Деца от предишна връзка

• 45 228
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 450
Анонимна, не знам колко хора са се появили на този свят спазвайки условието бащата да изпита б-е-з-п-р-е-ц-е-д-е-н-т-н-а радост от случката,  доста висок стандарт, който не носи гаранции със себе си (питай бившите му). Съжалявам, ако съм прекалено пряма.

# 451
Мисля, че сте в патова ситуация..
Ти, която категорично не си искала деца.Сега на 27 ти се прокрадват мисли..След 3г. си мисля, че вече ще си категорична.
Той не иска, но е склонен все още на такъв компромис..След 3г. ще е категорино - не.
За жалост с времето и съвместното съжителство все повече ще се разминавате с желанията си.
От сега не гледате в една посока.

# 452
  • Great Britain
Как е трябвало да го формулира, за да е угодно на форума? При вас с какви думи беше предложено да имате дете от мъжа до вас?
Аз не помня конкретните думи, но не беше нещо високопарно.
Като се споделят такива неща и се задават въпроси в форум автора трябва да е готов за всички гледни точки.Съжалявам ,че моята такава на теб не ти харесва.

# 453
  • София
Скрит текст:
Написа, че му е време за внуци и е права.
Авторката не е права, обаче. Влязла е във връзка с идеята, че двамата са си самодостатъчни, без желание за деца, сега обаче променя условията. Разбирам, че е млада и несигурна, той и партньорът ѝ го разбира, затова ѝ е дал свобода на избор. За съжаление, не виждам  правилно решение за нея. Ако имат дете, той ще последва модела на предишните си връзки и ще я остави самотна майка, ако решат да нямат, тя в един момент ще започне да го обвинява за това и пак ще се скапят нещата. :/

Да, не съм права и си признавам, че влязох в отношенията с категоричност, че не искам деца.

Но след прекараното време заедно, започнаха да изникват на подсъзнателно ниво тези въпроси - дали Един ден ще имаме дете.
Ако имам, ще бъдем ли завършено семейство и ще имаме ли плод на любовта след нас.

Не променям условията, всичко е само в моята глава.
Единственото, което го питах наскоро е - ,, Ако един ден имаме дете това ще промени ли отношението ни един към друг, отношенията във връзката и любовта ни”” той директно си каза - ,, от моя страна няма да се промени, но за теб не знам как ще реагираш и как ще се държиш “ .
Попита ме -  сега бебе ли искаш да ти направя и аз казах Не.
Приключихме разговорът.

Отвреме навреме ми напомня как неговата леля му казвала преди, че всяка жена я удря хормона за дете след 26г възраст и ще-не ще ще иска да ражда ‘’ та тогава ми каза за замразяването на сперматозоиди и ако искам да му кажа по-навреме, за да си направи разчет с финансите, дом, и т.н  .
.

Чуваш ли го какво ти е казал - бебе ли искаш да ТИ направя? Той е дистанциран. Няма да СИ направИТЕ бебе. Вярно, че мъжете много лъжат и ги приказват едни измислици-премислици, но понякога им се изплъзва кога е ТИ и кога НИ.

Какво се възмутихте за внуците? При голям син, пълнолетен, утре може и да го направят дядо. То не е до младост тази работа, а до това кога децата ще решат да създават поколение.  И да, на 50 вече е повече време за внуци, отколкото за дете.

Това, че децата му през половината време живеят при тях на мен ми говори повече, че особено малкото ще има да виси още няколко години така.

# 454
Дядо е бил на 52, когато се е родил баща ми. По ония времена не са знаели какво ставало с шансовете, с генетичния материал и нам кво си след 40. Smile
Синчето вече е на 70+, дотук проблеми не са се появили. Close

С някои се появяват, с други - отминават Simple Smile

# 455
Това как точно трябвало да го формулира, е несериозно. Има ли желание - има. Да не се хващаме за думите, запетайките и междуметията.

Джеймс, теб въобще не те разбрах в случая.

# 456
  • София
Той го е формулирал така, както го чувства, при това красноречиво. Топката е в нейното поле - тя ако иска той ще Й направи бебе.

# 457
  • София
Абе пързаля я по най-старата пързалка. За съжаление, жените винаги сме уязвими на тази тема и затова ни трябва мъж, който да каже НИЕ.

# 458
  • Great Britain
Това как точно трябвало да го формулира, е несериозно. Има ли желание - има. Да не се хващаме за думите, запетайките и междуметията.

Джеймс, теб въобще не те разбрах в случая.
Точно обратно желание няма.Пак ти казвам, че не можеш да дирижираш мненията на пишещите тук.

# 459
Какво има за разбиране? Нали твърдите, че старите били изпята песен, показвам ви едни, дето още я пеят тяхната. И то добре я пеят.

# 460
Аз само попитах пишещите по какъв впечатляващ начин са се изразили техните мъже.
Може пък тоя просто да няма дар слово? Thinking

# 461
  • Great Britain
Има мъже които се изразяват без думи ,ако разбираш какво имам предвид.

# 462
"Един ден ще имаме дете.
Ако имам, ще бъдем ли завършено семейство и ще имаме ли плод на любовта след нас."
Това е много неправилна причина за създаване на дете. Been there, done that.

"Единственото, което го питах наскоро е - ,, Ако един ден имаме дете това ще промени ли отношението ни един към друг, отношенията във връзката и любовта ни””
Да, разбира се. Можеш да си сигурна, че ще промени всичко, което имате сега, за добро или зло

# 463
Абе пързаля я по най-старата пързалка. За съжаление, жените винаги сме уязвими на тази тема и затова ни трябва мъж, който да каже НИЕ.

Не бих категоризирала!
Самата ситуация ..без деца и с деца поотраснали по мои наблюдения носи кофти разочарования.
Този филм го гледам, но разочарованите са мъже..
Като те тресне любовта..когато изтрезнееш си ближеш раните, но е късно вече..

# 464
  • Пловдив
При вас с какви думи беше предложено да имате дете от мъжа до вас?
Аз не помня конкретните думи, но не беше нещо високопарно.
При нас - в напълно прав текст. Даже толкова прав, че да стане ясно, че той на дългосрочна връзка без деца не е навит. Точни думи не помня, но недвусмислено. В нашия случай - без деца и двамата, аз 35, той 37.
Но не твърдя, че всички случаи трябва да са такива, нито мога да определя какви видове биват предложенията за деца и кое как се тълкува. Много зависи. И за конкретното предложение нямам ясно мнение, освен дето не харесвам израза "да ТИ направя бебе", но не е задължително и това да е притеснително.

Общи условия

Активация на акаунт