Подготовка за малкия човек - тема 18

• 38 873
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
И аз искам Next to me, а във всички магазини ме разубеждават, като се има предвид, че са им за продаване на хората😀

По пронцип това ми хареса в Baby life Simple Smile

# 181
С какви аргументи те разубеждават? На нас ни казаха, че нямало смисъл два пъти да даваме пари. Grinning
Аз намирам легло от такъв тип за много удобно.

# 182
Ние взехме това легло https://aiko-bg.com/product-62765010151
Беше на намаление, когато го взехме някъде около 230-250лв. Нямам спомен. На снимка не изглежда толкова добре, колкото на живо. На живо е наистина уникално и много сладко с тези мечета. Високо е.

# 183
560лв Disappointed
Аз имам Next to me, на Miniuno е моето, само защото ми го подариха и е ползвано 2 - 3 месеца. Иначе исках точно това на Tutti bambini cooze, при нас е 160£, и за 70£ може да се намери без драскотина.
Майка ми влиза в доста къщи с бебета в Англия, и коментирахме че тези легла, навсякъде са сгънати и неизползваеми, или ги подаряват. Проблема е, че колкото и да се изравни с родителската спалня оставало луфт около педя, между двете легла. Леки са много иначе, и много нестабилни.  Матраците също не ми допадат на мен. Много са тънки.
На първото завъртане на бебчо и аз ще го изхвърля. Взех го защото и място нямаме.
Но ако имах повече място щях да си го оставя като допълнително, в кухнята или двора, докато си правя нещо, да си спи на по широко от люлка детето.

# 184
Казаха ми, че така или иначе е до около 6 месец, а бебето често започва и по-рано да се изправя и изобщо няма да го ползваме..

# 185
Момичета, моля за съвет

Някоя от Вас  виждала ли е на живо изложени в магазин в София - Chicco next to me Magic  или Air, къде и да звънна ги нямат като мостри или някой друг модел от който сте доволни за такова легло. Гледам Cam Cullami, но за съжаление заради стойката отгоре не пасва за моето легло.

- Търся сгъваема кошарка 60/120 която ще ни седи в хола, нищо особено като изисквания, но ми се щеше да е по-висока, защото съм 1.80,вчера гледах във Вис Виталис и направо не си представям как се навеждам  с бебешора  те всичките ми бяха малко над коляното Grinning

Благодаря Simple Smile

Стори ми се, че видях в детския магазин на +1 в Парадайса, звъннете да питате, за да не ви подведат.

# 186
Здравейте, имам въпрос към мамите с близнаци.. Heart
Чудя се между две  колички - baby monsters easy twin   и mountain Buggy, до колкото разбрах, само те влизат в малкият ни асансьор, моля за мнения, коя според вас е по - добра, мисля да търся запазена, но втора употреба, защото със зимните кошове ми се струват доста скъпички.

# 187
Да, аз искам next to me, защото нямам място просто за нормално 60/120 и даже идеята ми е да си ми седи до мен като нормално легло, защото нашата спалня е висока и дори на най- високата позиция няма да съвпадне и да стане като скачено за леглото.

Khaleesi, мерси, да прозвънях Хиполенд, Комсед на места имат по 1 бройка, но им била в кашон и не можели да я отворят... Е аз как да реша дали да го купя, българският търговски подход винаги ме изумява, все пак това е легло за 500/600 лв, нормално е хората да искат да го видят, но нейсе .

# 188
Ние сме с next to me - Tutti Bambini Cozee и съм много доволна! Не съм съгласна изобщо, че е излишно, или че е нестабилно. Първия месец го местехме из стаите и бебчо си спеше в него и през деня (действително е леко, има и колеца, и механизъм люлка). Нощно време е закрепено за нашата спалня (матракът ни е Икеа) - луфт няма, а освен това има едни ремъци, с които се закрепя и няма как детето да падне в "луфта", ако такъв има според леглото. Нашето бебе е на 5 м и все още най-дръзкото нещо, което е направило е да си качи крачето на преградката, а по принцип на широко обича да се върти. Матракът е хубав и твърд, не си представям как би го разместило или извадило, той си е плътен. За мен лично е супер удобство такова легло и една от сполучливите ми покупки. Като се размърда детето, е на ръка разстояние, като същевременно си има своето пространство.
А, да, вече и пътувахмес него, което беше първото спане извън къщи - бебчо си се чувстваше като у дома си, хем че беше отделно от нашето легло. Има си калъф и се сгъва и разгъва много лесно.

