Разделихме се след 10 години...

• 8 936
  • 157
  •   1
Отговори
# 120
Не познавам много хора, които са с гаджетата си от гимназията. Не мисля, че става дума за задържане на внимание, но на 17 - 18 искаш едни неща, на 25-30 други. Ако беше си тръгнала, вместо да кръшка, надали някой щеше да я обвини в каквото и да е.

# 121
А бе, какво толкова го обсъждаме? Използвала го е мацката като ракета-носител и това е. Избутала едва-едва средното, намерила си батко, който да я заведе навън, да работи и да я издържа, че и да я научи на едно-друго в кревата... След което се ококорила, хванала си чичко-паричко, отцепила се от използваната вече първа степен и "полёт нормальной"...

# 122
  • София
Събрахме се, когато аз бях на 17, той на 19. След 2 г. се разделихме и излизахме с други хора, но не беше нашето. След още 1 г. се събрахме, след още 2 се оженихме, след още 2 се роди първото дете. Към момента сме заедно от 30 г., от които 25 в брак и чакаме 5-то дете.
Около нас има много семейства в сходни връзки.

# 123
  • Варна
И аз имам съвипускници от гимназията, които 10 години по-късно още за заедно, само че са с по едно - две деца, някои и с брак.

Само че всички са набори или с малка разлика. Не като автора - на 28 да си хванеш 17 годишно дете и да чакаш... и аз не знам какво.
Момиче на 17 и мъж 28 години няма как да искат едно и също нещо от живота. И то в продължение на 10 години.

# 124
Revoker, пОсмали малко, не сме в 18 век да вдигаш гири на жената, че не ти вдига, отговаря, козирува и прочие.
  Авторе, всеки има право на избор. Тя е избрала това, колкото и да те боли в момента. Ти също имаш право на избор какво да направиш оттук натам с живота си. Не се давай на унинието, помисли си какви възможности ти предоставя животът след това.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 00:45 от Хапка

# 125
  • Далечният изток
Ехеее, айде сега... жена да обижда мъж е приемливо, обратното ни е кофти... Що за сексизъм... Стига сте обиждали мъжете в този форум де...
Скрит текст:
Оле пък на мен какво ми стана да ги защитавам?! Може би сексистката грубост.
Стига сте поставяли всички мъже под един знаменател...

# 126
  • На земята, която е всъщност звезда.
... Обичам я истински и винаги е билот така. Знам, че и за нея е било същото. ...

Хм, и как може да е същото, след като има връзка с друг мъж?  Значи НЕ е било същото, а ти "знаеш" и виждаш нещата така, както ти се иска да са, а не каквито са в действителност. Опитай се да бъдеш по-обективен не само относно връзката ви, но и към себе си и към нея. Почти съм сигурна, че и нея си виждал по някакъв доизмислен начин, а не каквато е наистина. В момента имаш шанс след 10 години да останеш насаме със себе си, да погледнеш живота си отстрани и и да се концентрираш върху собствената си личност. Не го изпускай!

# 127
Авторе, съжалявам за това което преживяваш, но като човек минал през подобно разочарование мога да ти кажа само едно - пусни я и я забрави.
Колкото повече страдаш толкова повече си отнемаш от времето да срещнеш нов човек. И ще го срещнеш - стига да го поискаш.

# 128
Eдин скучен мъж се оплаква, че необвързаната жена с която е живял известно време си е намерила повече емоция другаде ¯\_(ツ)_/¯ Той дори не е забелязал, че на нея й е скучно, защото за него скучното=нормално. Ами може и да си я върне, ако я довее вятъра обратно, ама обикновено не се получава, все едно да чакаш вятъра да ти довее петолевка в джоба. Авторе, за да си я върнеш трябва да разбереш какво й е липсвало и да наваксаш, ама не знам как ще стане след като тя вече ти е извън периметъра и е загубила интерес. Следващия път давай повече фокус в картинката, създай си повече шансове за успех и дълготрайна връзка, вместо да разчиташ на рутина.

# 129
Скучен? Защо го определихте като скучен? Рутината се разваля и от двама души. От кога само мъжа трябва да бъде клоуна отговорен за "огъня" във връзката? Ако на жената нещо й е липсвало е можела да го каже, а не да се мята на някой чичак, очевидно с повече пари. Поне аз така съм действала и го считам за правилно.
Да забиеш нож в гърба на човек, с когото си бил 10 години без да му дадеш обяснение за това, не е нормално.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 14:36 от Arielle

# 130
  • Great Britain
Дайте,определение за скучен мъж и не скучна жена.

# 131
Дайте,определение за скучен мъж и не скучна жена.
Заподявай:
Скучен мъж - такъв, който може да говори само за пари, футбол, коли и политика.
Не скучна жена - такава, с която след няколко часа се оказвате в леглото, а след секса, преди да заспите, можете да си побъбрите за решението, което Волтер предлага на проблема с екзистенциалния абсурд Wink

# 132
Ариел, тя може и да го е казала около 700 пъти, но той да не е чул, буквално.

# 133
Познавам семейство, което са над 20г заедно и жената си е тръгвала 2 пъти, за да живее с друг мъж, а се срещаше и с други, за които мъжът и не знае. Та всякакви случаи на търпение и прошка има.
В този случай единствено ми е интересно, как авторът знае, че неговата любима е с двойно по-възрастен мъж, а не знае защо тя не е искала деца и защо се е изнесла. Искате да кажете, че тя не е споделила за никакъв проблем никога, но изневиделица изнасяйки се му е разказала, при кой отива, какво му е финансовото положение и на колко години е?

# 134
Ми то от постовете му си личи, монотонно съжителство е било без нищо особено да се случи, дори се поскарали малко, но и това не било кой знае какво, направо не обърнали внимание и си продължили по течението. Комуникацията между двамата вероятно се свежда до битовизми и едносрични отговори. Не искат брак, не искат деца, не искат нищо, работа, вкъщи, сметките, банално, няма тръпка. Появил се някой друг, трепнало й сърцето и си е отнесла несесера с червилата на друго нощно шкафче. Ама авторът я обичал, обаче в какво се изразява тая обич? В нищо, дори не си е сдържал езика и се е стигало до караница. 10г хич не са чак толкова много като влече човек в рутина и всеки ден едно и също, пък и може едва сега да се е появил точния човек с точната емоция, и си я е отнесъл у тях, няма никаква чуденка какво е станало и защо.

Общи условия

Активация на акаунт