WIZZ AIR - 41

• 42 765
  • 793
  •   1
Отговори
# 255
  • * Under the stars *
Благодаря , Aisha Simple Smile Ще летя до Лондон и доколкото знам там изисквания за сертификати , тестове и други такива няма .
За бордната карта кога бих разбрала , че е невалидна ? При секюрити проверката или вече при паспортната такава ? Или първо да мина през гишето за чекиране , за всеки случай ?

# 256
  • София
Като се чекираш в сайта и ти излезе бордната карта - на нея може да пише, че е невалидна и да се явиш на гишето за голям багаж. Но щом е за Лондон и не изискват нищо сигурно няма да има такъв надпис.

# 257
Благодаря , Aisha Simple Smile Ще летя до Лондон и доколкото знам там изисквания за сертификати , тестове и други такива няма .
За бордната карта кога бих разбрала , че е невалидна ? При секюрити проверката или вече при паспортната такава ? Или първо да мина през гишето за чекиране , за всеки случай ?

На нея си пише "невалидна, минете през гише". После сума хора питат какво да правят, като че ли не е ясно, та затова - предварително. Ако не пише такова нещо - значи не трябва.

# 258
аз си слагам спиралата в плика с течностите, но сега наскоро капките ми за очи бях забравила да ги сложа там, не ми направиха проблем

# 259
  • * Under the stars *
Бордната ми карта изглежда нормално 😁 няма надписи , че е невалидна . Няма да минавам през гише значи , отивам директно към проверката за сигурност. 
Айде да минава утре , че само го мисля.. дали всичко ще е наред , точен ли ми е багажа като сантиметри 😬 да не съм взела нещо , което не трябва...

# 260
  • оттам, откъдето започва България
Средата на април месец летях аз от Летище Варна.
Макар и само с ръчен багаж минах през гише и там ми дадоха бордна карта.
Тъй като трябваше да вкарам в раницата повече багаж  - дрехи, суджуци, подаръци и т.н., ползвах вакуумиращ плик, който доста смъкна обема на дрехите ми.
slynchice, приятно изкарване в добрата стара Англия. Simple Smile

# 261
  • * Under the stars *
Леле , D&A , страхотна идея ми даде с вакумиращия плик . Изобщо не се бях сетила за такъв вариант , а вкъщи имам няколко.  Много   много благодаря . Сега ще опитам и така Simple Smile
Ти имаше ли бордна карта на телефона ?

# 262
  • оттам, откъдето започва България
Ох, не ме питай кое е бордна карта, кое е билет. За по-сигурно отивам на гише и там ми казват какво да правя.
На телефона мисля че беше билетът ми, с мястото, което трябва да заема, но минах и през гише и там ми дадоха нещо.
При толкова промени въобще не се замислям - където се нареждат хората, и аз там.

# 263
Ами не е длъжна да предаде за чекиране, ако не надвишава размери и тегло, и не носи течности над ограничените;  въпреки, че е платено.

Подвеждаш жената.

Ако е закупила чекиран багаж 10 кг, той отива в багажното.

Ако е закупила приорити, с което има право на голям ръчен багаж на борда, тогава го взема със себе си. Аз съм предавала голям ръчен багаж за чекиране, не ми направиха проблем, но ако вземеш със себе си повече бройки багаж, отколкото имаш право да качиш на борда, те чака адски неприятна изненада на гейта.

# 264
Много хитро това с вакумиращия плик!
И аз да питам колко по-рано трябва да сме на Терминал 1 - само раници, без чекиран багаж. 1 час дали е достатъчен. Полетът е в 6 сутринта.

# 265
И аз да питам колко по-рано трябва да сме на Терминал 1 - само раници, без чекиран багаж. 1 час дали е достатъчен. Полетът е в 6 сутринта.
Зависи колко полета има по това време( по спомен сутрин е по- натоварено на Т1), така че не е сигурно дали 1 ч. ще е достатъчен.

# 266
2 часа преди полета трябва да сте там . Понякога има опашки и се чака

# 267
Ние напоследък все закъсняваме и стигаме 30-40 мин преди полета и пак минаваме. Става въпрос за Т1

# 268
  • Варна
Интересна идея за вакумиращите пликове, но ако не отивате на гости, а в хотел, къде ще търсите прахосмукачка, за да докарате същия обем навръщане? 😀

# 269
Oт 1 юни сбогом на зеления сертификат за пътуващите до Италия, от 15 юни задължението за носене на маска трябва да отпадне и в кината, театрите и представленията на открито.  

https://www.travelnews.bg/bg/news/16539806334980/italiya-premahn … lizane-v-stranata
От 1 юни падат и сертификатите за влизане в Кипърската гръцка част. Така че и за полетите до Лáрнака няма да се изисква грийн пас на Т1 преди полет.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 11:18 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт