Разделихме се след 10 години...

• 8 946
  • 157
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Според всички вас тя няма как да се върне назад, така ли? Не е ли възможно да е направила грешка, и в един момент да го разбере.

Знам, че любовта е сляпа, но не мисля, че ме е заблуждавала 3 или повече години.
Не изпитваш ли необходимост жената с която си да те уважава?

# 106
Изпитвам да, но се надявам да се промени. Вярвам в любовта, както и че човек се учи от грешките си. Има неща, които и аз осъзнавам за себе си сега. Може би е едно изпитание и за двамата.

# 107
  • София
След последното включване на автора вече не съм сигурна, че темата е истинска.

# 108
Изпитвам да, но се надявам да се промени. Вярвам в любовта, както и че човек се учи от грешките си. Има неща, които и аз осъзнавам за себе си сега. Може би е едно изпитание и за двамата.
Ще ти мине. Не я чакай, няма смисъл. Счупеното веднъж....

# 109
  • Бургас
И да се върне ще е много за кратко.
Вземи се в ръце и продължи напред.

# 110
След последното включване на автора вече не съм сигурна, че темата е истинска.
Не думай.
Повтарям се, ама в такива теми съм във вечната дилема дефицитите поведенчески ли са,или ментални.

# 111
Не знам защо, но Авторът ми напомня на една позната, за която съм писала и друг път. Живееше с илюзията, че мъж, с когото от време на време си пише, има силни чувства и намерения да са семейство. Повярва ми, че няма смисъл, когато възлюбеният се ожени за друга.

# 112
Имам приятел, който също така ревеше, че ще си чака булката обратно и че всичко ще ѝ прости, след като тя отиде при друг, но бързо му мина. За около 2 - 3 седмици се осъзна и продължи напред щастливо и облекчено.
И аз имам приятел, който се ожени за около 10 години по-малка. При това те и дете имаха. Поживяха известно време, детето вече тръгна на училище... И изведнъж тая реши, че "трябвало да си поживее, щото щял ей тъй да и мине живота". Човекът не възрази, даде и развод, тя взе и детето. После, като се видяхме да пийнем т.нар. "едно малко", той разправяше:
- Каза "Искам колата!", дадох и я. Каза "Ще взема 65-инчовия телевизор!", дадох и го. Ама още ме е яд защо на тръгване ми обра доматите от градината, дето сам съм ги садил!

След няколко месеца се срещнали случайно и нашият човек и казал:
- Знаеш ли, снощи бях с друга жена, но през цялото време си мислих за теб!
- А, никоя не може да ме замени, нали? - усмихнала се доволно тя.
- Не бе, за да не свърша прекалено бързо...

# 113
  • София
Като жена ти казвам, ако някой ме "прибере" след случка като вашата, шанса да го уважавам клони към 0.

Не ми звучиш мъжко, в по-възрастния може би е видяла това...все тая.

Затвори тази страница и гледай напред.

# 114
Е как може... просто е финансово неустоим. Още повече, че били в чужбина. Може да е чужденец, с апартаменти, къщи, бизнес... И момичето се преориентирало. И бебче ще му роди, за да закове наследството на деде.
По темата:

Говорят си двама 70-годишни милионери:
- Имам страхотна секретарка на 25! - разказва единият - Много я харесвам, но ме притеснява разликата във възрастта ни. Как мислиш, дали ще имам по-голям шанс, ако и кажа, че съм на 55?
- Според мен - отговаря другият - най-голям шанс ще имаш, ако и кажеш, че си на 85.

# 115
  • Out of the Mix
Авторче, много сълзливо.
Я по-мъжкарски. Ти сам си позволил да те мотка, ако не е тя, ще е друга и след това.
Няма такова нещо като "пълно доверие", и да се отпускаш на 200%.
Да, имаш доверие на човека си, но винаги си имаш и едно наум, и се научаваш и да си самодостатъчен.
Да, никой не е застрахован, и че след 15-20 г. и с деца, няма да иска някой раздяла, или срещнал "нова тръпка".
Това е животът.
Малката те е въртяла. Ти нея е трябвало да въртиш, не тя теб.
А най-добре двамата да се въртите, ама тангото понякога не е завинаги, даже много рядко.
Държиш изкъсо, какво е това да не ти вдига, отговаря, да води паралелни връзки, да се прибирала късно.
Какво е това "аз гледам да не я притискам", или нещо такова. Ми да те правят на глупак тогава.

# 116
Писах ви нещо в предишните страници, автора само го потвърждава. Не мисля, че темата е фалшива, имах такъв приятел. Заряза го по същия начин след 2-3 години връзка, накрая изневеряваше на новия си с него. Нае*е я, и още докато се оправя в банята след тва звъни на новия си приятел. И след всичко това казваше, че би и простил и приел да се върне при него. Е не се върна, ама онзи се колкото рев и сополи изрева за тва време, не е истина просто.

# 117
  • Пловдив
Ако жената е била с Вас от 17-годишна и 10 години, нормално е да й се появи потребност от промяна, както и да се влюби в друг. Според мен и да ровите вътре в себе си, и да търсите вина, няма смисъл, чувствата идват, но и си отиват. Като идват, не е по заявка, нали? И като си отиват е така.

# 118
  • Агент под прикритие
Ако жената е била с Вас от 17-годишна и 10 години, нормално е да й се появи потребност от промяна, както и да се влюби в друг. Според мен и да ровите вътре в себе си, и да търсите вина, няма смисъл, чувствата идват, но и си отиват. Като идват, не е по заявка, нали? И като си отиват е така.
Нормално е за човек, който не е сигурен в човека, с който е. Или е перфектно сигурен, че е с него, докато намери нещо по-добро. Или по природа има сериозни затруднения със задържане на вниманието си за по-дълго време на едно място. Или нещо друго, пак в тоя ред на мисли.

# 119
Реално хората се променят във времето и динамиката на връзката. Съвсем нормално е да настъпи разминаване в един момент.

Общи условия

Активация на акаунт