Всичко за всички марки гел лакове - тема 40

• 40 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • на брега на морето
Аз съм със Сън 7 макс, също съм много доволна. Харесва ми и че е голяма и мога да си пъхна и 2- те ръце. Пека цвят по минута, за всеки случай, иначе мисля, че и на 30 сек е опечен. База- минута, топ - 2 минути.

# 76
Вземи си Sun one отново тогава, все още се продават, макар и не толкова често срещани като преди.
Аз лично от моята Sun one, която взех като първа лампа през далечната 2019 г., когато почнах да се лакирам, не бях особено впечатлена. Все имах притесниния, че не изпича добре, и полимеризирах двойно, но пък тя не беше оригинална. От оригинала SUNUV Sun 1, която в Алито струва 36 евро, обаче бях много доволна, печеше перфектно. Но няма режим с постепенно увеличаване на светлината и за мен лично това беше проблем при изравняване с гел или база, и я разкарах.

# 77
Ох, ти пък 2019...
Моята е от 2014 или по-рано. но я ползвам веднъж месечно и си мислех, че трябва да е вечна... Simple Smile
Както и да е, да не разводняваме темата. Писах просто, ако някой го интересува и ще си купува нова лампа.

# 78
Не мисля, че разводняваме темата, това е полезна информация за тези, които ще си взимат лампа.
Както каза и Кармила, явно качеството на Sunone е паднало и новите не са така добри като онези от едно време, защото аз от моята не бях особено доволна.

Между другото, сега в Али най-популярна е Sun x10 max - животно с 60+ лампички. Но е с черно дъно, новите модели все с черно ги правят. Ако някой тук има такава, нека сподели впечатления.

# 79
Момичета ето и моите последни маникюри.
Имам и въпрос . Този последния ми маникюр е мат , след като го нанесох  и изпекох остана като лепкав слой , който махнах със спирт и видях че на памука със спирт има леко и от червения лак.. Това не е нормално или?

# 80

Любимото ми червено(хич не ме бива със снимките на маникюра). Grinning
Благодаря на всички дами ,които ежедневно споделят опит. От години си правя маникюра и педикюра сама, но не се бях замисляла колко си усложнявам живота сама. Със стара печка , не много качествени лакове(обаче пък издържат три седмици без проблем). Взех си лампа Sun x5 plus. База, топ без лепкав слой , праймер и дехидрататор на Коди. Ами много съм доволна! Всичко пекох по 60сек. Само основата 2 мин.

# 81
Аз още си ползвам Сън 3, с черно дъно е. Не знам какъв е проблема с черното.
По какво разбирате дали една лампа е оригинална?

# 82
Тези на SUNUV специално си имат логото и това е официалният им магазин в Алито.
SUNUV Official Store
https://a.aliexpress.com/_mqxiTRg

Другите са на други китайски производители, някои опитали да имитират техните модели на външен вид, но с по-различен надпис.

# 83
  • Бургас
Аз основно ползвам Sun one, която съм взела преди няколко години. Работи още и изпича добре. Миналата година обаче имаше една неустоима оферта и взех още една лампа Sun X7 max за 12$ (с доставката 20) Имам я за резервна. И тя пече добре и е с черно дъно като Sun 10

# 84
Значи моята Сън 3 е оригинална, от амазон е купувана. Добре пече.

# 85
  • Стара Загора
Христос Воскресе!

# 86
Момичета, не съм влизала от доста време, но като гледам доста съм пропуснала. Показвате страхотни маникюри. Моя е вече на около 5 седмици, нямам никакво време да го направя, а така ме дразни, че не мога да си погледна ръцете. Мисля утре да си поръчам фрези от този сайт за зъболекари, който една съфорумка сподели доста отдавна. Последния път, когато си свалях маникюра по някаква причина се наби прах в сегашната ми фреза и не можах да го премахна. Имате ли идея защо и как да я почистя?

