Всичко за всички марки гел лакове - тема 40

• 40 811
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
meoww, зависи какви брокатени търсиш - новада серия на кларес celebration има розови с шимъри. В мейкъп има и много флаш лакове или котешко око, които пак са брокатени и стоят много хубаво. МОлекула имат хубави, Hi Hybrid съм мяркала хубави брокати, силкеър. Цаката с мейкъп е, че в гугъл трябва да проверяваш марката и номер на цвят за да добиеш представа как изглежда наистина.
За свалящите с пила и тези, които още се учат мисля, че това клипче може да е полезно:
https://www.youtube.com/watch?v=SjPW0B1fAV8

# 691
# 692
Като споменахте модите,
Аз съм от тези, които тихо ви четат, следят и рядко пишат.
От години се каня и чак преди месец се осмелих да се направя сама за първи път.
Та и тук в темата наблюдавам различни тенденции и това е нормално. Като започнах да чета тъкмо бяха навлезли Коди, ултрабондове и супер държащите им маникюри. После тренда отиде към лаковото каре, после към отлепящите бази, и сега се върти около пили, изравняване, изграждане,с гел, с база, с поли гел.
Аз съм си повече теоретик и по-малко практик (да не кажа никак), и ми интересно да ви чета.

След първия ми полу успех в домашни условия днес пак отидох на маникюр да пробвам пореден салон около нас, уж работещ с Гелиш.
Първо се почувствах все едно съм отишла на маникюр в мола, толкоз небрежно оформяне на маникюра досега не бях виждала, после ми обясниха, че с Гелиш вече не работели, защото качеството се развалило, цветовете не се изпичали, и май май щели скоро да фалират, та затуй Блускай при тях.
Хеле намериха някаква стара база на Гелиш и ме направиха с база и цвят Гелиш, топа на Блускай и вече наистина съм се зарекла експерименти в салони да не правя.

P.S. Това за Гелиша резонно звучи ли ви?

# 693
Estirka, ако си ограничена с бюджета бих взела първата заради цената. Аз съм с такава и изпича нормално. Даже я имаше за 29-30 лв преди 2-3 седмици. По-назад потребителки се оплакаха, че новите модели лапи с по 50 диода сушат по-лошо и са по-слаби от по-старите, sunone да речем. Последната не е лоша, но 50 лв са и много. Скоро съфорумка беше шернала линк оот искам бг, ако не ме лъже паметта със Sun 5 max i sun 5 plus за 30 и някколко лева.
танита, нямам наблюдения за Gelish дали са пред фалит, но са една от утвърдените марки на пазара и ми е трудно да повярвам. По-скоро по логиката ми бих заложила на това, че блускай е 20лв., а гелиш е по-висока цената и не искат да харчат толкова за материали. НО това са само мои догадки. Аз ако ще ходя някъде ще е при доверен/препоръчан човек, че от ескперименти човек може бая да изпати Simple Smile

# 694
И на мен малко като приказки от 1001 нощ ми прозвуча, но реших все пак да питам Simple Smile
А иначе препоръчан ми беше салона от 2 приятелки..
Явно зависи кой с какви нокти е, с какви очаквания. На някой с прекрасна здрава добре оформена плочка и без стърчащи кожи отстрани, колко му е да го лакираш и да е доволен.

# 695
  • София
Танита, ще качиш ли снимка да видим резултата 😊

# 696
  • на брега на морето
Има и други хубави бази- индиго, Коди, не е само Гелиш, но не и блускай.

# 697
Танита, ще качиш ли снимка да видим резултата 😊

Ето това е в салона от днес

Ето това е моят личен първи и единствен опит

# 698
  • Бургас
sibil1987, мисля си, че проблема с беленето може да е от самия лак, ако разбира се механично не го увреждаш в домакинството. Преди време бях забелязала, че лакове в постелни цветове като твоя са по-особени, като ронливи когато дойде време да се махат. На същата марка перлен лак примерно ми е издържал цял месец. Та сред подарените ако имаш различен по вид, пробвай.
Иначе аз не ползвам нито обезмаслител нито ултрабонд. Само база, цвят и топ. Като имам време и ми се занимава, изравнявам с база - по-кросиво и по-трайно е. И продуктите, които ползвам не са професионални или скъпи, а маникюра ми е в добро състояние докато не го сваля, обикновено 2 седмици, до 3 макс

# 699
Танита, мисля, че трябва да зарежеш маникюра в салон и да започнеш редовно да си го правиш сама - в пъти по-добре е твоят от направения в салона. А това за Гелиш звучи като доста тъпа лъжа - Гелиш е световен бранд с много клиенти, силно се съмнявам качеството да е паднало толкова, че са се предпочита китаецът Блускай, освен ако салонът не е ползвал ментета на Гелиш.

# 700
Може ли да използваме обезмаслителя (dehydrator) под обикновени лакове ?

# 701
Да, обезмасляването на ноктите прави маникюра по-траен, без значение дали с гел лак, или с обикновен.

# 702
  • Light of Zartha
Танита, ноктите направени от теб са в пъти по-хубави.

# 703
Танита, страхотен ти е маникюра и то първи опит! И аз споделям мнението, че твоят маникюр е пъти по-хубав и добре оформен от салона!

# 704
И аз харесах повече маникюра на Танита, този салонният е много бозав, и отстрани сякаш не е много чисто.

Общи условия

Активация на акаунт