Разделихме се след 10 години...

• 8 964
  • 157
  •   1
Отговори
# 90
MeMyselfI , когато обичаш истински се говори за проблемите.
В случая авторът е бил нещо временно, спирка. Не е бил човекът от който би родила.
Но в случая и на авторът му е било все едно дали ще има деца или не.
Макар че има жени наистина дори и да имат пълно доверие, не искат деца.
Имам близки роднини, имат достатъчно възможности, но не искат деца. Но те са обсъждали защо не искат. Провели са достатъчно задълбочен разговор и решението са взели заедно.
Друга позната уж много обичаше мъжа си, но така и не му даваше обяснения защо не иска деца. Ама човека има правото да иска и се разведе. И оназ опищя пейзажа, че е зарязана.

ЧС, има хора са егоисти и мислят само за себе си. Няма да те разбере.
Пък и нейния случай няма общо с темата, тя само си чеше пръстите.

И все пак как може 27 годишна да се хване с почти пенсионер, не ми го побира акъла.

# 91
За пари явно всичко може. На мен друго не ми хрумва.

Аз не видях обаче авторът къде го споменава, може би е редактирал, или аз не съм дочела.

# 92
Е как може... просто е финансово неустоим. Още повече, че били в чужбина. Може да е чужденец, с апартаменти, къщи, бизнес... И момичето се преориентирало. И бебче ще му роди, за да закове наследството на деде.

# 93
  • Агент под прикритие
Няма еднаква процедура за всички, защото моралните граници са брутално разтегливи за някои.
Те драмите и трагедиите от Шекспир обикновено ги правят точно тези с "разтегливите" граници... Grinning

# 94
  • Варна
Това не е изнасяне, това е бягане. Не те знам какво и защо си търпяла. Но да се изнесеш потайно не е естествено. Щом не можете да се разберете като големи хора, баси и съжителството което сте имали.

Изнасяне, бягство, както искаш го наричай. Постъпих така, защото не ми се занимаваше с драми, сополи и крокодилски сълзи и не исках да отнеса пак някой шамар. И двата варианта бяха възможни.

Съжителството беше дълго (5 години) и претърпя кофти развитие.

То от хубаво никой не си тръгва...

# 95
Да се изнесеш потайно в дадени ситуации е напълно естествено.

# 96
В случая от темата цялото театро е целяло на героя да му стане много, ама много гадно. Интересно как си е постлал за това.

# 97
Според всички вас тя няма как да се върне назад, така ли? Не е ли възможно да е направила грешка, и в един момент да го разбере.

Знам, че любовта е сляпа, но не мисля, че ме е заблуждавала 3 или повече години.

# 98
  • София
А, кат се наиграе може да се върне.
Ама не знам защо ще ти е след това...

# 99
  • София
Ти сериозно ли би я приел обратно?
Толкова ли си склонен да се оставиш да те унижава?

# 100
  • Агент под прикритие
Знам, че любовта е сляпа, но не мисля, че ме е заблуждавала 3 или повече години.
Заблуждавала те е от момента, в който се е появил другия. Дали са три дни, три месеца или три години, не е от съществено значение. Маловажна подробност.

Остави я да си живее живота. Ориентирай се в друга посока и не я търси никога повече. Тя е тази, която предприела действията по прекратяване на т.нар. ви "връзка", така че за евентуално възстановяване инициативата трябва да бъде не 100, а 200% от нея.
Аз лично не бих разчитал на това...

Паралелно с това, поработи върху себе си, определено имаш нужда, поне що се отнася до самочувствие и самоуважение (и не само).

# 101
Главата ми не ги побира тея работи ...Как ще го приемеш обратно този човек, той те е стъпкал, изоставил,предал, унижил, лъгал.....Не мога, не мога, това е едно от нещата, които никога няма да разбера в този живот!

# 102
Главата ми не ги побира тея работи ...Как ще го приемеш обратно този човек, той те е стъпкал, изоставил,предал, унижил, лъгал.....Не мога, не мога, това е едно от нещата, които никога няма да разбера в този живот!

И аз се чудя.
Хора, които ме лъжат веднъж, не им вярвам никога повече.
Без значение дали е приятел, любовник или просто приятелка.

# 103
И да се върне, няма да е за добро. Тя има паралелна връзка, той и рови в телефона и реве - наречете ме цинична, ама това си е пълен цирк и е положително, че са се разделили.

# 104
  • Варна
Имам приятел, който също така ревеше, че ще си чака булката обратно и че всичко ще ѝ прости, след като тя отиде при друг, но бързо му мина. За около 2 - 3 седмици се осъзна и продължи напред щастливо и облекчено.

Общи условия

Активация на акаунт