# 189
Аз ползвам next to me на Kikka boo. Взехме го втора ръка от олх. Не мисля, че си заслужава сумата за  ново за краткия период, за който се ползва. Много съм доволна. Особено с н на брой кърмения както беше в началото.Синът ми е на 10 месеца и още спи в него ( през първата половина на нощта, после го взимам при нас). Наблюдавам го с видеобебефона и ако се обърне отивам при него веднага. Става да се ползва като кошара за игра докато не започне да се изправя бебето. Матрачето наистина е тънко, но мисля,че всички от този тип са така. При всички положения ще трябва да се купи и по-голямо легло. Ние имаме от сестра му и ще го местя там вече.

# 190
Аз Попринцип съм “за” бебето да е в друга стая от самото начало при наличие на такава. Сега ще имаме второ и съм се насочила към next2me, защото искам баткото да спи по-дълго в неговото си легълце. Племеникът ми е на 7м и още не е започнал да се изправя така, че да падне Пт леглото, а е много силен и едър за такова бебче. Ако не се изправя може ли след 6м? Ако е по-тежко от 6м бебе Ок ли е? Също така може ли да спи самостоятелно без да е закрепено за спалнията?

П.П. Ако някой каже, че ако имам бебе като неговото няма да съм на същото мнение, ами до ден днешен бебето е на 1г ставам от 3 до 7 пъти нощно и ходя до съседната стая. В нощ с болки в зъбите ставам и по-често😉

# 191
  • Германия
Ама 6 месеца са си 6 месеца, не е малко време все пак, половин година. Ако за някой ще е улеснение, нека си вземе такова легълце. Аз имах подобно и с двете ми деца, ползвано и с двете 5-6 месеца, след това го продадох

# 192
Аз си бях взела тип некст ту ми от ОЛХ за 160 лв. Много полезна покупка си е. Аз ако помня правилно до малко над 7 та дори дали не беше на 8 месеца все още го използвахме. До 7 със сигурност си спеше нощем в него.
Сега пак е до леглото, но в кошара със сваляща се страна. Когато избирах първия път не знаех, че има такива кошари. Сега за бебето ще ползвам същото легълце, а каката ще видим как ще я наместя с кошарата, че си е свикнала да се мести при нас когато ѝ се прииска да се гушне.

# 193
Аз си бях взела тип некст ту ми от ОЛХ за 160 лв. Много полезна покупка си е. Аз ако помня правилно до малко над 7 та дори дали не беше на 8 месеца все още го използвахме. До 7 със сигурност си спеше нощем в него.
Сега пак е до леглото, но в кошара със сваляща се страна. Когато избирах първия път не знаех, че има такива кошари. Сега за бебето ще ползвам същото легълце, а каката ще видим как ще я наместя с кошарата, че си е свикнала да се мести при нас когато ѝ се прииска да се гушне.
Може ли модел на тази кошара със сваляща се страна. Предстои да махам next to me и ще ми е най-удобно пак да е допряно до спалнята.

# 194
Която кошарка е с падаща страна, защото чи беше много удобно, в началото там го обличах (нали когато не сме си у нас бяхме с такава) и просто ми беше по-удобно, въпреки че не е бил в некст Ту ми. Ето моделът, препоръчвам го:)

https://www.hippoland.net/chipolino-koshara-2-niva-s-padashta-pr … iya-kosimer0216va

На същата марка виждам, че има още😁

Общи условия

Активация на акаунт