Всичко за всички марки гел лакове - тема 40

• 41 353
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Определено цените ми прогвориха да купувам! Много приятна изненада на фона на официалните бг сайтове. До сега точно това ме спираше да взема коди+едно недоразумение по телефона с тях, мен и братовчедка ми. То беше много нелепа случка(братовчедка ми поръчала от португалия за маникюристката си продукти и енда нейна приятелка да ги носи, нещо се забавиха и някак стигнали до моя телефон), но мацката много тъпо се държа като и казах, че не знам за какво става дума взе да държи тон и да ми вика "искате да ми кажете,че не знаете какво сте поръчала ли? Бавите ти а-у.." и се изнервихме и ги отсвирихме. А от чужбина не ми се занимава баш, особено ако има намеса и на митница случайно. Та сега с нетърпение чакам още техни неща, които бих пробвала с удоволствие. Мейкъп взеха все повече да да ззареждат готини неща и определено взеха да са ми в топа на списъка за поръчване, а и е плюс че се плаща с карта и не го мислиш като дойде куриера имаш ли кеш, ще дърпаш ли и прочее.

# 151
  • София
Показвате страхотни маникюри Heart Exl Аз изхвърлих всички китайчета още преди година и сега се лакирам с 4-5 цвята на Kodi и Vogue, но ето, че ми се приноси нещо лятно и ярко и си харесах няколко цвята на българската марка ( поне така пише ) Mirellia и се питам дали случайно сте я пробвали. Как са лаковете, като издръжливост и течни или гъсти са?

# 152
Мацки,аз смятам да записвам курс за маникюр и да се занимавам с това. За момента нямам много инфо,така че някой ако иска да ми пише на лс,да помага. 😃🤗

# 153
Имам Fox Air Base, ако знаех, че е еквивалент можеше и да не взимам линт, но нищо, нека има 😀
Имам и един лак на Mirelia, не съм впечатлена, но моят е някакъв с ефект пуловер, самата му консистенция е странна.

# 154
  • София
Amini благодаря!
Аз не успях да се въздържа и поръчах два за проба.

# 155
Lepi, от къде ги поръча? Никога не ги бях чувала и ми стана любопитно за произхода. В инстаграм пише "bulgarian brand, made in eu" каквото и да значи това. Иначе на снимките са се постарали много да изглежда добре продукта им. Да споделиш мнение после Simple Smile

# 156
  • София
Lepi, от къде ги поръча? Никога не ги бях чувала и ми стана любопитно за произхода. В инстаграм пише "bulgarian brand, made in eu" каквото и да значи това. Иначе на снимките са се постарали много да изглежда добре продукта им. Да споделиш мнение после Simple Smile

Поръчах ги от фейсбук страницата на гел лаковете на Vogue
Скрит текст:

# 157
Обещах да си покажа днешния маникюр. Исках някаква декорация,но така и не измислих какво да сложа. 😂 Че и глава ме заболя и набързо се налакирах.
Любим ми е този цвят за пролет/лято.

На живо е много хубав,но на снимки не излиза така.

# 158
Супер е, кой е цветът?
Аз май тези пролет/лято ще си ходя вси с цветни бази, че се запасих стабилно Joy

# 159
# 160
И аз се запасих с цветни бази, сега съм с Delicate Rose на Коди, да видим дали с тези трайността ми ще е по-дълга. Есмералда, ти правиш ли терапията IBX? Не можах наоколо да намеря такъв салон.

# 161
Да ви инфлуенсна пак, че в Мейкъп има намалени лакчета на Hi Hybrid по 2-4 лв, намалени от 11, ако някоя иска да се зареди за лятото.

# 162
Аз пък преди 2-3 седмици си купих 3 лака на тази марка от там и 2 от тях, които пробвах не се изпекоха, набръчкаха се. За първи път ми се случва такова нещо. Уж тънък слой, пекох по-дълго, но май проблемът си е в тях. Третият е глитър и още не съм го пробвала, така се ядосах, че си изгубих времето.

Да ви инфлуенсна пак, че в Мейкъп има намалени лакчета на Hi Hybrid по 2-4 лв, намалени от 11, ако някоя иска да се зареди за лятото.

# 163
Имам над 25 цвята на марката и от тях само 1 път съм имала набръчкан лак, светлолилаво пастелено, и то, защото го пекох 10 секунди само, за да не се разтича. После пекох още 60, но се беше набръчкал от десетте.
Вероятно ти е слаба лампата (или с черно дъно). Или нанасяш дебело, но в лаковете не е проблемът

# 164
  • Шумен
Здравейте! Отдавна следя темите и си открадвам по някоя идея 🤭 страхотни маникюри показвате! Престрашавам се да покажа и моите последни 2, правя се от около година, но чак сега започнах да ги снимам 😅

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 20:56 от Мимчето7

Общи условия

Активация на акаунт