🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 708
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 105
БТВ знаят, че ако не са те, няма кои други да са.
Затова могат да си позволят да неглижират.
НОВА няма да вземат Сървайвър.
От чисто любопитство питам, може да съм пропуснал нещо, защо няма шанс Нова да го вземат?
Имат си някакви договори от БТВ или?

# 106
bTV с цялостното си отношение на заслужават този велик формат.
Хем се бият в гърдите с него, хем залагат на едни и същи изхабени коне и не правят абсолютно нищо да го популяризират и наложат. Ама никакво желание няма.
И то при положение, че това им е най-скъпия проект.
Това е абсурдно хора!!!
 Но добре дошли в България както се казва...
Точно затова не си правят труда. Вложили са вече парите и разчитат името да работи, а те да спестят от всичко възможно. Като си купиш нещо скъпо, затягаш коланите здраво. Аз поне така си го представям, може и да греша, защото нищо не разбирам. Не, че съм съгласна така да си пропилеят парите де...
Днес четох някаква статия с внушение, че БТВ са обидени на Иван и Андрей затова, че са продуцирали нещо в Нова. Ако това значи край за Фермата, имам някаква минимална надежда, че може пък и да заложат отново на Сървайвър. Но тъй като беше малко жълта статия май май ще си остана разочарована.

# 107
  • София
Иван и Андрей продуцират за Диема Спорт (които са под шапката на Нова) едно ново спортно шоу, ''Сезам Купа на България'' Добре им се получи с полуфиналите, сега ще имат още две шоута за реваншите на тези полуфинали + финалът.
Но едва ли ще ги изпуснат, защото Фермата е доста популярно предаване и им носи добри и гарантирани печалби. Макар и последния сезон да беше пълен провал (не само като качество, но и като рейтинг).

п.п. БТВ държат правата на Сървайвър за България, но не знам за колко години. И не знам кога този договор се подновява.

# 108
  • Другата България
БТВ знаят, че ако не са те, няма кои други да са.
Затова могат да си позволят да неглижират.
НОВА няма да вземат Сървайвър.
От чисто любопитство питам, може да съм пропуснал нещо, защо няма шанс Нова да го вземат?
Имат си някакви договори от БТВ или?
А, това са си мои предположения и хипотези с оглед на ТВ пазара в последните години.
Нищо конкретно и официално.

# 109
  • София
Директно отваряне на вота имаше само един - единствен път и това беше, защото имаше равенство между двама от тримата финалисти. Тогава прочетоха вота и се видя, че има равенство, тогава гласува третия човек на финала, който не беше с равен резултат и неговия вот беше прочетен в студиото отново на живо Simple Smile
Та винаги победителя в Америка се чете на живо
И в първи сезон (Borneo) четоха гласовете, докато бяха на острова.

# 110
Пуснах си финала на Сървайвър 4, защото ми излезе докато търсех инфо за сегашния финал.

https://survivor.btv.bg/survivor-filipini-epizod-50-final.html

Бях забравила какъв чешит е Кехайов. Реално той бие Маргарита и Кирил в игра за последното място на финал и разваля сметките.

# 111
Много жалко.
Можеше и друг да продуцира Сървайвър,  а не само БТВ.

# 112
  • София
По мои спомени гласуваха още на острова, Джеф взимаше гласовете и по атрактивен начин пристигаше вече е в студиото (след известно време), всички нацъкани и натокани и отваря там гласовете. Да, май само Борнео беше изключение.

# 113
На място гласуват в US.

# 114
По мои спомени гласуваха още на острова, Джеф взимаше гласовете и по атрактивен начин пристигаше вече е в студиото (след известно време), всички нацъкани и натокани и отваря там гласовете. Да, май само Борнео беше изключение.
41ви сезон отвориха гласовете веднага след гласуването, защото снимаха директно следващия сезон.

# 115
Вотът е абсолютно задължително да се е провел вече. Ще е катастрофа, ако тепърва ще гласуват по време на живия финал. Както виждате Мила примерно беше доста афектирана и негативно настроена против практически всички без Ганка на интервюто си мигновено след напускането, а сега говори с добро почти за всички, явно като е видяла някои неща и са отминали определени емоции. Мила тогава и Мила сега би гласувала много различно. Да не драматизирам, но наистина не искам, даже и да си помислям за вариант, в който гласуването още не се е състояло. Това ще е почти толкова трагично, колкото гласуване на зрителите.

# 116
Гласувано е вече.

# 117
Винаги се е гласувало на мястото, където се е провеждал сезона.
Вота се отваря на финала в София, предполагам и този сезон ще е така.

Приятно гледане на епизода.

# 118
  • София
Да не драматизирам, но наистина не искам, даже и да си помислям за вариант, в който гласуването още не се е състояло. Това ще е почти толкова трагично, колкото гласуване на зрителите.

Още някъде близо до началото на сезона имаше интервю с продуцентката от страна на btv. Мисля, че в него четох, че тогава при гласуването на финала са били само тя и филипинец/аржентинец, който не знае езика ни да снима.

# 119
Много жалко че другата седмица свършва,ще ми липсва.Дано има нов сезон.

Общи условия

Активация на акаунт