WIZZ AIR - 41

• 42 740
  • 793
  •   1
Отговори
# 180
Те и Минск бяха анонсирали преди 2-3 години в няколко сайта, но и до ден днешен няма полети до Беларус.
https://minsknotdead.com/post/wizz-air-minsk-budapest
https://emerging-europe.com/business/wizz-air-to-launch-regular-flights-to-minsk/

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 22:43 от diziler

# 181
18% на всички полети само днес. Това са обявили на сайта си по случай 18 тия си рожден ден.

# 182
Да, 18%. През ден правят по 20%, но днес 18 Grinning Сравнено с 50% на Турските авиолинии при скъпите полети, нищо не е това на W!Zz

# 183
Е, не! Съвсем ме изненадаха😅- "Something great is coming."...ха ха, 18 %!😀

# 184
Като се чекираш пише относно ръчния багаж следното :
На колелца: Позволено / не задължително
На летището се заядоха, че сме с малко куфарче точно 40см,но било на колелца. Казах им какво пише в сайта и онази почна да мънка нещо, че не можело, но щяла да ни пусне... Като й казах, че 2см които са колелата няма никому да пречат, понеже ще си е в моите крака.. Идиоти, само се чудят за кое да се заядат, за да си доплатиш..

# 185
  • Варна
Въпроса ми е общ за Райън и Уиз,  но не знам къде да попитам - ще ми стигнат ли два часа на летището в Кьолн, за да се прехвърля от Райън към Уиз, само с ръчен багаж?

# 186
ако не те е страх от закъснения или промени в разписанието, ще стигнат
иначе, аз не бих купил с по-малко от 3 часа

# 187
На мен цял ден ми изписва,че надграждат системата и не ми дава да резервирам. Дали някой е имал подобен проблем?

# 188
  • * Under the stars *
Да измрънкам и тук ..
Предстои ми пътуване за първи път със самолет ( Бургас - Лондон ( Лутън ) и обратно ) и съм се спекла ужасно много ... Не ме е страх от самия полет , а от това какво да правя като отида на летището ... Ще се оправя ли и ще се кача ли изобщо на самолета Grin То сигурно полета на Уиз ще е единствения по това време , все пак летището не е голямо доколкото знам , но въпреки всичко съм нервна и го мисля ли мисля ..
Понеже ще съм само с ръчен багаж - трябва ли всичко като шампоан , балсам и т.н. да е в прозрачно шишенце или може да е в оригиналната му опаковка , стига да не е повече от 100 мл ? Когато се минава скенерът , тези неща вадят ли се от раницата или си остават вътре ? Гривни , колиета - свалят ли се ?
А , да - трябват ли маски в самолета , когато се пътува за Лондон ? Аз май ще си взема една за всеки случай ..
Ох , дано не се оплета и изгубя на летището Grin

# 189
В UK маските са препоръчителни и почти никой не ги носи. В самолета не се изискват. Течностите до 100 мл може да са в оригиналните си опаковки и да не са прозрачни. Пликчето с течности обикновено се вади. Вадят се и таблети и лаптопи. Гривни, колан се свалят, за да не се разсвири.  Също така ако си с ботуши може да те накарат да ги свалиш и да минеш по калцуни. Не се притеснявай за пътуването. Ако се чудиш за нещо на летището, винаги може да попиташ на информация или някой от персонала на летището. Иначе четеш табелките и се ориентираш по тях.Представи си какво искаш да правиш в Лондон и пътуването ще е по-леко. Приятно пътуване и много щастливи моменти в Лондон!

# 190
абе ще се качите, не е толкова сложно
винаги може да питаш нещо, ако нещо не е наред ще ти кажат
най-много да ти вземат бутилката ракия или буркана с лютеница ако е в ръчния багаж Simple Smile
Преди време като куриоз четох за някаква жена дето черпила всички на летището с ром, защото не го пускали в ръчния багаж, а и било жал да се хвърли.
Няма значение дали шишенцето е оригинално и дали е прозрачно, има значение вместимостта. 50мл крем в шише от 500 мл няма да мине, нищо, че се вижда, че е много малко.

# 191
  • София
Само да кажа, че на летище София не са ни карали да си вадим телефоните и лаптопите от раниците, а летях преди 2 седмици с Уиз, даже течности не съм вадила/забравих ги хахах/. Но всичко метално се сваля от теб. Аз съм с слухов апарат,  но той не е свалян. Но приятеля ми го караха да сваля обувки и колан заради метални части.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 08:55 от Anna_♥

# 192
Абсолютно винаги се маха колан, независимо дали те карат или не. Поне аз винаги го правя. Така или иначе ще изпищя под рамката, ако съм с него, така че да си спестя връщане. Още на опашката преди скенера...махам колани, очила, часовници, (монети в джоба), телефони, лаптопи, течности... и всичко в отделно легенче. Да ми е мирна глава. Това, че някой не е проверил, е негов пропуск,  (тоест  изключение), а не е правило.  Преди десетина години точно на Т1 при полет на Уизеър видях как накараха една семейна двойка да разглоби детската количка, за да мине през скенера. То си беше направо унизително.

# 193
  • Варна
Голям страх с това пищене… някои банели на сутиените също пищят. Да сте виждали някоя жена да я карат да се съблича? Проверката с втория скенер трае по-малко от 30 секунди.

# 194
бе не е страх, ама си е досада, бавене, може да закъсняваш...
просто се свиква да сваляш всичко метално и дебело и нещата вървят гладко
очила, слухови апарати и сутиени не се свалят разбира се. Сигурно има някакъв минимален праг, за да допуска тия неща и един голям колан в комбинация вече го надхвърля.

Общи условия

Активация на акаунт