Любими и разочароващи ресторанти в София

• 121 907
  • 967
  •   2
Отговори
# 795
Не мога да си обясня безобразно високата цена на яйцата по заведенията. Наскоро се потресох от 14 лв за 2 яйца по панагюрски от заведение за храна за вкъщи.

# 796
Не мога да си обясня безобразно високата цена на яйцата по заведенията. Наскоро се потресох от 14 лв за 2 яйца по панагюрски от заведение за храна за вкъщи.
Това не са панагюрски яйца, а поширани яйца по-древна френска рецепта Simple Smile
В интерес на истината, от когато брънча стана масов спорт, доста се наводни с посредствени места, а някой, за да излязат на по-голяма печалба развалиха храната. По последни проби още пазят ниво в "Сабале", Wondreland, 718 Brunch, Обред, Forest в Лозенец, Даро, когато работи, Компанията и Старата госпожа потресаващо свалиха нивото!

Търсим си местенце за фирмено събиране-около 15-на човека, хубава храна, големи маси, ако може някоя отоплена тераса или нещо подобно, защото имаме пушачи?

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 22:38 от Chloe2210

# 797
Флип Флоп на Оборище, уникален брънч. Много вкусно и различно в сравнение с други места.

# 798
Здравейте, пускам няколко препоръки за различни по вид ресторанти, които съм посетила тази година:
Alibi на бул. Костенски водопад. Приветливо, вкусно, с цени над средните. Подходящо за поводи.
Съседите до Южен парк. Семейно ресторантче, с най-вкусните пици, които в последно време съм опитвала в София. Имат и чудесни десерти.
Диуан до Женския пазар. За любителите на арабската кухня. Неугледно, но правят супер вкусен хумус и готвено, много достъпни цени.

Разочароващи: Habib Beirut, Лозенец; Umami.
Тотален потрес: Felicita - целият персонал беше друсан, объркани поръчки, ужасяващо обслужване.

# 799
здравейте, може ли да препоръчате турски ресторант в София от който сте доволни?

# 800
Тюркоаз , не съм ходила от година поне ( сега без паркинг няма и да отида скоро ) , но преди беше доста добре . В Опера съшо имат доста турски ястия . Mezza на Ангел Кънчев е хубав съшо като кухня , но на мен лично не ми е уютен .

# 801
TM в близост до турското посолство си остава май най-автентичен. Навремето Гюлюм беше до нас на "Македония" и го харесвахме, от години е някъде в Гео Милев, не съм ходила там, та не знам.
Mezza не ми харесва, той гравитира към евроарабско повече, отколкото към турска кухня (но не затова, а просто не ми е вкусно и обслужването е странно).

# 802
  • Бургас
Подкрепям за ТМ друг много любим мой турски ресторант е При Майстор Ибо винаги е прясно и вкусно когато съм ходила.Малко обстановката не е така приятно като на ТМ но храната компенсира.

# 803
Аз не съм ходила в ТМ , ше поправя грешката .

# 804
Аз също Simple Smile Благодаря на всички за препоръките

# 805
Тюркоаз , не съм ходила от година поне ( сега без паркинг няма и да отида скоро ) , но преди беше доста добре . В Опера съшо имат доста турски ястия . Mezza на Ангел Кънчев е хубав съшо като кухня , но на мен лично не ми е уютен .
А в Тюркоаз няма ли вече паркинг? Защото ако е така, няма да ходим вече и ние.

# 806
Нее , май ще строят нещо . Аз без паркинг вече почти не ходя никъде , особено на този студ , нещо инцидентно само . 👌

# 807
Някой да има впечатления от Unica, който се намира срещу Руската църква?
С приятелки сме си го набелязали за излизане, но нямам отзиви за храната там.

# 808
Десертите са хубави и това е всичко, което мога да кажа за този ресторант.
Останалото не отговаря на цените и претенциите.

# 809
Бяхме с половинката миналата седмица.
Обслужването и атмосферата бяха чудесни, напитките също, но от храната не останахме впечатлени.
Хапнахме салати като стартери и месо и паста като основни.
Дори се учудихме, че такъв тип ресторант, макар и италиански, предлага пица - ами, беше съвсем посредствена.
Тирамисуто им особено ме разочарова, защото за него имах очаквания.
Като цяло не бихме се върнали (може би някога за обяд и то само заради хубавата локация).

Общи условия

Активация на акаунт