WIZZ AIR - 41

• 43 258
  • 793
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Прага-Варна.
Абсолютно неадекватен персонал на гишето на Уиз на летището. Почти до часа на полета в сайта и в приложенето им седеше информация, че ще има полет, но със закъснение. Предложиха полет в края на седмицата и дотам. Иначе още вечерта възстановиха кредити впрофила.Обаче съм им яла попарата как се ослушват с връщане по сметка. Този път ще ги гоня да възстановят всички доп.разходи. Някой правил ли го е и как точно?

# 616
Аз преди години, като ме оставиха в Рим. Всички касови бележки и фактури съм им  сканирала, където съм дала пари за ядене и пиене от цяла вечер престой на летището. Накрая нъцки! Ми възстановиха 50% от разходите. Прочети си условията им в сайта, да знаеш каква е процедурата. После имаше там и в сайта на Евро агенции защита на потребителя някакви указания за правата на пътника, потърси и тях...

# 617
Днес отмениха и моя полет. Часа за тръгване се промени 4 пъти и накрая след 5 часа висене в летището отмениха полета. Като на всички им се даде възможност да се качат за следващите дати. Добре, супер! Но аз си платих и запазени места за полета, който беше отменен. В този случай какво се прави? Наново ли трябва да купя места?
От безмитната зона купих стек цигари, мога ли да мина с тях на следващия полет и дали ще ми направят проблем на влизне, ако покажа касовите бележки и старата бордна карта? 🙂

# 618
Цигарите по принцип няма значение кога и откъде са купувани. Старите ви места няма да са валидни, така че ако много настоявате да избирате, избирате пак и после си искате парите.

# 619
Здравейте! Май месец ми отмениха полет, направих Claim, дори получих имейл, в който ме молят да си напиша IBAN-a, за да ми върнат парите. Отговорих на мейл-а почти веднага, но от тогава ни вопъл, ни стон. Писах 2 имейла на Уиз, нямам отговор. В сайт-а Claim- a е в процес на обработка. Въпросът ми е- кога горе- долу връщат парите при такъв случай? Страх ме е да нямат някакъв срок на Claim-a и нарочно да бавят връщането на парите и накрая да ги изгубя.. Полетът беше за приятели, които си чакат парите и сигурно си мислят вече, че ги мотая..

# 620
Полет Айндховен-София,в 17,10 днес.
Тръгнахме 5 часа по-рано,заради лудите опашки.Опашката започваше  извън сградата на летището.Сравнително бързо си минахме и седнахме в ресторанта на обяд и да чакаме.Първи смс-полета ще бъде в 17,40.ОК.След половин час-полета в 18,35 и после св почна едно скачане нагоре-надолу.Краткия вариант е че в  моюента сме в самолета,часът е 19,пилота обясни,че поради недостиг на диспечери в Германия,всички полети,минаващи през там закъсняват и се очаква да получим разрешение за излитане след час и половина.
Детето заспа,аз издивях в тая нечояешка жега и чакане.
А Райан си излетя за България навреме.Видях го на гейта.

Изпихме си и водата,поне вода да предложат да си купим.

# 621
  • София
Щом сте в самолета - стюардесите може да започнат с търговията с вода, сандвичи и др. А това с недостига на диспечери е сериозно. Може би Райън не минават над Германия. Зависи за какви коридори плащат.

# 622
Надявам се да започнат,но не виждам раздвижване.

# 623
  • София
Лек полет и успешно кацане, когато и да се случи.
От дългия ми стаж като пътуваща и преди като стюардеса се уверих, че това е важното.

# 624
Благодаря!🌻

# 625
Здравейте! Трябва ли да принтирам бордната карта, която са ми изпратили по имейла или може и през телефона да я покажа?

# 626
Даже само скрийншот от телефона на баркода става - пробвано тази седмица Wink

# 627
  • До морето
Натоварено ли е на летище София? Има ли нужда да ходим повече от 2 часа преди полет, предвид лудницата по европейските летища?

# 628
Аз летях вчера от Т2 в София. Отидох час и 50 Мин преди полета, а на гейта бях час и 40 Мин преди полета и си висях като паяк. От излизането от метрото (през скенерите и граничния контрол) до гейта ми отне общо 8 Мин, говоря за 9 сутринта

# 629
  • София
Натоварено ли е на летище София? Има ли нужда да ходим повече от 2 часа преди полет, предвид лудницата по европейските летища?

Разгледай в сайта на летището колко самолета излитат около твоя от терминала и така ще решиш.

Общи условия

Активация на акаунт