Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте Animal Bee
Да си припомним Heart Eyes

Музикалният ми поздрав за вас днес е

Слагам текста тук,  ако някой няма възможност да си пусне песента или просто не му се слуша. Страхотен е. Hug
Скрит текст:
Без страх.
Качих се и на този влак.
А накъде пътува той не знам,
Може би към вас…
Без страх
Поседнах и на този бряг
Където аз съм гост без билет
Само за момент…
Да остана зависи от мене.
Колко празници аз изоставих,
колко делници бързах без сън…
Към безкрая на мечтите си,
Колко ще пътувам още аз не знам.
Но искам да съм там.
И по пътя на мечтите си
Падам, ставам, продължавам все натам.
И ще бъде все така…
Аз бях облечена във своя страх.
Съблякох го и после пях.
Както себе си.
Пред мен изправят се
проблем след проблем.
Разказват ми със глас студен,
колко трудно е.
Но да вярваш зависи от тебе
Да пребориш лавини от време
Да потеглиш нагоре без страх…
Към безкрая на мечтите си,
Колко ще пътувам още аз не знам.
Но искам да съм там.

Линде, Ханде започна да следва този Емре след снимките за рекламата на Nocturne. Той е фотограф и е бил част от екипа там. Той беше споделил няколко кадри зад кадър и тя даже решерна сторито му тогава. Погледнах тогава. Следваха се.
Може би той сега я е последвал, защото на едната снимка се вижда, че той е следвал само Керем, а на долната вече следва и нея.

# 676

Ханде с Аслъ Енвер може би сега са се последвали... Гадаят феновете общ проект ли се задава или просто така.

# 677
От стори на Керем

# 678
  • София

Една стара, позабравена, но много хубава песен! Heart Eyes  Когато е създадена тази песен, изпълнителят Принс е по-популярен в САЩ от Майкъл Джаксън. Sunglasses

Скрит текст:
Никога не съм искал да ти причинявам скръб
Никога не съм искал да ти причинявам болка
Исках само веднъж да те видя как се смееш
Исках само да те видя
Смеещ се в лилавия дъжд
Лилав дъжд, лилав дъжд
Лилав дъжд, лилав дъжд
Лилав дъжд, лилав дъжд
Исках само да те видя
Къпане в лилавия дъжд
Никога не съм искал да бъда твоя любовник през уикенда
Исках само да бъда някакъв приятел (хей)
Скъпа, никога не бих могъл да те открадна от друг
Толкова е жалко, че нашето приятелство трябваше да приключи
Лилав дъжд, лилав дъжд
Лилав дъжд, лилав дъжд
Лилав дъжд, лилав дъжд
Исках само да те видя
Под лилавия дъжд
Скъпа, знам, знам
Знам, че времената се променят
Време е всички да протегнем ръка
За нещо ново, това означава и вие
Казваш, че искаш лидер
Но изглежда не можете да вземете решение
Мисля, че е по-добре да го затвориш
И нека те насоча към лилавия дъжд
Лилав дъжд, лилав дъжд
Лилав дъжд, лилав дъжд
Ако знаеш за какво пея тук горе
Хайде, вдигнете ръка
Лилав дъжд, лилав дъжд
Искам само да те видя
Искам само да те видя
В лилавия дъжд

Принс беше музикант, който създаде твърде много шедьоври, за да ги преброи. Въпреки че направи множество страхотни албуми, Пурпурен дъжд може да бъде най-важният му албум. Заглавната песен на албума е един от най-аплодираните албуми в историята на музиката.

Някои песни на Prince са лесни за интерпретиране. Purple Rain е малко по-наклонен, което му придава известна мистика. Това повдига интересен въпрос: за какво всъщност е текстът на песента?

Някои текстове на Purple Rain изглежда се обръщат към бивш любовник, като например „Никога не исках да бъда ваш любовник през уикенда/Исках само да бъда някакъв приятел“. Принс пее части от песента, сякаш ще се разплаче. Поради това някои фенове тълкуват песента като оплакване за разпадането на романтична връзка.

Тази интерпретация обаче всъщност не обяснява песента. Някои от текстовете на песента изглежда нямат нищо общо с романтиката. В крайна сметка какво точно символизира лилавият дъжд? Защо бихте искали да видите някой да танцува под лилавия дъжд?

Принс смята, че лилавият цвят символизира края на света. За него песента Purple Rain беше за намиране на божествено ръководство по време на Армагедон. Според NME , каза той Когато има кръв в небето – червено и синьо = лилаво... лилавият дъжд се отнася до края на света и да бъдеш с този, когото обичаш, и да позволиш на вярата/богът да те води през лилавия дъжд. Принцът би казал апокалиптични конотации от лилавия цвят го направи любимият му цвят.

Линде, благодаря!  Flowers Cherry Blossom
Нека да се почерпят всички момичета, взели участие в преговора - и пишещи и четящи! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 12:57 от Dilemi

# 679
# 680
Честит празник на имениците днес!

И от мен честит имен ден на имениците! Flowers Hibiscus
Подозирам , че нашите съфорумки Mira07 и Irinak празнуват днес, ама знам ли? Щом се оказа, че Маргарита не е Маргарита, човек вече за нищо не може да е сигурен. Stuck Out Tongue Winking Eye

Дилеми, и аз благодаря за труда ти, снощи май в еуфорията и покрай рекламата те забравих. Kissing Heart
Реванширам се сега с едни сладки целувки..

Любовта е да погалиш някого от разстояние.

# 681

Heart Heart

Така е, Мики, след като МаргаритКа е наполовина китка как да не се съмняваш, че и при останалите може да не  е така както изглежда Joy
А Ирка доколкото знам не празнува днес...

Много хубави гифчета ни носиш.

# 682
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Резултатите от снощи

Стори от Мелис

# 683
# 684
# 685
Допълвам... Sparkling Heart

# 686
Nature Fire Nature Fire Nature Fire

Еда - Серкан - Кираз Gift Heart

# 687
# 688
Пиша ,пиша и всичко изчезва някъде ,ама пак ще го напиша ! 😃
      Много хубав този Керем ,еййй 🥰  . И погледите ,и усмивки ....усетих се ,че ми е липсвало да го гледам .

Скрит текст:
На марката съм фен преди да знам за Керем ,но покрай него си промених мнението за една друга рекламирана от него марка - BMW . Ейй,гадже съм зарязвала ,че кара такава кола .Смятах ,че BMW карат циганите и бившето гадже 🤣. Толкова не я понасях .  Но след появата на Керем в живота ми вече нямам такива предразсъдъци ! 😀

Дилеми,

А имениците /ако има такива / да минат да почерпят ,че да ги споменаваме с хубаво  😁 . Шегувам се ! Честити да сте ! Бъдете здрави и щастливи  ! 🎈🍀

# 689
- Разказвай, Еда Йълдъз.
- Ще разкажа, Серкан Болат.

Един от любимите ми недовършени моменти. Heart Exl

Сезария, напълно те разбирам по темата за БМВ, макар че ние просто сме изпатили от марката и затова не я тачим Joy ,  но на Керем му отива. Sunglasses

Животът е кратък, изживейте го. Любовта е рядка, хванете я. Гневът е лош, изхвърлете го. Страхът е ужасен, изправете се пред него. Спомените са сладки, ценете ги.Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт