Любители на кучета - 128

• 32 523
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Миличкото Каси. Пиши ми на лична да пусна във фб. Много познати имам, които се занимават с кученца.

# 631
  • о`майна лунна нощ е
Пожелавам на Каси правилните ветеринари и бързо оздравяване. Доколкото имам информация, лекарите в тази клиника са добри. Имам си моите забележки, но в административна, а не професионалната им сфера. Дано се оправи кученцето. Стиснати лапи от нас!

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 12:25 от `ТуиГ

# 632
  • Северозапада
Стискаме палци и лапи Каси да оздравее.
Илай пък го ужили пчела сутринта. Добре е. Известно време куцаше и ближеше крачето, но няма други проблеми, за щастие. Ще питам ветеринарите дали има противоалергично лекарство за спешни случаи, което да си взема, да имам.

# 633
  • Пловдив
Лео пък сутринта налапа една пчела. Докато го видя и вече тръскаше главата. Изплю я, но не видях, дали го е ужилила. Дано да не е. Добре е засега, гледам му устата, но няма подуване.

# 634
Ще питам ветеринарите дали има противоалергично лекарство за спешни случаи, което да си взема, да имам.
Споделяла съм, че Лори е много алергична и вет.лекар ни предписва Преднизолон.Нося лятото.При ужилване веднага се дават 2 табл.след час още 2.

# 635
  • София
Ру, не бива дълго да се дава преднизолон. След 6 месеца ще мога да кажа дали имунотерапията има ефект.
За сега май съм позитивно настроена. С къпането, спрея и инжекциите не е имал кризи, но не мога да препоръчвам  преди да минат тези месеци.

# 636
  • София
Преднивет се казва кучешкото противоалергично хапче.
Досега не ми се е налагало да давам, но имам задължително за всеки случай.

# 637
Привет! С идването на юни месец..идват и планове за море Grinning Като тази година мислим да заведем нашето зверче на море, но сме се ориентирали към Гърция и конкретно към Халкидики( но оставаме с резервен вариант и в района на Кавала)
Ако може да кажете плажове, които позволяват кучета  и ще има възможност да си топне крачетата ^^

# 638
Аз не съм виждала плажове, забранени за кучета в Гърция, но все пак няма как да обобщя за всички. Даже напротив, навсякъде, където сме били с кучето, дори на уредени плажове, хем за удобство на всички, се насочвахме към свободна зона, винаги са се радвали на кучето и са ни канили да останем в частта със заведението. Друг е въпросът, че в 90% сме на диви плажове. Никакъв проблем не сме имали на Халкидики - и на Касандра, и на Ситония да влизаме с кучето в заведения, или на плажа. Единствено условие е кучето да е на повод. Отношението на персонала към кучета е страшно приятелско. А ние сме с голямо куче, смятай какво е с по-малките. Питали са ни даже дали е удобно да настанят семейство с деца до нас, за да не се притесняват взаимно с кучето. В друго заведение, като питахме дали можем да влезем с кучето (винаги питаме), ни питаха дали е мъжко. И си викам, ето, тук вече няма да ни пуснат. Е, оказа се, че зад заведението и те гледат немска овчарка, същата разцветка, но малко по-голяма на възраст и просто му се изкефиха. Joy

# 639
  • тук-там
То хубаво, че гърците не забраняват плажовете си за кучета, но те са пълни с българи, които нямат никакво отношение към животинките. Така че ние също препочитаме диви плажове.
Поздрави от Bella Italia:

# 640
  • София
Официално е забранено влизането на кучета във водата на урбанизирани плажове.
Засега не ни се е случвало някой да направи проблем, но моята кифла е малка. За 8 години е обиколила много голяма част от Гърция.

# 641
  • София
Преси няколко дни се завърнахме от първото море за нашия Марси.Именно в Гърция.Вярни е че все още не е сезона и плажовете са празни,но потвърждавам приятелското отношение на всички към нас .Никакво проблеми не сме имали нито на плаж,нито по заведенията

# 642
Може ли да споделите за мястото където сте били? ^^

# 643
  • Пловдив

Саското в пълна готовност да скочи в момента, в който Томас остави храната.

У нас отношението към кучетата не е за пример. Онзи ден не ме пуснаха в офис на куриерска фирма със Саске. Вързах го пред офиса - опищя света. Disappointed Relieved

# 644

Саското в пълна готовност да скочи в момента, в който Томас остави храната.

У нас отношението към кучетата не е за пример. Онзи ден не ме пуснаха в офис на куриерска фирма със Саске. Вързах го пред офиса - опищя света. Disappointed Relieved
Това е странно , редовно ходя до офиси на  спиди и еконт сама с драмата и досега не съм имала проблем от тяхна страна въпреки ентусязма на говедото . Дори са ми правили забележка когато съм искала да я оставя на вън и са ми давали да я тегля     . Но опита ми е с  3-4 офиса и не знам  другаде как е .

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 12:23 от Hrdza

Общи условия

Активация на акаунт