Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 81

• 58 988
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз визирам този:

# 496
  • София
Ясно. И аз питам за него. Имам го, но не съм го ползвала. Ще знам, че става само за плажа значи.

# 497
Силно хидратиращ шампоан, маска? Някой с отзиви за Elseve Hyaluron Plump или новият на Gliss Aqua Revive?

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 12:40 от Амбър

# 498
Аз взех Ш+Б и Спрея Aqua revive,мирише много свежо и приятно,пробвах всичко на едно измиване,явно си върши работата да хидратира,защото косата ми беше тотал щета прехидратирана.
След няколко измивания с протеин ще пробвам пак,мисля че ще видя желан ефект.

# 499
  • Deutschland
За същия спрей писах и аз. То май друг няма

# 500

Малко шопинг от мен.
Маската я купих от Лили. Миналата седмица пробвах тази с киви, сега е ред на лайма. Не мисля, че правят чудеса, но са добре напоени и не лепнат.

Боди миста на Перлиер е от ДМ. Много ми харесват техните сапуни и отдавна исках да пробвам и мистовете им. Този синият е много чист мускосов аромат, който се задържа дълго на кожата и за след баня е идеален.

Този крем за ръце винаги го имаме вкъщи, хубав аромат и добре хидратира ръцете. Класика в жанра е.

# 501
  • Пловдив
На мен пък ми харесва слънцезащитния спрей за коса. Ползвах го преди две години обаче, може и да са го променили. Не пръскам в корените, а само по дължините от средата към краищата. Забелязах, че има и друг ефект при мен. Косата ми е малко чуплива на вълни, а с този спрей става като на къдрици.

# 502
https://www.dm.de/balea-shampoo-natural-beauty-mit-bio-avocadooe … l#dm_bv_container
Взех този шп и много ми хареса
Както и термозащита , в едно розово шише , не намирам снимка, пише че е за сешоар ..

# 503
Силно хидратиращ шампоан, маска? Някой с отзиви за Elseve Hyaluron Plump или новият на Gliss Aqua Revive?
За маска - Syoss moisture boost.

# 504
  • Deutschland
Кремът Kamil къде в България се продава? Всяка година нося на брат ми и на негов познат от тук, казват че по-хубав от него няма.

# 505
В аптеките, в емаг, в разни сайтове за козметика.

# 506
  • София
Аз съм много доволна от Elseve Hyaluron. Някъде нагоре писах.

# 507
  • Бургас
Много съм доволна от червената опаковка шампоан и червена опаковка маска Tresemme kreatin+ Maeula oil

# 508
Най-добрия бюджетен хайлайтър,който съм ползвала е на Физишън формула

# 509
Къде мога да открия продукти на Физишън формула? Търся един бронзър но го намирам само в интернет.

Общи условия

Активация на акаунт