WIZZ AIR - 41

• 43 251
  • 793
  •   1
Отговори
# 675
ами значи звъниш на Уиз и им обясняваш всичко това и купуваш по телефона

другия вариант е да купиш за възрастен от сайта, след което пак звъниш и искаш да сменят датата на раждане и да го свържат с другия (за да седнат заедно)

# 676
Благодаря Ви!

# 677
  • Варна
Някой сеща ли се Wizz кредитите, които дават от Букинг, колко време след края на престоя се начисляват в профила? Че чакам близо 130 лв от престой през месец май.

# 678
# 679
Някой сеща ли се Wizz кредитите, които дават от Букинг, колко време след края на престоя се начисляват в профила? Че чакам близо 130 лв от престой през месец май.

след неопределено време

# 680

на мен на една резервация ми пише
Ще получите от Wizz Air 64 или повече дни след напускане.

# 681
Здравейте! Може би не е правилната тема за подобен въпрос, но е свързано с УИЗ и ще си кажа проблема.
Не мога да използвам сайта от стационарен компютър, а когато съм вкъщи ми е по-удобно, отколкото приложението. Каква би могла да е причината и евентуално как аз бих могла да се справя с това?
Скрит текст:

# 682
Не съм виждала точно такова съобщение. Пробвай през друг браузър на компютъра.

# 683
  • Варна
На мен често ми бъгва така сайта, особено в пиковите часове. Проблемът не е в компютъра. Пробвайте по друго време.

# 684
  • София
А ако влезеш с потребителско име и парола пак ли това изписва?
При мене се случва само когато не съм си в профила.

# 685
  • София
При мен излиза само като вляза през Chrome. С Mozilla не излиза.

# 686
Изобщо не ми дава опция да се логна. Почвам да го правя и директно ми излиза това:
Скрит текст:

Освен Хром, нямам друго на компютъра, но явно ще се наложи да изтегля.
Благодаря на всички!

# 687
Здравейте! Може би не е правилната тема за подобен въпрос, но е свързано с УИЗ и ще си кажа проблема.
Не мога да използвам сайта от стационарен компютър, а когато съм вкъщи ми е по-удобно, отколкото приложението. Каква би могла да е причината и евентуално как аз бих могла да се справя с това?
Скрит текст:
Това е от проблем във интернет връзката. Пробвай да си изчистиш кеша на браузъра или да отвориш в друг браузър.

# 688
  • Mediterraneo
Да споделя един казус, може на някого да му е от полза.
Купих двупосочни билети на приятели, през моя профил. На отиване всичко точно, чекинг, полет. За полета на връщане чекирах дамата със сменената в Бг лична карта, всичко ок. Обаче... кой да се сети, че като сменя фамилията си в личната карта, ще има проблеми! На летището отказват да я пуснат, налага се да купува нов билет на място. Искали са документ за идентичност на имената или копие от бракоразводното дело. Та така.

# 689
  • София
Документ за идентичност на имената е класика в жанра.
Кой да се сети - дамата, която си сменя фамилията.
Нищо,  научила се е по трудния начин, с плащане.
Сега и ако я обучиш как сама да си купува билети и тя вдене  - ще е полезно за всички.

Общи условия

Активация на акаунт