Всичко за всички марки гел лакове - тема 40

• 41 349
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Есмералда - благодаря за инфото.
Аз си поръчах няколко лакчета.

Мими, много ми харесват маникюрите ти. Simple Smile

ето и моите последни арт-терапии.Simple Smile

Скрит текст:

# 166
Здравейте, споделям и моите два последни маникюра:

Скрит текст:

# 167
Момичета, защо слагате в скрит текст тези красоти? Heart Eyes

# 168
Аз по навик от други теми, ако тук няма такова изискване, няма да се закимавам да ги крия Grinning

# 169
nadito0o, беше писала, че си взела лампа SUNX11 MAX. Кажи дали си пробвала отново, че съм на път да си я поръчам. Ако може и търговеца да споделиш.
Благодаря!

# 170
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте момичета!
Отдавна ви чета и доста неща научих от темата. Благодаря много на Есмералда за намалените лакчета от make up🌹
Взех си 6 цвята и чакам да дойдат с нетърпение 😄
И фрези за пилата си взех от тук даден линк, сайта с лекарските материали. Много съм доволна, благодаря ви от сърце за всичко споделено🤗

# 171
Моля, със здраве да ги ползваш, рядко пускат толкова добра оферта, имаше сигурно поне десетина цветове на промоция, аз също взех 3 - излязоха ми на цена 7 лв. А обикновено 1 лакче на HiHybrid струва 11 лв. Joy

Чакам да покажеш маникюр с тях.

# 172
nadito0o, беше писала, че си взела лампа SUNX11 MAX. Кажи дали си пробвала отново, че съм на път да си я поръчам. Ако може и търговеца да споделиш.
Благодаря!

Yoke fellow official store   е търговеца.
Не съм пробвала още. Имам три нокътя сцепени по дължина, така че ще си почакам още докато израснат...

# 173
nadito0o- Благодаря! Flowers Rose
Ще взема да поръчам, пък дано няма издънки!

Поръчах!
Сега ще чакам!:money:

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 22:38 от Melany99

# 174
  • София
Снощи пробвах лака на Mirellia и съм супер доволна, нанася се лесно, не е гъст …. Чуден е за моя вкус, дано е и траен.

# 175
Ами не мисля, че ми е слаба лампата, бяла е, с 45 диода, sun x 5 plus. Възможно ли е да е слаба?
Ще направя теста с фолио с проблемните цветове.

Имам над 25 цвята на марката и от тях само 1 път съм имала набръчкан лак, светлолилаво пастелено, и то, защото го пекох 10 секунди само, за да не се разтича. После пекох още 60, но се беше набръчкал от десетте.
Вероятно ти е слаба лампата (или с черно дъно). Или нанасяш дебело, но в лаковете не е проблемът

# 176
Възможно е, да. Моята Sun X5 Plus също започна да сдава багажа.

# 177
На моята й изгоря адаптера, добре че намерих вкъщи един друг, който е малко по слаб от оригиналния,но ми свърши работа. В какви магазини се продават адаптери?

# 178
Аз както писах по-рано  Sun X5 Plus ми печеше по-слабо отколкото старата  Sun 1. Поне по-дълго време и трябваше.
Продах я, ега чакам новата Х11.

# 179
Еее, сега и аз ли нова лампа да си купувам...
А възможно ли е, ако е по-слаба, това да е причина за отлепване? Понеже смених няколко бази заради отлепване в свободния край и засега само с ултрабонд и kodi lint имам успех.
Аз само в началото я тествах и изпечените парченца изглеждаха ок.

Общи условия

Активация на акаунт