НОЕМВРИйска мама 2 в 1 = неочаквано добра комбинация!

• 13 732
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Честита радост на новообебилите се мамита!
Влизам само за малко, за да пусна снимчици на нашата принцеска Simple Smile
Ето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=70409&photo=127

# 91
..и успех на всички, на които голямото събитие предстои. Hug
Отивам да отменя бабата на бебето  Laughing

# 92
ЧЕСТИТИ СИНОВЕ НА АНИ_78, МИНА И ВЕНИ ! smile3525
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И БЕБЕТАТА, И МАМИТЕ И ДА ИМАТ МНОГО КЪСМЕТ ! baloni

bdbaloniМЕРЕЛИН, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ МНОООГО ЩАСТЛИВА МАМА И ОБИЧАНА ЖЕНА !

Рени
, ползвам го кремчето на АВЕНТ, ама Ваяна така зверски ме хапе, като не може да засуче, че не успява да ми се оправи гърдата. Иначе без него сигурно щеше да е ад.

МЕРЕЛИН, аз имам същите терзания за цеденето. Миналия път бях като Рени - много-мляко-даваща, но сега и да не цедя, няма проблем. От друга страна не знам дали така няма да ми намалее кърмата... newsm78

# 93
  • София, Дианабад
Честити бебчовци на Мина и на Вени! Да са ви здравички, да слушат много и да имат късмет!   newsm51 newsm51 newsm51
Честит рожден ден, Мерилин - да си здрава и силна, за да отгледаш една прекрасна дъщеричка!  smile3525 smile3525

Мони, само гледам дали не си родила вече, а ти си толкова активна тук. Simple Smile Явно си е решил човека Стрелец да бъде! Хайде и при теб да стане като при Мина по бързата процедура! И всички мами 2 в 1 пожелавам скоро да гушкате бебчовци и да разпитвате за колики!  newsm03
Ние днес след мрънкане пак по обяд по неясни причини, направихме една разходка и сега спи блаженно малкия човек!
Събуди се  Grinning

# 94
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=70409&photo=131

ето я и моята принцеса Катерина, да се запознаете с нея  Grinning

Честито на всички новообебили се мами, да са им живи и здрави слънчицата!!! smile3525

# 95
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА СВЕТОСЛАВ НА МАМА АНИ_78, МАРТИН НА МАМА МИНА И ДАРИН НА МАМА ВЕНИ!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И ДА СЛУШКАТ МАМИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ СИ!!!
МЕРЕЛИН,  newsm59, ВСИЧКО НАЙ-НАЙ ОТ СЪРЦЕ!

Жени, при теб са се развили идеално нещата. Дано и на нас, останалите 2 в 1, така Peace.

Аз днес бях на тонове и някъде стигнаха до 200, другаде паднаха до под 100. Д-рката на тоновете не каза нищо, само ме попита дали са ме гледали на видеозон скоро и да си взема направление утре да ме видят на ултразвук. Отидох до ЖК-то и като показах графиката и им казах за какво ме пращат, те ми казаха:"Няма такова направление, то не съществува, а теб трябва веднага да те приемат в болница. Защо не са те приели?". После звънна на някаква д-рка от ІІ-ра градска и я помоли да ме погледне и едва ли не да ме приемат там, защото съм преносвала 4-ти ден, имала съм си контракции и тоновете играели. Аз наистина си походих доста днес /от Витошка до "Св. София"/, та може и затова така да са били тоновете. Та след малко отиваме до ІІ-ра градска и да видим какво ще стане. Иначе от сутринта ми пада тапата, но това май нищо не означава.
Вие какво ще кажете?
На всички мами 2 в 1 - леко раждане!
На обебилите се - спокойна и безколикова вечер! Да спинкате сладко и вие, и мъниците!

# 96
  Гери, не е хубаво така да играят тоновете! Дано утре някое щъркелче да ни съобщи че и ти вече си в нашия отбор  Peace! Стискам палци всичко да мине бързо и лесно като при Жени  Praynig!
  Вени, честит малък мъж   bouquet! Да ти е жив и здрав, много да те слушка и много радости да ви носи   bouquet!
  Според мен наистина са се наговорили  Mr. Green! Нали Вени щеше да е секцио, щото бебко беше седалищно, но виж Мина как го е нагласила - незнам  hahaha!
  Sofko, много е сладък Дани! Да ти е много здравичък и дано така без колики да продължавате  Peace!
  Гуги, ама твоята девойка много коса има, може да се конкурира с Ники на Весето  Mr. Green!
  Честит празник на всички   bouquet! Да са ни живи и здрави членовете на семействата, много обич и разбирателство   bouquet! Аз от сутринта се каня да ви честитя и все забравям  ooooh!!
  Хайде лека от мен, че трябва да се храним, а тати закъснява за къпането  Thinking!

# 97
Наистина е с много коса, четката доста добре влиза в употреба  Grinning  Сега почна малко да оредява, но пак сме с прическа де  Simple Smile Сега си играем на бибоподаване - тя си изпуска бибата и се нервира страхотно, а аз ходя да и я сложа в устата. Така си откарваме до половин час  Simple Smile Докато се унесе и заспи

# 98
ЧЕСТИТИ МАЛКИ МЪЖЕ НА МАМА МИНА И МАМА ВЕНИ!ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ И КСМЕТЪТ ДА Е ВИНАГИ С ТЯХ.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МЕРЕЛИН!БЪДИ ВИНАГИ ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВА С ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА!

Karil, ще ти отговоря и тук за капките, в случай, че и на други мами им е нужна информация.Инфакол се пият преди всяко кърмене или ако се храни бебето с АМ се слагат в шишето.Пипетата се стисва два последователни пъти, за да се напълни и после капките се изсипват на задната страна на езика на бебето.Ефектът от капките е с натрупване, така че е хубаво да не се пропуска даване.Няма опастност от предозиране.

Пак се събуди мъника, отивам и после пак ще пиша!

# 99
Вени, Мина, честита ви радост! Да са здрави и послушни дечицата!
Честит празник на християнското семейство - с вяра и обич да съхраняваме щастието в него! Praynig
След дългата разходка днес Ники спа 5 часа  #Crazy и сега будува и гука - или поне на мен така ми се струва! Като че ли от ден-два понамаляха коликите му (по навик първо написах контракциите Joy).
Мерелин, аз цедя много инцидентно, когато гърдата ми е още напрегната, иначе той си изяжда по-голяма част...
Хубава вечер!  bouquet

# 100
Жени,що таткото храни с шише ,нали кърмеше(((

Не знам как се справяте с кърменето, на мен ми е адски трудно и болезнено и т.н... с тези силиконовите зърна на Авент сме, ама пак болката е адска.. и съм доста разранена. Та ден-два така ще е, пък като се оправя пак ще го мъча с тях. За това за сега само се цедя с помпа и даваме от шише. И аз не знам дали след всяко хранене да се цедя, ама ще се, за всеки случай. Пия иначе тези двата чая - на ХИП и българския лактогонен за стимулиране на кърмата, поне да съм сигурна на първо време че няма да гладува бебчо.

# 101
Пробвам си линийката, че не съм сигурна как се справих...

# 102
  • София
Гери стискам палци PraynigМай вече е по-добре да раждаш. Хайде с теб съм, а кафето ще го отложиме след като се родят малките!  bouquet

# 103
Честито на всички нови мамчета, да са им живи и здрави бебоците, а на мамите бързо възтановяване. baloni
Специален поздрав към варненските мами.
Леле колко малко останахме 2в 1, аз също  като останалите мами нямам никакво търпение вече да си гушна бебчето, ослушвам са за всякакви признаци ама нъц. Миналата седмица и двата пъти на записите имах контракции/които аз не усещах/, но тази седмица не - ще видим в четвъртък какво ще е  положението.
Ех, Жени завиждам ти -благородно разбира се- на раждането, благодаря ти за разказа, и на всички като мен такова раждане желая.
Мерелин, Честит Рожден Ден!!! bdbaloni newsm51 smile3525 newsm51Да си жива и здрава.

# 104
Хайде, Гери, стискам палци  Peace

Общи условия

Активация на акаунт