Боледуване на децата ни - тема 67

• 37 267
  • 954
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Лекуваните с хомеопатия бактерии не се лекуват. Те в някакъв момент се потискат от имунната система (успяла е да ги натисне) и хронифицират и носителят остава като разпространител. Той няма проблем, да речем, но е носител и предава. И този омагьосан кръг скапва реално ситуацията на всички в определената група. И берем ядове. Нон стоп.

# 121
Ами не е така, защото аз си лекувам нон стоп детето с АБ капки, изчаквам, пускам го на ясла и след няколко дена пак е със сополи и поредната бактерия. Заради това казвам, че е омагьосан кръг, ако ще и да му изсипя един литър аб капки в носа. Разбира се, че хората с по силен имунитет са носители. Сто процента и аз съм с бактерия, но не ме разболява. Както и в групата на детето ми, има деца които въобще не боледуват със сополи. Няма как да ги накарам да се изследват, че видиш ли ако са носители да се лекуват.

# 122
  • София
И това не е вариант. С нищо не трябва да се прекалява, организмът става резистентен. Ад ще споделя ние как овладява нещата. След поредния прием на АБ и АБ капки спряхме детето от ДГ. Сменихме планина с моря и Сандански, това всичко да кратко време, защото намахме възможност за повече. След като се пршбрахме задържхме тръгването на ДГ. През това време давах пробиотик, коластра и витамини. Един месец по-късно, започна да посещава отново ДГ. На третият ден през нощта усетих похъркване, на сутринта веднага направих инхалация с Пулмикорт и физ.разтвор. Вечерта повторих. През нощта нямаше похъркване. Така вече процедирам повече от половин година. Забравих за АБ  и АБ капки сополи, кашлици и температури. И ежедневно правя нежни промивки с Назопюр без пропуск. Поискам веднага физ.разтвор щом ми го връчи Госпожата на вратата, когато го прибирам от ДГ. И никога не съм и не бих си позволила детето ми да отиде със сополи на ДГ, защото от обикновеният сопол е почва на вазлични бактирии. И така се влиза в порочтия кръг от обикновеният сопол.

# 123
Ще ме извинявате, но пулмикорт си е сериозно лекарство, което дори по лекарско предписание давам със свито сърце.
Как пък не го инхалирам заради хъркане....
И това не е вариант. С нищо не трябва да се прекалява, организмът става резистентен. Ад ще споделя ние как овладява нещата. След поредния прием на АБ и АБ капки спряхме детето от ДГ. Сменихме планина с моря и Сандански, това всичко да кратко време, защото намахме възможност за повече. След като се пршбрахме задържхме тръгването на ДГ. През това време давах пробиотик, коластра и витамини. Един месец по-късно, започна да посещава отново ДГ. На третият ден през нощта усетих похъркване, на сутринта веднага направих инхалация с Пулмикорт и физ.разтвор. Вечерта повторих. През нощта нямаше похъркване. Така вече процедирам повече от половин година. Забравих за АБ  и АБ капки сополи, кашлици и температури. И ежедневно правя нежни промивки с Назопюр без пропуск. Поискам веднага физ.разтвор щом ми го връчи Госпожата на вратата, когато го прибирам от ДГ. И никога не съм и не бих си позволила детето ми да отиде със сополи на ДГ, защото от обикновеният сопол е почва на вазлични бактирии. И така се влиза в порочтия кръг от обикновеният сопол.

# 124
  • София
10 дена му слагах с пипета в носа сребърна вода  Аркол 10мг. За нея пише това: “ Arcol Silver Water е безвреден разтвор със сребърни йони, представлява мощно дезинфекционно средство с по-силно бактерицидно действие от други силни окислители. Аркол действа по-силно върху патогенните микроорганизми, а върху сапрофитите има по-слабо въздействие. Унищожава над 650 вида болестотворни бактерии, вируси и микроорганизми. Най-чувствителни към Аркол са неспоровите грамположителни и грамотрицателни бактерии, както и Candidautilis, C. albikans, C. tropicalis, E.coli, Proteus vulgaris, Brucela abortus, Aspergillius niger, Pseudomonas pyocyaneum, Mycobakterium sp., Streptococus fecalis, стафилококи, стрептококи, менингококи и други без спорообразуващи.Характерно за сребърната вода е, че микроорганизмите не развиват резистентност към Аркол, което го прави незаменим при борба с антибиотикоустойчивите организми, както и при хора с непоносимост към антибиотиците и сулфонамидните препарати. Ускорява тъканното дишане с над 100%, активира имунната система, подсилва действието на лекарствата до 10 пъти, а на билките до 7 пъти.”
Мораксела катаралис (Moraxella catarrhalis) представлява грам-отрицателна, аеробна бактерия (диплокок)
Staphylococcus aureus е представител на род Staphylococcus, Грам-положителен.

