Любими и разочароващи ресторанти в София

• 129 656
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 1 005
Във Фантастико до касите продават вкусни бургери с истински хранителни продукти.

# 1 006
Франкос и на Гоце Делчев ми харесва, то беше някакво друго име, но пак е към тях. Тирамисуто също е супер.

Остерия Тартюфо нещо са свалили новото. Този в Борово поне като отвори беше окей, после два пъти като ходихме не ми хареса. Не знам в центъра как е.

# 1 007
  • София
Знам, че ще скандализирам хората в темата, но на мен Хепи ми харесва.

# 1 008
Знам, че ще скандализирам хората в темата, но на мен Хепи ми харесва.
Единственият кусур на Хепи е че понякога (рядко) претоплят някое вчерашно ястие,(кюфтенце и тем подобни).

# 1 009
  • София
Франкос ди Рома на бул. Гоце Делчев ми харесва и на мен. Единственият му недостатък е ехото, които се чува вътре. Качеството на хранана ми се струва, че не се променя. От Хепи мои близки получиха страшен дискомфорт през лятото и оттогава още повече го избягвам.

# 1 010
  • Бургас
за Marashlian мнението ми се препокрива вдно към едно с това на Ancy. Много ми се иска да открия място с торти, които не използват маскарпоне за кремовете си.
За пица имам абсолютен фаворит в София и това е Форно Чиполини до пл. Журналист. Пицата им с риба тон за мен е аут ъф спейс. Много ми харесва, ама много!

# 1 011
Тартуфо на Шипка също не е ок вече, през лятото ходех често, голямо текучество на персонала и салатите все по-малки и малки.

# 1 012
  • София
Някой ходил ли е в новите ресторанти на шеф Манчев, моля за отзиви?
Ето за това става въпрос: https://ofcourserestaurant.com/

# 1 013
  • софия
Ако не са ми служебните ходения по заведения от време на време /и не плащам аз сметката/, никога няма да ми стъпи крака в заведение.
Просто отношението е обидно. Сервира ти се посредствена храна и напитки с лошо обслужване срещу цени които дори процент не покриват полученото.
Също е обидно различното отношение към чужденци. Аз съм в компания с англоговорящи, и никога не показвам , че говоря български и накрая като видя сметката и проговоря на български, изведнъж се почват едни обяснения и лъжливи оправдания...

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 12:59 от Lady Piggleston

# 1 014
Може би само в София е толкова ужасно обслужването. През последните два дни бях в (доста вървежни) заведения в Пловдив и Бургас - обслужваха ме млади, сръчни, усмихнати, учтиви момчета и момичета. Това при значително по-ниски от столичните цени. От храната обаче и в двата града имаше какво да се желае (то и за София важи).

# 1 015
Интересното обаче, е че въпреки високите цени, лошото качество на храната и лошото обслужване - заведенията са пълни…

# 1 016
  • пустинята Гоби
Не навсякъде обслужването е кофти, но е факт, че като е добро и прави впечатление.

# 1 017
  • София
Интересното обаче, е че въпреки високите цени, лошото качество на храната и лошото обслужване - заведенията са пълни…

Това е феномен, в който продължавам да не мога да вникна. Понякога ми се случва да ми се наложи да запазвам маса в тотално непретенциозни бирарии и пицарии, все едно посещавам заведение със звезда "Мишлен".

# 1 018
Защото противно на каквото и да си мислим, особено в София, народът има много пари и ги пилее. Или няма много, но ги пилее, за да докаже нещо. В допълнение супер много хора не могат да готвят и се хранят по ресторанти. Аз не го разбирам това, ако ям навън се подувам, като балон от всичките чудеса в храните. От години ходим на няколко проверени места и всичко друго вкъщи.

# 1 019
Аз напоследък много харесвам На улицата , 21 , Котилото , вкусна ми е храната и времето в точно за ракия 😀

Общи условия

Активация на акаунт