WIZZ AIR - 41

• 43 264
  • 793
  •   1
Отговори
# 600
И аз, между другото, се чудех, защо надписите на седалките са на украински също. Simple Smile

# 601
Вчера летяхме със SkyUp като подизпълнител на уиз. Не мога да кажа нищо добро сравнявайки. Стюардесите нямаха никаква школовка - нито можеха да обслужат бързо самолета, нито етикет, нито език освен английски. Все пак почти целия самолет са българи за София. Останалите чужденци говореха немски или друг език. Смешна работа. Остави това ами пилота не можеше да си балансира крилата на захода за приземяване. Имам десетки полети с различни компании - това беше най-непрофесионалното представяне. А времето не беше лошо. Искам си уизз самолетите и персонала Simple Smile

# 602
Често като летя към София стюардесите не говорят български особено ако първият им полет за деня не е започнал от базата им в София. Случвало ми се е, като летя от Германия за България, стюардесите са испански, така че няма значение украински или не е самолета.

# 603
Ами, хора, попълвайте анкетите яко и да знаят! Simple Smile

# 604
  • Варна
При канцелиран полет 3.5ч преди полета някой търсил ли е обезщетение? Детето остана в Прага днес.

# 605
Търсете, разбира се, но за обезщетение има време, не е ли по-важно да се прибере първо.

# 606
Да не би вече да има някаква доп.такса при плащане по банкова сметка.Имам 12 лв.разлика в повече,когато избрах "плащане по банков път"

Ред. Видях от къде е.Улучила съм момента на увеличение на таксата за приоритет.И сега,тъй като приоритета стана по-скъп от 10 кг чекиран багаж,си пуснах чекиран.И без това мислех да си взема малиново вино за насам😊

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 16:19 от red soul

# 607
  • Варна
Търсете, разбира се, но за обезщетение има време, не е ли по-важно да се прибере първо.

Благодаря за напомнянето. Казусът с прибирането е решен. Имах конкретен въпрос.

# 608
нито можеха да обслужат бързо самолета, нито етикет, нито език освен английски. Все пак почти целия самолет са българи за София.
стюардесите не говорят български особено ако първият им полет за деня не е започнал от базата им в София.
Не са длъжни да ви говорят на български. Официалният език за cabin crew е английски. Ваш проблем, ако не го знаете.

И "промоция" от днес:

# 609
Ама поне да пишеха кои са дестинациите... Laughing

# 610
То не е по дестинации, има на различни дати, на различни дестинации. Гледайте на дестинациите, които ви интересува не конкретна дата, а примерно за целия месец, като календар, и то показва кои дати са с тези цени

# 611
нито можеха да обслужат бързо самолета, нито етикет, нито език освен английски. Все пак почти целия самолет са българи за София.
стюардесите не говорят български особено ако първият им полет за деня не е започнал от базата им в София.
Не са длъжни да ви говорят на български. Официалният език за cabin crew е английски. Ваш проблем, ако не го знаете.

И "промоция" от днес:

Ти четене с разбиране май не умееш. Къде се оплаках, че не говорят бг? Точно това обясняхвах на потребителката преди мен. Аз английския го знам, не се грижи за мен. Това пасивно агресивно държание не подхожда на мъж 😆

# 612
Не е нужен пълен цитат, заедно със снимките и т.н.  Стюардесите и стюардите са чужденци. И не са длъжни да говорят български. Задължени са да говорят английски. Който пътник се оправи, оправи. Ако някой не разбира езиците, това е проблем на самия пътник.
Колкото до последното ти изречение, противоречи на правилата на форума да коментираш други участници

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 00:11 от diziler

# 613
Нещо задълбахте. Сравних услугата на уиз и на skyup. Има  разлика и това е.

# 614
При канцелиран полет 3.5ч преди полета някой търсил ли е обезщетение? Детето остана в Прага днес.

От Прага за къде беше полета?

Общи условия

Активация на акаунт