Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 993
  • 869
  •   1
Отговори
# 90
  • au bout du monde
Аз щях да взема ергобейби, но в крайна сметка избрахме Макси Кози Лара. На ергобейби всички аксесоари идват отделно - борд, дъждобран.

# 91
nunu17
за тичане ли търсиш количка? Има специални за тази цел.

# 92
Cybex Eezy Twist +2 и аз я заглеждам нещо напоследък.
Приоритетите ми се попренаредиха. Вече не ми се дават 1200+, не ми се бута нещо над 10кг. Продължавам да държа да е съвместимо със столче за кола Атон и да има по-свежи цветове.
Така че започнах да заглеждам Easywalker Charlie и Harvey 2, която обаче е доста по-скъпа. Да не говорим, че трудно я откривам налична, навсякъде е само 3-ката, която пък съвсем ми е над възможностите, а и е по-тежка. Та дилемата е за Charlie + кош за новородено, може и от ч

ужбина. Допадна ми и Easywalker Jackey, но не мога да разбера сваля ли се цялата седалка, може ли да се сложи с адаптори кош за новородено и столче, без и седалката да стои там, че ми е малко грозно.

Не се сваля седалката на Easywalker Jackey.

# 93
какво столче Аton, ако е от о до 36 кг май си  да си стои в колата, ако е от 0 до 18 има ли смисъл да се поставя за изискване, като се ползва няколко месеца, докато детето може да седи... Големи бебета деца карат ли ги със столчетата? От паркинга до вкъщи ли?
Да ви кажа, аз лично, много малко съм полвала столчето, поставено на шасито на количката.

# 94
Ох, знам, и аз това му разправям на мъжът ми, че за няколко месеца няма нужда това да е критерий... Но... съм срасната с колата, буквално навсякъде ходя с кола, постоянно карам децата някъде и ги чакам по час-два, я на тренировки, я на урок...та ще е удобно действително да не вадя кош за новородено всеки път. Давам си сметка, че не е чак толкова важно и можем да минем без тази екстра, но в същото време Атон са съвместими с 22 модела колички (някъде го бях прочела) и би било добре да има възможността да се ползва с шасито. Знам ли..

# 95
Pepina_n3 не, не е за тичане ако снимката е за такава не знаех. Ще имам породени с разлика 1 година и 6 месеца и идеята е да се прикрепи допълнителна седалка към количка. Имам 2 колички и си ги харесвам, не искам да закупя нещо ново, по скоро да добавя нещо за да може и "каката" да я вържа някак Joy
Платформа също е опция, но предпочитам да е седалка, не вярвам върху платформата да се задържи.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 23:18 от nunu17

# 96
  • Стара Загора
Момичета, имам един тъп въпрос. Такъв тип летен кош от кога може да се ползва? Да сложа ли нещо, за да изравня чупката?

# 97
Nunu17, аз такава приставка с допълнителна количка не съм виждата… погледни в Амазоните и в други сайтове в чужбина. В БГ не съм засичала.
При нас ситуацията е 100% същата: същата разлика ще имат децата 1г 6м, имаме две колички и много си ги харесвам… но… купихме трета с две седалки. Това е решението ни.
Няма да става голямото дете за борд със седалка само. Трябва да е вързано. Съгласна съм с теб. Но не открихме такъв борд и взехме нова количка.

# 98
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, имам един тъп въпрос. Такъв тип летен кош от кога може да се ползва? Да сложа ли нещо, за да изравня чупката?

Доколкото виждам няма напълно легнало положение, значи е 6+. Иначе, в парка често засичам майки, които возят и по-малки дечица в подобен кош, но крачетата им стърчат нагоре, докато децата лежат и имат чупка на дупето. Имам подобно 3 в 1 и за мен такава седалка не става, ако детето не седи седнало.

# 99
барбиди,

нашата количка беше с подобен летен кош. звярът се возеше в него от 3-4 месечна. не на всички бебета им е удобно, но за нея беше ок. кошът можеше да се постави, така че гръбчето да е в напълно легнала позиция или с минимален наклон и крачетата бяха малко по-високо. на практика свивката на коленцата беше на втората чупка. на нея й беше добре.

# 100
Ох, знам, и аз това му разправям на мъжът ми, че за няколко месеца няма нужда това да е критерий... Но... съм срасната с колата, буквално навсякъде ходя с кола, постоянно карам децата някъде и ги чакам по час-два, я на тренировки, я на урок...та ще е удобно действително да не вадя кош за новородено всеки път. Давам си сметка, че не е чак толкова важно и можем да минем без тази екстра, но в същото време Атон са съвместими с 22 модела колички (някъде го бях прочела) и би било добре да има възможността да се ползва с шасито. Знам ли..
не е ли по-добре столчето да си е в колата. Има хора с две коли, имаха си отзад по 2 столчета във всяка кола, именно, за да не се занимават със сваляне и поставяне на столчета. Цялата количка в багажника. Кошът за лежащо бебе се ползва 3-4 месеца само. Освен това, при малко бебенце, може да се носи на ръце със столчето, даже количка не ти е нужна. Паркираш до мястото, взимаш бебето и влизаш.

Не знам кой модел точно  ти е столчето, ще дам пример за Cybex Aton 5, чрез адаптер  е съвместимо с колички CYBEX Callisto, CYBEX Onyx или CYBEX Topaz. Съвместими са още с други марки: Bugaboo, Baby Jogger, Mamas & Papas:
Трябва да си прочетеш в спецификациите на столчето. Мен ако питаш, в голям магазин иди и пробвай на място дали става и дали няма да се превърне в някакво мъчение поставянето.

Аз на твое място, ще оставя столчето в колата, ще сложа една лесно сгъваема количка,  имаща и легнало положение и ще си карам бебето с количката.

# 101
Здравейте,
моля за мнения, относно Макси Кози Адорра, която е 0-4 г., закупувахте ли всички допълнителни аксесоари?

# 102
Момичета, след първата количка която счупихме ,сестра ми даде нейната докато трае ремонта на другата.Аз съм очарована от тази количка,след две години ползване нон стоп даже не скърца някъде.Baby desing sptint е количката,има масивни гуми и не се усеща движението по разбитите улици,полска е но теглото е 9.100 на цялата количка което ме устройва.Днес имаше вятър и я тествах и там ,много удобен кош за багаж .Абе скри ми шапката.Единствения недостатък е сенника отпред(отзад е разкош,дори има цип да се сваля и да гледаш детето),върви с чадърче което лично на мен не ми е удобно и сложих допълнителен сенник.

# 103
CHICCO - Ohlala Paradise e само 3.8кг.
CHICCO - Ohlala3 - Candy pink е само 4.2 кг
и не са скъпи, около 140 евро.

А тези по 9 кг как ви се бутат изобщо, да не говорим до 14кг?

# 104
Принципно не виждам нищо лошо да си купиш мостра-те по правило нали са с намаление от цената?
Не, не са и това е проблемът. В Хеполенд, например, не можеш да си купиш опаковано столче за кола. Всичко налично е извадено и е мостра. Купих друг цвят, не този, който исках, само и само да ми го свалят от най-горния регал, с надежда да не е пипан много. Долу, на нивото на очите, имаше изложен същия стол в друг цвят, който уж е мостра. Не че пречи периодично да ги въртят и да съм си купила мооого пипана мостра.
Добре де тези дето са ги правили не са ли ги пипали

Общи условия

Активация на акаунт