не. Нали?

Потребителката, към която е коментара ми написа, че на човека на 48 г му е късно за дете. Това е жестоко. Защо е жестоко,  вече съм написала.
Наистина не мога да повярвам, че е нужно в женски форум да се обясняват такива неща.
Но стига за мен, има си авторка на темата - насочете се към това да я съветвате, все пак целта на темата е това.

# 429
Написа, че му е време за внуци и е права.
Авторката не е права, обаче. Влязла е във връзка с идеята, че двамата са си самодостатъчни, без желание за деца, сега обаче променя условията. Разбирам, че е млада и несигурна, той и партньорът ѝ го разбира, затова ѝ е дал свобода на избор. За съжаление, не виждам  правилно решение за нея. Ако имат дете, той ще последва модела на предишните си връзки и ще я остави самотна майка, ако решат да нямат, тя в един момент ще започне да го обвинява за това и пак ще се скапят нещата. :/

# 430
  • София

Аз, например, не съм широко скроена. Също нямам никакво желание да променям някого или нещо. Интересно ми е чуждото мнение - затова и чета темите тук. Но… не приемам в женски форум за майки жестоки отсичания на кой и кога му е късно да има дете, на кой му е време за внуци и кога и кой, какво трябва да направи… Ако това е злоба - с радост приемам, че съм злобна, защото моето мнение е, че едно дете е винаги радост. А това, че някой има вече две, не пречи да има и още едно или , извинете, да не би да съм пропуснала, че има някакво ограничение?
Дали някой е на мнение, че има или не ограничение си е негова работа, имах пред вид и това не би трябвало да повлияе евентуално желаещият на 50 или повече години да има деца, кучета, внуци или млада жена. Нали затова казвам всеки с вижданията си и с живота си. Аз например никого не питам кое е най-добре за мен.
Разни хора и разни идеали. Vivi e lascia vivere са казали италианците. Живей и остави другите да живеят.
То и навън да се заприказваш с друг човек, няма да издържи трети да се намеси, та какво остава тук...затуй спестете си възмущенията. Вашето, моето или мнението на Ганка са едно от многото.

# 431
Е извинявайте ама ако на 48-годишен не му е късно за дете, не знам на кой е.. Той дядо ще стане скоро, тя баща иска да го прави при положение, пе човека вече си има две отгледани. Ми и аз да съм, и аз няма да искам повече деца. Момичето да се ориентира към мъже до 5-8 години нагоре ако иска семейство и деца. Чичото нещо много заможен ли е? Защо се е набутала с толкоз дърт Rolling Eyes

# 432
  • София
Не да ви шокирам, но лично аз познавам 52 годишен, който още обмисля дали вече му е дошло време за деца Simple Smile)) Дърт ерген с всичките му екстри и странности. Кажи му, че са вече дедовци на неговата възраст, ще те погледне все едно е на 30 и не се отнася за него...

# 433
  • Пловдив
Шокира ни, ше знаеш. Wink
И на сто години, ако решиш, можеш да имаш деца (за мъж поне, като Ицко Финци), но от това изцепката за двата вагона книги не става по-малко смешна.

# 434
Ми, че моя баща стана дядо на 42, та да съвсем възможно е да стане такъв, при все че има пълнолетно дете. Пък това, че му е късно за бебе.... де да знам, защо да е късно, стига човек да иска и да може, защо не. Ама той явно много не му се иска. Дамата, както и сама си каза, трябва да си прецини нещата и да си вземе решението.

Общи условия

Активация на акаунт