Аранжиране на маса - 8

• 89 534
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • sofia

Здравейте и ЧНГ  ♥️

# 106

За много години ,момичета! Много здраве, успехи, много весели моменти около красивите маси, които ще сътворите през новата година!
Тази новогодишна маса беше направена в последната минута, плана беше друг Smile,но въпреки това се получи страхотна новогодишна маса с разнородно международно присъствие. Празнувахме настъпването на новата година много пъти!
Всички показани маси са много красиви и стилни.

# 107
Здравейте Simple Smile
Скоро се местим в ново жилище и масата, която купихме за там е с малко по-нестандартна форма(прилагам снимка на масата). На тази маса обаче струва ми се покривка няма как да застане хубаво. Вие какво бихте ми препоръчали?

# 108
Тишлайфери или подложки под чиниите и в средата украса с цветя или свещи.

# 109
Дядо Коледа ми донесе мечтаната синя покривка и няма как да не ви я покажа Simple Smile

Мезетата бяха 2022, ядките, които изнесох в 12 - 2023, но за съжаление снимка на тях нямам Simple Smile

Прекрасна година на всички и много щастливи поводи за красиви маси ни желая Simple Smile

# 110
Коментарът за чашите е изключително неуместен, а масата е прекрасна. Това че не е  купен специален сервиз, не бива да спира дамата да направи нещо красиво, както и да го покаже, всеки прави според възможностите си. Първите години след брака редях маси ежедневно, имах сервизи, но всичко замина с децата, аз също изпускам... а и не съм пазила за поводи. Сега купувам евтини чаши от Метро, 12-18 чаши за 2 години са счупени. Причините може да са много, но във време с ежедневна инфлация подобен коментар няма място.

Честита нова година, нека има много красота и топлина!

# 111
Здравейте Simple Smile
Скоро се местим в ново жилище и масата, която купихме за там е с малко по-нестандартна форма(прилагам снимка на масата). На тази маса обаче струва ми се покривка няма как да застане хубаво. Вие какво бихте ми препоръчали?

Страхотна маса, много ми харесва. Ако е удобно, от къде е закупена?

# 112
Здравейте Simple Smile

Страхотна маса, много ми харесва. Ако е удобно, от къде е закупена?

Поръчахме я от този сайт
https://www.mebelilargo.bg/product/raztegatelna-trapezna-masa-dickson-120

# 113
  • Австрия
Масата наистина е страхотна! Вероятно покривка от по-лек, добре падащ материал би легнала добре върху нея, но според мен няма да пасва като стил. Най-добре

Тишлайфери или подложки под чиниите

Simple Smile

Коментарът за чашите е изключително неуместен

Всяко мнение по темата, изразено учтиво в темата е уместно. Не е възможно всичко показвано да се хареса всекиму. И да, обикновено тук липсва негативна критика, защото като цяло се изразяват субективни мнения и е въпрос на личен поглед и личен вкус аранжирането на маса.. Нормално е да се изрази позитивно мнение: какво ни харесва, но една градивна критика (поднесена с добър тон и подходящо обяснение) би трябвало да е добре дошла. Или? Лично, например, не лелея илюзии, че аранжирането ми е перфектно Satisfied, напротив: винаги може и по-добре. И бих прочела с интерес друго виждане и/или предложение.. Разбира се, че всеки ползва това, с което разполага вкъщи и никак не е задължително да е скъпо или ултрамодерно, това никога не е било проблем или повод за коментар в темата. Нека уважаваме правото за споделяне на лично мнение, стига да е в добрия тон на виртуалното ни общуване Hug

Днес е типичен януари - мъглив, сивеещ, полутъмен и сумрачен дори на обед.. Но не и повод за липса на настроение и уют на масата (си мисля Wink):

Alissa, тъмно синьо вдъхновение си ти Heart Exl

Winter23_2a by Dimitrana S, auf Flickr

Дани, Heart Eyes
Искрен комплимент за масите ви за 8-ина!
Моите възможности в това отношение са доста скромни. Разтягала съм масата (6 места за сядане) не повече от 3 пъти през изминалите 20 години Blush

Ведри зимни дни, момичета Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 18:52 от DimS.

# 114
DimS,
Както винаги еталон за стил, такт, красота.
Твоите маси са уникални, удоволствие е да ги гледа човек, изпипани до последния детайл! Heart
*Аз лично ще продължа да ги гледам във Flickr.

# 115
  • в сърцето на един мъж...
За много години, мили момичета! Бъдете здрави, вие и любимите ви хора! И да радвате с красотите на вашите маси!
Страхотни неща сте показали в последните постове! Аз тази година не редих маса изобщо, празнувахме на бегом заради здравословни проблеми. Затова сега се радвам на вашите красоти!
На дървената маса също би отивала ленена намачкана покривка Simple Smile ако е трудно възприемането на подложки и липсата на покривка

# 116
Благодаря на всички, които се включиха със съвет.
Ако сложа само един тишлайфер по средата и съответно подложки какъв е добре да е размера на тишлайфера при положение, че масата е 150х90см? Има ли някакво правило за размера на тишлайфера?
До сега винаги сме ползвали покривки и ми е малко трудно да преценя как да съчетавам тишлайфер с подложки.
И още един въпрос. Вие от къде купувате тишлайфери, покривки и подложки?

# 117
  • София
Ако масата ти е с ширина 90 см. имаш възможност или да сложиш само тишлайфер по средата с ширина 40-45-50см. Из нет-а има схеми, които показват при стандартен размер на чиниите как горе долу изглежда различно съотношение на ширината на масата към ширината на тишлайфер.
Или пък тишлайфер - 30 см. и подложки за хранене, които обикновено са около 30х45см. (даже като са в инчове е нещо от порядъка на 27см. ширината им).
В лидл бяха пуснали и тишлайфер с ширина 20 см, но на мен лично не ми допада.

# 118
Ако масата ти е с ширина 90 см. имаш възможност или да сложиш само тишлайфер по средата с ширина 40-45-50см. Из нет-а има схеми, които показват при стандартен размер на чиниите как горе долу изглежда различно съотношение на ширината на масата към ширината на тишлайфер.
Или пък тишлайфер - 30 см. и подложки за хранене, които обикновено са около 30х45см. (даже като са в инчове е нещо от порядъка на 27см. ширината им).
В лидл бяха пуснали и тишлайфер с ширина 20 см, но на мен лично не ми допада.

Аз по-скоро се чудя каква трябва да е дължината на тишлайфера в случай, че го слагам на дългата страна на масата. Това, което откривам, като размери обикновено е с дължина до към 150см, което значи, че няма да има висяща част, ако взема такива с тази дължина. Чудя се дали ще е добре така

# 119
  • в сърцето на един мъж...
Може да е къс, може и съвсем малко да е от страни. Пак ще е хубаво.

Ние празнувахме рождения ден на детето и отминалите празници. Една маса от мен

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт