🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 415
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 525
И спечели Ванко 😀
Или който е най-смотан през целия сезон 😉

# 526
Да според мен. Зоран и Ванко, ако трябва да избират за кой да гласуват между Карин и Денис не биха гласували срещу Карин. За Зоран не съм на 100% сигурен, но да кажем на 90% При прегласуването ще има само три гласа, защото двамата с равен вот няма да участват, както и този лишен от глас от арбитъра.

Сложно е обаче за добра прогноза.
Според мен Легендата "стратег" ще гласува за "Денчо брат". Ход, с който практически ще спаси Карин. Карин, Денис и Зоран за Бо, Бо за Карин. Анелия няма да има право на глас според мен, защото не и вярват на нея. И при прегласуването Легендата и Зоран ще подкрепят Кари с глас срещу "Денчо брат".

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 13:25 от Bengun

# 527
  • София
Аз мога да се предложа безплатно да гледам промотата и да им казвам кое не трябва да е там. 🤣
Сега сериозно, Зоран може да каже да му отнемат гласа, няма да предаде никого и ще е супер за пред журито. Въпросът е на финала като го питат дали е знаел какво ще каже.
Ганка и аз ще взема да я харесам на финала. 😃Като чета въпросите на някои, които не са наясно с регламента ( нещо съвсем нормално), си мисля, че наистина в началото на 1 епизод трябваше да отделят малко повеме време на правила, разяснения и т.н. Все пак паузата беше много голяма.

# 528
Чакам с нетърпение някой пъзел,бая ще си поседят,отпаднал Ванко или Карин почти сигурно 😂.За съжаление първоначалния спойлер за финалната тройка май ще се окаже истина,а така не ми се искаше да е верен.

# 529
Да според мен. Зоран и Ванко, ако трябва да избират за кой да гласуват между Карин и Денис не биха гласували срещу Карин. За Зоран не съм на 100% сигурен, но да кажем на 90% При прегласуването ще има само три гласа, защото двамата с равен вот няма да участват, както и този лишен от глас от арбитъра.
Не, става въпрос за финала. Че може да се промуши някой неочакван и аз мисля, че това ще е Денчо.

# 530
И спечели Ванко 😀
Или който е най-смотан през целия сезон 😉
Е па тогава ще си е заслужил прякора Легендата,във всеки един аспект

# 531
Денис вместо Карин?
Леле ако финалът е Зоран, Денис и Ванко?!
Това ще бъде срам за всички жени! След като знаем колко жени влязоха в обединеното племе!

# 532
Ако Анелия оцелее до игрите, което е силно вероятно, не подценявайте нейния шанс за финала. За мен тя е най-комплексният женски играч в изпитанията. Разполага с много добър баланс между атлетизъм, ловкост, фокус и мотивация. Да, Карин е по-бърза, но силно ме съмнява, че ще им пуснат игра, която изцяло да зависи от бързина. Това ще е откровена гавра с всички, ако се случи.

# 533
Карин няма стабилна психика в игрите, поне не показва такава до момента. Аз лично мисля, че тя ще се провали и в трите игри.

Легендата му трябват само една серия пъзели и е готов. Trollface

За финал Анелия, Зоран и Денис имат много сериозни шансове, защото показват най-добро средно ниво на представяне в игрите по време на целия сезон. Но при три игри, без да се знае какви са не се наемам с прогноза кои трима ще са финалисти.

# 534
Сега ми изскочи новината, че Ганка и Ванко са се разходили до Париж.

# 535
В анкетата от мен Денис и ще се играе идол.
Бо ще оцелее, а Зоран ще загуби минимум два гласа довечера от журито.

# 536
Да, да имаха хубава снимка тук и зад тях Айфеловата кула.
Анелия също я виждам на финал може би да.

# 537
В тази анкета гласувах за това, което не искам да се случи: Бо отпада, идолът се играе.

# 538
В тази анкета гласувах за това, което не искам да се случи: Бо отпада, идолът се играе.
В това няма логика Joy
Бо ще си замине, ако не се играе идол.

# 539
  • София
В анкетата от мен Денис и ще се играе идол.
Бо ще оцелее, а Зоран ще загуби минимум два гласа довечера от журито.
Абсолютно същото гласуване и абслютно същата гледна точка Blush

Общи условия

Активация на акаунт