Мъжът ми не помага вкъщи и с децата

• 15 148
  • 172
  •   1
Отговори
# 165
  • Сливен
Майката решава, но това момиче от предишната ѝ връзка е сестра на собствените ти деца! Не е като да нямаш право на мнение. Ако се имаш за по-свестен от жена ти, можеше да ѝ кажеш някоя друга дума и да ѝ повлияеш на решението. Да кажеш, че няма да ти пречи това дете, няма да го делите от вашите, а не да се съгласяваш. Явно точно това си искал да стане.
Точно обратното исках, детето да расте с нас, а не да е отлъчено, но както споделих, не можеш да се пребориш с хора, които мирогледът и приоритета в животът им е различен от моят!

# 166
  • София
При така изложени нещата - не той е злодея.
Що мен мъж, баща, свекър или нам кой не се опита да ми разкара децата и котката?

# 167
  • София
Е, детето е нейно, не негово. Формално тя решава

# 168
  • Варна
Майката решава, но това момиче от предишната ѝ връзка е сестра на собствените ти деца! Не е като да нямаш право на мнение. Ако се имаш за по-свестен от жена ти, можеше да ѝ кажеш някоя друга дума и да ѝ повлияеш на решението. Да кажеш, че няма да ти пречи това дете, няма да го делите от вашите, а не да се съгласяваш. Явно точно това си искал да стане.
Точно обратното исках, детето да расте с нас, а не да е отлъчено, но както споделих, не можеш да се пребориш с хора, които мирогледът и приоритета в животът им е различен от моят!
Аз като видя хора с различни приоритети и мироглед от моите, бягам надалеч, не се сродявам с тях.

# 169
  • София
Е, била е бременна, да я зареже ли?

# 170
Е, то, добре е човек да внимава с/на кого прави деца.

# 171
Различен, жена ти не работи ли? Никога ли не е извеждала децата, нищо ли не пипва в дома ви?

# 172
  • София
Децата се правят от двама. Затова и грижите, възпитанието и отглеждането на децата се прави от двамата. Не мога да си представя ММ да не ми помага...особено с две дечица с малка разлика и малко или никаква помощ от баби и бавачка.
Такива...като това е женска работа, а онова мъжка не следва да има.
За пример онзи ден бърках цимент, за да направим нещо на село.
От своя страна той също участва наравно с мен в отглеждането на децата - къпане, хранене, докато бяха малки, игри, учене, разходки.
А най са ми любими тия мъже дето казват: Ама аз цял ден съм бил на работа. Приберат се и се пльоснат на дивана.

Общи условия

Активация на акаунт