По описание, Аркол действа на тези две бактерии, които моето дете хваща. Доволна съм, защото спря хремата. Дали е бил с бактерия или не преди да започнем Аркола, не знАя.
А имаше ли хрема като започна Аркол и разреден ли го капеш?

# 125
Аз искам да ви кажа, че вече искам да се застрелям. Както знаете, дъщеря ми кара ларингит. Всичко точно. 5 дни пулмикорт, изкашля, водих я и на контроли. И от вчера ден 6-ти от болестта, взе да вдига лека температура до 37.6,сваля сама. И отново преглед, кръвни - црп 18, левкоцити в норма. И днес вече ден 7-ми, 38 градуса, преглед отново - гърлото червено, надути сливици и отива на ангина. Та' ясно, че не ни се размина антибиотика. Но вече се чудя как може ти да чакаш да се оправи на ден 7, а то да отиде на друго..

# 126
Аз искам да ви кажа, че вече искам да се застрелям. Както знаете, дъщеря ми кара ларингит. Всичко точно. 5 дни пулмикорт, изкашля, водих я и на контроли. И от вчера ден 6-ти от болестта, взе да вдига лека температура до 37.6,сваля сама. И отново преглед, кръвни - црп 18, левкоцити в норма. И днес вече ден 7-ми, 38 градуса, преглед отново - гърлото червено, надути сливици и отива на ангина. Та' ясно, че не ни се размина антибиотика. Но вече се чудя как може ти да чакаш да се оправи на ден 7, а то да отиде на друго..

Оххх 😢😢😢 тя пиеше ли някакво противовирусно?

Към предната потребителка: неразреден, но трябва да е 10 мг. Имаше хрема, да.

# 127
Оххх, съчувствам... Пълен кошмар, не знам даже какво да кажа Sad

# 128
Toni1189, да, изпи 5 дни авирон, и от вчера започнахме и изопринозин, уж да разминем антибиотика,но уви не.

# 129
Съчувствам и аз и ми стана много гадно. Чувствам ви близки тук. Без думи… дръж ни в течение.
Барбалена, вие как сте?

# 130
  • София
Джонка 62, извинена сте. Аз отговарят за моето дете, вие за вашето. Недоносените дечица оцеляват единствено и само с Пулмикорт. Не натрапвам мнение, споделям. Използването на АБ капки и АБ многократно в кратък интервал от време е в пъти по-опасно. Хомеопатията е основно е основно на захарна и спиртна основа, продължителна употреба е в пъти по-опасна. Споделих и въобще нямам намерение да се извинявам.

# 131
Тони, благодаря, по-добре сме сякаш. Но все още не мога да кажа, че е здрава... Правим по две инхалации на ден, давам три пъти Мукосолван и вечер Еириус, а Умкалор и витамин Ц давах два дена  Не знам кое от всичките неща помогна, но се позакрепва сякаш. Но то й е време вече... В събота стават две седмици от първи симптом Unamused

Има ли други с Агу Томчи? Нашият май нещо не работи както трябва. Сложих 5 мл физиологичен разтвор и след близо 10-12 минути все още имаше към 2 мл в контейнера. Май ще търся нещо на Омрон, докато този не е сдал багажа съвсем

# 132
Джонка 62, извинена сте. Аз отговарят за моето дете, вие за вашето. Недоносените дечица оцеляват единствено и само с Пулмикорт.
Извинявам се, но по-голяма глупост скоро не бях чела.

# 133
Дано след време няма негативни последствия за организма на детето от използването на Пулмикорт без сериозни причини.

# 134
Барбалена, ние имаме такъв инхалатор на Агу, но миналата есен купихме котето на Омрон и вече ползваме само него, макар че е шумен. Агу е безшумен, да, обаче инхалациите ги правим за минимум 15-20 минути, а с котето инхалацията свършва 2-5 мин. максимум.

Общи условия

Активация на акаунт