Също така до сега си обезмаслявах ноктите със Спирт 70% , но при последната ми поръчка по погрешка ми бяха изпратили дехидратор и реших да го пробвам. И ефекта е на лице! 5 седмици не ми е мръднал маникюра, нямам дори един пострадал нокът. Преди успявах да издържа 3 седмици, но все имах някъде повдигнато, отслоено и т.н, а ултрабонд си ползвам от ден първи.

# 87
Здравейте. Моля ви за помощ,че май направих бела. Ще ви разкажа историята, за да разберете за какво става въпрос. Миналия месец ходих да ми правят ноктопластика. Изградиха ми уникални нокти, въпреки, че лака и всичко беше наслоено и залепнало по кожата леко, но го оправих. Този месец леко ми се счупи единия нокът и скъсих всички леко, и без това бяха израстнали доста и ми пречеха. Слагах им база вкъщи, лакирах 1000 пъти, но все седеше една неравност от тяхната база в салона, беше стигнала до почти средата и каквото и да правя, лака не стоеше красиво. От време на време падаше леко от изграждането като парченца. Ее. Днес тръгнах да ги пиля с грубата част на пилата и бам..препилих ги брутално. Трябваше да ги скъся до дъноо.. Станаха тънки като косъм направо, чак се огъваха и без натиск. Ясно ми е, че е грешка, но какво трябваше да направя, за да махна тяхната база, която не мърдаше, не знам. Дайте ми съвет какво да правя с ноктите си сега, как да им помогна да се възстановят и най - вече следващия път как да действам, без да се стига до там. Cry

# 88
Здравейте. Моля ви за помощ,че май направих бела. Ще ви разкажа историята, за да разберете за какво става въпрос. Миналия месец ходих да ми правят ноктопластика. Изградиха ми уникални нокти, въпреки, че лака и всичко беше наслоено и залепнало по кожата леко, но го оправих. Този месец леко ми се счупи единия нокът и скъсих всички леко, и без това бяха израстнали доста и ми пречеха. Слагах им база вкъщи, лакирах 1000 пъти, но все седеше една неравност от тяхната база в салона, беше стигнала до почти средата и каквото и да правя, лака не стоеше красиво. От време на време падаше леко от изграждането като парченца. Ее. Днес тръгнах да ги пиля с грубата част на пилата и бам..препилих ги брутално. Трябваше да ги скъся до дъноо.. Станаха тънки като косъм направо, чак се огъваха и без натиск. Ясно ми е, че е грешка, но какво трябваше да направя, за да махна тяхната база, която не мърдаше, не знам. Дайте ми съвет какво да правя с ноктите си сега, как да им помогна да се възстановят и най - вече следващия път как да действам, без да се стига до там. Cry

Като за начало следващия път, в който си готова да отделиш 50-60лв за изграждане, си задели още 5-10лв да идеш да ти го премахнат, когато е израстнало. Головете и полигеловете, които се използват за изграждане не могат да бъдат премахнати с накисване, а се свалят чрез пилене, което обаче се прави супер внимателно и никога не се премахва изцяло до нокът.
Иначе какво да правиш сега - мажи си ноктите с лимон, с масло, нанасяй заздравител и изчакай да израстне наранения нокът, преди отново да ги третираш с каквото и да било.

# 89

Като за начало следващия път, в който си готова да отделиш 50-60лв за изграждане, си задели още 5-10лв да идеш да ти го премахнат, когато е израстнало. Головете и полигеловете, които се използват за изграждане не могат да бъдат премахнати с накисване, а се свалят чрез пилене, което обаче се прави супер внимателно и никога не се премахва изцяло до нокът.
Иначе какво да правиш сега - мажи си ноктите с лимон, с масло, нанасяй заздравител и изчакай да израстне наранения нокът, преди отново да ги третираш с каквото и да било.

Благодаря! Така си и мислех, но си викам да пробвам да го изравня е - опарих се както е думата. Grinning Дано да ми се оправят ноктите, че така се депресирах.. Sad

Общи условия

Активация на акаунт