WIZZ AIR - 41

• 42 771
  • 793
  •   1
Отговори
# 270
Вакумиращия плик може да ви изиграе лоша шега. Понякога карат да отвориш багажа и да покажеш определен предмет, който им се струва съмнителен, после няма да можете да си приберете нещата.

# 271
  • оттам, откъдето започва България
В него само дрехи слагах, друго не посмях точно поради тази причина. Simple Smile

# 272
Каква чудесна новина за отпадането на зеления сертификат за Италия! 😃 Т.е. сега изобщо няма нужда да се прави тест, нито на отиване, нито на връщане?

# 273
siii, certo https://www.ilsole24ore.com/art/verso-stop-green-pass-entrare-it … XLcB?refresh_ce=1 non preoccupare Wink

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 19:01 от diziler

# 274
Това беше готино ☺
Скрит текст:
Правилното е "non ti preoccupare".😉   

Чак не ми се вярва, че вече няма да има сертификати, маски...😁

# 275
Е за маски... уж от средата на месеца ще паднат навсякъде. Само не разбрах за самолетите на Уизеър ще трябва ли преди 15 юни маска тип FFP2? Че май ще пътувам до Неапол, след тази супер новина.

Скрит текст:
аз казвам и non ti preocupare, и non preoccupare, когато имам един събеседник, то е ясно, че е за него Wink ho studiato l'italiano nella scuola mooolti anni fa e ... ho dimenticato quasi tutto

# 276
  • Варна
На борда на Уиз дават маски на пътници, които нямат.

# 277
Diziler, нали маските вече не са задължителни в самолетите? А препоръчителни? Не говоря за музеи, кино, градски транспорт в Италия, визирах полетите, летищата като споменах, пе маските не са задължителни и.
Скрит текст:
  Употребявай си "non preoccupare" кaто искаш, просто аз не съм  чувала никога италианец да го използва.😉 Иначе ще те разберат, да.🙂

# 278
  • Варна
Маските са задължителни в самолетите, ако в поне една от двете дестинации са задължителни. Например в Белгия са задължителни само в обществения транспорт и в здравните заведения, но реално почти никой не спазва правилата, дори кондукторите във влаковете и служителите в летището. И в самолета стюардесите уж казват на всеки да си сложи маската, но накрая 70% от пътниците си пътуваха без.

# 279
Аз разбрах, че за Италия маските ще важат до 15.06. за градския транспорт (автобуси, влакове), не за самолетите+ кина, музеи и прочие...🤔

# 280
  • Свищов
При резервиране на билет дава за попълване само име и фамилия. Презимето вписва ли се и къде - към името ли? С двойна фамилия съм. Как да я изпиша?

# 281
На мястото за "фамилно име"без черта.И аз съм така.Има достатъчно място.

# 282
  • Свищов
На мястото за "фамилно име"без черта.И аз съм така.Има достатъчно място.
А презимето?

# 283
На мястото за фамилия попълвам само фамилията, а презимето го изписвам до името.

# 284
А защо трябва да се пише презимето? Аз попълвам само име и фамилия.

Общи условия

Активация на акаунт