🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 669
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 60
Абсолютно е така. Това може и да е перфектния сценарий за нейната съвест. Друг е въпросът, че както сте споменали най-добрият шанс (и може би единственият реалистичен) към победа на Анелия е отпадане на Зоран, Бо и Денис, които евентуално с Йоана да гласуват за нея на финал.

Друго, което ми се иска да спомена преди да стане стара новина е елиминирането на Ганка и паралелите, които се получиха между нея и Георги, на който тя приятно се изсмя. Както Георги гледаше прекалено много голямата картина без да си е вързал гащите с малките неща, така и Ганка го стори. Анелия игра роля и в изгонването на двамата. Хем като човек, чиито действия спомогнаха за елиминирането им, хем като човекът, който се опитваше да ги предупреди за грешките, които правят, но и Ганка, и Георги предпочетоха да не я послушат. За капак накрая и двамата го изиграха обидени и предадени от нея. Много интересен развой на нещата. Има такива случки в Сървайвър, които даже с отигран сценарий няма да се развият по този интригуващ начин 😁

# 61
Въобще не искам Алекс да си тръгне, ама...на това ми мирише.
Според мен този път Бо и Зоран няма да могат да ударят и ще си тръгне Денис.

# 62
Жалко само, че това прекрасно приключение свършва другата седмица Sad Ще ми липсват трите дни със Сървайвър в ефир.

# 63
Жалко само, че това прекрасно приключение свършва другата седмица Sad Ще ми липсват трите дни със Сървайвър в ефир.
Няма ли още една седмица? Има ли вече информация за финал?

# 64
Няма ли още една седмица? Има ли вече информация за финал?

Да, как другата седмица? То още има 8 човека в игра (ако броим и Ганка). С двата съвета тази седмица ще останат 6.

# 65
  • Sofia
Вероятно остават още 6 редовни епизода + финала.

# 66
  • Варна
Въобще не искам Алекс да си тръгне, ама...на това ми мирише.
Според мен този път Бо и Зоран няма да могат да ударят и ще си тръгне Денис.

Дано си права, не мога да симпатизирам на безгласни. Дори Алекс има повече топки от него, най-малкото, защото изрази мнение.

# 67
Финала ще е отделен епизод. Според мен остават шест реални епизода. Така че, според мен другия уикенд ще гледаме финала. Дано греша и се наслаждаваме и още една седмица допълнително, но не виждам как ще стане.

Да допълня. В момента в края на миналата седмица гледахме събитията по време на 36 ден. Сезона е общо 43 дни, финалния съвет е отделен епизод. Остава да покажат шест дни в шест епизода според мен.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 14:56 от Bengun

# 68
Другата сряда е финала.
Знаете от американските сезони вероятно, че последния епизод започва с 6 останали в играта и е по-дълъг, та няма да се учудя да видим нещо подобно.

# 69
Тази седмица имаме 2 съвета, т.е. остават 6 човека. Мила каза, че човекът от Острова се завръща на петицата - може би ще се върне в понеделник, ще има игра - остават 5, във вторник игра - остават 4 и в сряда игра - остават 3. И после финал в събота (да речем).

Значи явно е точно така.

Аз твърдо си вярвам, че финалистите ще се определят с игри Grinning Ще видим.

# 70
  • София
Не мисля, че Алекс днес ще си тръгне. Тя винаги се измъква. Предполагам, че ще изгонят Денис. Аз лично искам да  се махне Анелия.

# 71
  • София
Гарганела,
Ами в смисъл, че няколко пъти излъчват как Бо се заканва на Карин. Едва ли щяха да го дават толкова пъти ако не се случи. Или поне ако не видим опит, но без успех, който да се върне като бумеранг срещу Бо. Едно от двете, но аз залагам на успешен ход. Дали сега или по-нататък, но преди финала ще е.

Да, финалът ще е на 30 април събота или на 1 май неделя, на живо. По-вероятно да е събота.
Не е обявено, но Бенгън го е обяснил хубаво, няма смисъл да се повтаряме. Остават още 6 епизода (две тройки)
А и от 2 май, понеделник от 21:00 ч. по bTV тръгва сезон 2 на Съни Бийч. Така че...

Ани е горда с дадения оскар и с право. Това нейното си се превръща в автоматична класика 😎😉
Когато правех гифчетата загубих двойно повече време от нормалното (то пак си е занимавка), защото спирах и спирах и гледах и гледах, и всеки път беше яко смях и пляскане с ръце.
Това и да искаха нямаше как  да го изиграят по-добре. Именно, защото беше непринудено. 🙂

от нейно стори:

# 72
Гарганела,
Ами в смисъл, че няколко пъти излъчват как Бо се заканва на Карин. Едва ли щяха да го дават толкова пъти ако не се случи.
Така ли? Пропуснала съм го това. Пък уж гледам всички серии внимателно.
Ами при това положение наистина е възможно.
Възможно е също така и ходовете на Бо да се получават така успешно, защото доста хора не играеха Играта досега. Може вече да са им се отворили очите и да ни изненадат.

# 73
Знам, че има хора които гледат от чужбина, за това да питам има ли онлайн стрийм в реално време?

А защо мислите, че Анелия е играла? Според мен наистина не очакваше да е Ганка. Смятам, че бързо осъзна, че това ѝ е полезен ход, заради това ли да го е играла?

# 74
  • София
Не, не, никой не мисли, че е играла.
Всичко тръгна от реплика на Ауткаста към мен, защото дадох оскар. Но под оскар нямах предвид, че е знаела, но се е преструвала и е актьорствала. Не трябва всичко да се приема буквално.
Просто имах предвид, че всички заслужават оскар за реакциите. Целия сегмент. Но нейните физиономии са просто един път. Simple Smile
За златния фонд. Разбира се + легендата Ванко с Денчо. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт