🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 715
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 75
Анелия по принцип е много експресивна. Аз даже като много цинична персона, в началото си мислех, че е малко поза. Примерно като изритаха Георги, тя по същия начин имаше една изстрадана физиономия и си казах "това маце е голяма актриса", но като почнах да й обръщам повече внимание ми направи впечатление, че тя просто е ходещо гифче с реакциите си 😁 симпатяга е. На мен любимата й реакция ми е, когато чу разговора между Зоран и Ванко за Денчо, тогава съм сигурна, че ако имаше близък кадър към ушите й, щяхме да видим как се наострят 😁

# 76
Знам, че има хора които гледат от чужбина, за това да питам има ли онлайн стрийм в реално време?
Аз си плащам на един уебсайт (5.50 евро на месец), за да гледам онлайн тв. Там мога да гледам и в реално време и 7 дни назад. Харесва ми, че ако закъснея с половин час, мога да си превъртя всички реклами и да гледам без.

# 77
Аз имам чувството, че скоро Карин ще си ходи.
Финалистите предполагам ще се избират с игри, така каза Христина при Ваня.

# 78
И аз в харесвам Алекс.
Но, мисля, че нея ще изгонят
На финал със сигурност виждам човекът - малцинство - Зоран.
Не искам да е Ванко. Не ме питайте защо не го харесвам.
Бих искала на финал от жените Ганка и Бо.
Благодаря за темата 💞💯🍀

# 79
Благодаря за поредната страхотна тема, заглавния колаж е тооп Grinning
1. Мисля, че ще се играе идол.
2. Денис
3. Зоран

# 80
  • София
Ако се играе идол, 100% няма да е Денис изгонен, защото той би трябвало да е таргетирания от болшинството, което ще има и предимството да излъчи арбитър и елиминира един глас от противниковия лагер.

Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 18:05 от Diavolo

# 81
Ех колко щеше да е интересно Алекс, Ванко и Кари да бяха по -хитри в играта.  Щяхме да гледаме blindside след blindside сигурно.

# 82
  • София
Благодаря, Diavolo за подробния отговор за Карин и аз не бих обърнала внимание.
И на мен ще ми липсва Сървайвър.

# 83
Diavolo, тъй като вероятно ще те поканят на финала /има си хас да не го поканите!/, много се надявам да си нашите уши и очи там и да ни информираш. Не оставяй да те баламосат някакви мадами - бъди с трезв и неподкупен ум! Wink

# 84
  • Другата България
Ех колко щеше да е интересно Алекс, Ванко и Кари да бяха по -хитри в играта.  Щяхме да гледаме blindside след blindside сигурно.
Нали виждаш хитрите къде са - вън.
Жоро, Ганка, Йоана - прекалената пресметливост и това постоянно да ти щрака мозъка води до прегряване в един момент. Въпреки, че Ганка не я мисля точно в тази групичка.
А иначе, ако го нямаше "пълнежа", нямаше да е интересна играта, то трябва да има и изпълнители все пак.
Аз още миналата седмица писах, че следващия изгонен според мен ще е един от двамата - Карин или Ванко.
Стоя си зад думите, ако не днес, то на следващ съвет. Залагам на Карин, ако Бо и Зоран продължат да са далновидни. И ако не се обърнат един срещу друг.

# 85
  • София
Финалът е на 27.04. , на живо,в студио. Sad
Нямат никакво време,моите хора трябва да разкарат Карин.Алекс и Денис са лесни за гонене и за вот от жури.

# 86
  • София
Еее, те значи съвсем ще форсират финалът на сезона. 😮
Надявах се на пълен епизод в сряда и отделно да имаме студио и на живо, финалът на сезона. Тц тц.

# 87
И какво? Значи това е последната пълна седмица? Много странно. Не искам да съм Debbie Downer, но това форсиране на целия финален процес наистина ме кара да мисля, че няма да има следващи сезони. Може би така е било планирано от самото начало, но много ми изглежда като че ли го карат на тъгъдък.

# 88
  • София
Мхм,аз дори не мога да сметна как ще им се получи финалната тройка за това време,освен да няма игра за награда,знам ли.
Но пък съм все още оптимист и знам ,че е традиция на финала да се обяви новият кастинг,така че чакам Simple Smile

# 89
  • Другата България
Аз бях сигурна, че няма да има извънреден финал извън програмната схема на БТВ.
Логично за мен беше да е точно така, което не значи, че ми харесва.
Просто остана още съвсем малко, и определено съм песимист за следващ сезон.

Общи условия

Активация на акаунт