Любими и разочароващи ресторанти в София

• 129 714
  • 1 075
  •   3
Отговори
# 975
Напоследък не се пише много в темата. Няма ли нищо впечатляващо в София напоследък? Имате ли любим ресторант, в който с кеф си оставяте парите? Напоследък на почти всички места храната е посредствена, но има ли все още места, на които кухнята е  феноменална?

# 976
Напоследък не се пише много в темата. Няма ли нищо впечатляващо в София напоследък? Имате ли любим ресторант, в който с кеф си оставяте парите? Напоследък на почти всички места храната е посредствена, но има ли все още места, на които кухнята е  феноменална?

Не мога да кажа, че е феноменално, но си е любимо място за бургери и сандвичи - Meat. Държи си вкусно, качеството и последователно вече поне 7 години Simple Smile С кеф си оставям парите там Simple Smile

# 977

Не мога да кажа, че е феноменално, но си е любимо място за бургери и сандвичи - Meat. Държи си вкусно, качеството и последователно вече поне 7 години Simple Smile С кеф си оставям парите там Simple Smile
Супер! Всеки трябва да има едно любимо място за бургери! Аз съм любител определено ще си го запиша!

# 978
Вчера бяхме е “Стария чинар” на Дондуков.Всичко беше страхотно, храна и обслужване.

# 979
  • София
В неделя бяхме с приятеля ми в "Под липите". Не е нещо "Уау", битово е, но всичко беше прясно и вкусно.

# 980
Здравейте, някой има ли представа кой е този ресторант в София с музика на живо? [img width=348

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 21:38 от desislavazhivanova

# 981
Прилича на Hom`s

# 982
  • София
Приятно ни изненада "Pepperone De Napoli" в Бояна. Спокойна обстановка, добра храна. Като цяло не лошо място, без навалици, без силна музика и т.н. Добро обслужване.

# 983
Разочаровах се вчера от любима пицария -Ил театро. Сменили са менюто, махнали са любимото ми ядене и са го префасонирали в нещо различно.
Поръчах селекция италиански сирена и ми дойде плато с наше сиране и кашкавал. Аперола и той станал основно газирана вода и лед. Единствено пиците са запазили качеството.

# 984
Една добра новина - хората от МЕАТ са направили чуден магазин за сладкиши "Сладкиш" в съседното помещение. Основно десерти от целувки и разкошна Павлова. Аз си взех едно мервеьо с бял шоколад и малини и беше просто невероятно.

# 985
Не препоръчвам Остерия Луче. Нов ресторант, но са се позабравили с цените. Порциите са шокиращо малки, а храната нищо особено. Няма нищо положително, за което да се хвана…

# 986
Това е старото Simple, нали?

# 987
Да , на мен пастата ми допадна , но тирамисуто беше много зле .

# 988
Една добра новина - хората от МЕАТ са направили чуден магазин за сладкиши "Сладкиш" в съседното помещение. Основно десерти от целувки и разкошна Павлова. Аз си взех едно мервеьо с бял шоколад и малини и беше просто невероятно.
Едвам ме убеди 😆
Вчера минахме оттам, но нямаше Павлова. Взех от другите, прекрасни са, особено мервеьо с малините

# 989
А какво е това "мервеьо"? За първи път чувам за тази дума, която е изписана в разрез с българския правопис?

Общи условия

Активация на акаунт