Любими и разочароващи ресторанти в София

• 121 387
  • 966
  •   1
Отговори
# 915
Фейк френч - за пореден път съм разочарована и бяхме дотук с тях.
Храната става в най-добрия случай, но в никакъв случай не мога да я нарека вкусна. Месото жилаво, десерта суфле беше направо излагация. За капак и лимита 2 часа…
Спомням си в началото като отвориха колко често ги посещавахме и с годините как падна нивото.

# 916
  • София
Аз да попитам за положителни отзиви за някой тематичен ресторант? Искаме да пробваме някоя разнообразна кухня… Последно ме впечатли Анапурна. Семпъл като интериор, но храната беше много вкусна. И искаме отново да пробваме нещо от другите държави.

За турска кухня - “Тюркоаз” и ТМ на “Венелин”.
За суши - Hamachi.

# 917
Писах за сирийски преди 1-2 страници, вече 3-4 пъти ходим и сме много доволни.

Ако сте склонни съм много спартанска обстановка, "Хаала Сара", афганистански, е любопитен. Неотдавна се премести от Женския пазар, сега е в близост до Петте кьошета. Кабули пилаф и мантъто са вкусни.

Благодаря за препоръката за Анапурна, знам го, но така и не съм посещавала.

# 918
Аз да попитам за положителни отзиви за някой тематичен ресторант? Искаме да пробваме някоя разнообразна кухня… Последно ме впечатли Анапурна. Семпъл като интериор, но храната беше много вкусна. И искаме отново да пробваме нещо от другите държави.

За турска кухня - “Тюркоаз” и ТМ на “Венелин”.
За суши - Hamachi.
В Тюркоаз ние лично имахме стомашни проблеми след консумация там.

# 919
Следя темата с интерес поради крайното ми разочарование от софийските ресторанти (храна, обслужване, цена-качество).

Моля препоръчайте ми хубав ресторант с отворена кухня (да се вижда как готвят), за да посетим с един малък господин запален по готвенето. Blush Всичко без суши и индийско.

# 920
Talents е с отворена кухня и това му е централно в концепцията, НО не от всички маси може да се наблюдава.

# 921
Здравейте, от няколко години много рядко ходя по заведения и повечето, които познавах от преди, вече не съществуват. Моля, препоръчайте ми заведение в района на Славейков и Попа с разнообразно интернационално меню, където цените не са убийствени. Благодаря предварително!

# 922
Здравейте, дали знаете се намира ли се в София редторант тип “ол инклузив”? Не знам дали точно така се нарича. Мъжа ми е нидерландец и там има доста подобни заведения, които страшно му харесват.  Например плащаш 100 лв да кажем и можеш да хапнеш от изключително богат избор. Ето пример https://wapenvanrosmalen.nl/menu

# 923
Здравейте, дали знаете се намира ли се в София редторант тип “ол инклузив”? Не знам дали точно така се нарича. Мъжа ми е нидерландец и там има доста подобни заведения, които страшно му харесват.  Например плащаш 100 лв да кажем и можеш да хапнеш от изключително богат избор. Ето пример https://wapenvanrosmalen.nl/menu
Преди 2020 е имало Бразилски грил на този принцип, но вече не съществува

# 924
  • София
Не, няма такъв ресторант в София. Иначе и в Германия са много популярни - плащаш определена сума и ядеш, колкото можеш и колкото искаш, от каквото искаш:-)

# 925
У нас няма такъв ресторант и няма как са има, защото ще искат поне 100лв на човек без пиенето и пак не е ясно какво ще ядеш, може да е като стол.
Навън има евтини боклуци от този вид, но има и много хубави, но цената е като за читаво място.

# 926
У нас няма такъв ресторант и няма как са има, защото ще искат поне 100лв на човек без пиенето и пак не е ясно какво ще ядеш, може да е като стол.
Навън има евтини боклуци от този вид, но има и много хубави, но цената е като за читаво място.
Личи, че не си ходил на такова място.

# 927
Позна!

# 928
Мисля, че вече
няма такъв тип заведение:Преди имаше няколко и сме ходили.

# 929
Нямаше ли такъв брънч в Шератон в някой от почивните дни? Не съм се интересувала, така че може да се бъркам, но имам подобен спомен.

Общи условия

Активация на акаунт