🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 905
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 195
На този етап Зоран би спечелил в каквато и да е конфигурация на финала и вече играе за журито.
Борислава е много умно момиче, но за съжаление, не може да се наложи на Зоран. Спешно трябва да действа в посока неговото отстраняване.
Александра все още има шанс да се завърне в играта и да стане перфектен goat. Според мен може да бие Ганка сравнително лесно.
Не подценявам Денис. Направи ми впечатление едно изречение от миналата седмица по негов адрес: "Денис винаги казва, че е отворен за оферти", т.е. той играе с тактиката на Сандра.
Стискам палци на Борислава.

Ужасно тъпо решение да изгонят Алекс.

# 196
  • София
Факт е, че Зоран отново заигра сам, а Борислава в момента започна да губи играта.... Защото се съмнявам, че тя ще тръгне срещу него. Но виж, за него не съм сигурна дали няма да тръгне срещу нея ....

# 197
  • София
Според мен щеше да е грешка от страна на Бо да се пробва да изгони друг сега. Зоран играе вече за журито, тя си даде думата, ако се беше отметнала, губеше гласовете на всички тези хора там. Алекс едва ли щеше да го оцени и да я подкрепи накрая само зариди това. Тя си действа по своя логика.

Не съм сигурна, че Зоран беше искрен за Кари. Не знам дали не беше като намек, че би в изгонил и Бо в един момент. С това, че искал да е на финал с достойните. Да видим.

Кари на финал ще е грешка за тях.

# 198
Твърдо съм за Ганка.
Не харесвам Алекс.

# 199
Ужасно тъпо решение да изгонят Алекс.
Бо се съгласи веднага, защото имаше голям шанс иначе да е тя. Изплаши се и с право. Нямаше много варианти за избор кой да е вместо нея. Алекс или Денис.
Сега вече става по-сложно.

# 200
И аз си мисля, че на Алекс най-много й отива ролята на последния оцелял от острова. Тя сякаш още първите дни след онова прословуто намиране на идола захапа ролята на "отшелник". Къде заради характера си, къде заради това, че двама-трима от по-харесваните от групата участници си я набелязаха за нехаресване и другите по овча природа също отказаха да се опитат да се сближат с нея. Силно изразен аутсайдер, та мисля, че има логика и символизъм точно тя да се възползва от съществуването на острова.

Ганка със сигурност не е лек съперник обаче, въпреки че честно казано все още смятам, че ако правилата на играта с Мила бяха по-логични (ходове, докато сгрешиш) , то още тогава трябваше да си замине и само странните правила я спасиха в игра, в която беше фаворит.

# 201
  • Другата България
Познах този път кой ще е изгонения. Не че беше трудно де. Но за натам съм разколебана - Денис? Бо? Анелия?
Зоран и Карин най-хлъзгавите играчи. Ванко все повече разприличва на Робинзон, бая е отслабнал.
Ох, искам наградата утре! Направо мечта с този водопад и хапването! Само да не иде Карин пак, че Joy
Харесвам Алекс, но ще стискам палци на Ганка. Ще ми се да се върне, да им видя физиономиите на другите, особено на Ани.
А аз НЕ познах.
Да се отбележи. Sunglasses
Аз също съм за Ганка, искам да се върне и да влезе в тройката.
Или поне четворката, че голям наплив за тази тройка.
Всъщност, ако Ганка е в нея, на Зоки малко ще му се стъжни, не знам това дали го е предвидил.

# 202
На този етап Зоран би спечелил в каквато и да е конфигурация на финала и вече играе за журито.
Все още Карин е твърде голяма заплаха ако е финалист за вота и за Зоран, и за Бо.

Не разбирам липсата на агресия днес. Идеална ситуация - Зоран с имунитет и арбитър, при шестима човека племе. Днес трябваше да махне един от алианса Карин-Ванко, можеше да го направи без проблеми. Но реши за себе си според мен да не стреля открито срещу тях, защото си даде сметка, че заедно с гласа на Гани са възможни три гласа в минус евентуално.

И още нещо - ако до финала се стига през игри, а не през съвет Бо ще има ядове да попадне в последната тройка.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 22:46 от Bengun

# 203
Все още Карин е твърде голяма заплаха ако е финалист за вота и за Зоран, и за Бо.

Не разбирам липсата на агресия днес. Идеална ситуация - Зоран с имунитет и арбитър, при шестима човека племе. Днес трябваше да махне един от алианса Карин-Ванко, можеше да го направи без проблеми. Но реши за себе си според мен да не стреля открито срещу тях, защото си даде сметка, че заедно с гласа на Гани са възможни три гласа в минус евентуално.
Значи ще стреля в Бо. Все в една посока ще трябва да стреля. Разбира се, Денис удобно е още там, ама пък всичко се случва.
Изключвам Анелия като мишена на Зоран след безконечните обяснения в любов от началото на играта.

# 204
  • София
Но пък идола още не е намерен.... Така че, все още вярвам, че има шанс Карин да бъде премахната Grinning

# 205
Скрит текст:

Значи ще стреля в Бо. Все в една посока ще трябва да стреля. Разбира се, Денис удобно е още там, ама пък всичко се случва.
Изключвам Анелия като мишена на Зоран след безконечните обяснения в любов от началото на играта.
Според мен и изхождайки от видяното тази вечер по-скоро не. Зоран ще успокои топката и би изгонил Денис на следващ съвет. Виждам го да играе по допирателната вече.

# 206
Да, Денчо брат заминава.

# 207
Разочарована съм - много скучна серия. Яд ме е за Алекс.
Добре, че гледаме предаването със забавяне около 20 минути. Анелия  и нейното словоизлияние почти ни отказаха от Бтв в полза на Нова. Сетихме се, че може да я "прескочим". Е, чухме началото. Laughing Какви бяха тези оправдания, какви бяха тези обяснения?!? Още не е осъзнала, че е пионка е ръцете на всички играчи и си я подхвърлят както им дойде. Единствено тя не може да се усети колко е използвана. Мъжът ми се чуди какво прави още там (той не гледа редовно) - то е ясно защо. Никой не се чувства застрашен от нея.
Зоран играе играта перфектно, но въпреки това малко злобничка ми идва усмивката му. След изгонването на Денис/Анелия очаквам вече да се хванат за гушите. Как ли ще се намества -Зоран тогава?. Sunglasses

# 208
Ходовете тази седмица ще дойдат от посоката на Бо и Анелия.
Зоран ще кротува, освен ако не си чуе името Sunglasses Ако го чуе всичко е възможно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 209
Финал между Ванко, Карин и Зоран ще е перфектен за всички "журналисти", които пишат за сайтове като клюки.нет и подобни 😜 с което искам да поясня, че аз самата не влизам в конспирации и не вярвам, че са били подпомогнати от продуцентите, ако евентуално стигнат до финал, но не мисля, че финал състоящ се от трима играчи, които са имали взимане даване с БТВ, или влиятелни фигури в БТВ, ще е особено добра визия за сезона 😬

Общи условия

Активация на акаунт