АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 10)☀

• 46 514
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Мен ме боли кръста като къпя бебе във вана със стойка. Каката има стълбичка, за да стига мивката, сядаме на нея и сме екстра, и аз, и мъжът ми. В началото я къпехме всеки ден, после разредихме, беше с атопична кожа, съвети разнопосочни, и избрахме да не е всяка вечер.

+1 за подложка, не знам как се къпе бебе без. Т.е знам, супер неудобно Wink

# 256
Аз бях толкова шашната в началото, изобщо не знаех от къде да го подхвана това бебе за да го изкъпя. И в началото не исках заради пъпчето да го мокря.
После един ден ми дойде смелостта и хайде под чешмата в банята. След това пробвахме с мъжът ми в коритце, но то взе, че се наака детето директно във водата( да е била на месец има- няма).
И после вече му хванахме цаката - тогава живеехме на квартира и имахме вана, та мъжът ми сядаше на ръба на ваната, държеше я върху краката си и така си я къпехме с душа директно.
Сега обаче имаме душ- кабина и по този начин няма да стане та се чудя...

# 257
Аз съм ползвала същата подложка като Неизвестна16. Доста време си я ползвах, супер ми беше.
Разните пластмасови и "ергономични", които вървят с някои вани са ми пълна глупост.

# 258
Навихте ме за подложка!

От време на време (веднъж, два пъти на ден) ми се втвърдява корема, като седна/легна спира..дали да го считам за нормално? Това ли са подготвителни контракции? Малко се притесних от това с M_lady.

# 259
Моята гинеколожка казва, че до 5 стягания на ден е нормално.
Навихте ме за подложка!

От време на време (веднъж, два пъти на ден) ми се втвърдява корема, като седна/легна спира..дали да го считам за нормално? Това ли са подготвителни контракции? Малко се притесних от това с M_lady.

# 260
Навихте ме за подложка!

Навихте ме за подложка!

Аз имам повече от 5,6 стягания на ден☹
Приемам и магнерот и нп шпа

# 261
Това е за възрастната доцент Мазнейкова, а тя има дъщеря, която също е АГ-нея имах предвид. Но иначе да, за жалост, преди години имаше такъв случай...
Името на д-р Мазнейнова защо го свързвам с нещо лошо? Имало ли е някакви скандали покрай нея или се бъркам? Дали нямаше и дерматолог с това име и тя да беше с лоши отзиви?

Иначе за Кобаков, моя приятелка ражда два пъти при него. Изключително доволна е. Той работи и с акушерски екип Зебрите. Аз мисля да им звъня (на акушерките) и да запиша час за консултация. Имам два проблема от предишната бременност и искам да разбера дали може да се коригират и как да се действа при второто раждане.
Имаше смъртен случай, свързан с нея.

# 262
Препоръчайте ми възглавница за бременни, дълга и удобна Simple Smile

# 263
По принцип втвърдяванията са нормални
 Сподели ги с АГ и ще ти изпише някакъв магнезии, ако вече взимаш, може да ти повиши дозата. Както казах аз съм изключение. Wink
Навихте ме за подложка!

# 264
Момичета, пиша за да ви се оплача.. От три дни никак не мога да спя спокойно. Постоянно се будя да пишкам, отделно и всичко ме дразни, сутрин се събуждам уморена. Някоя от вас така ли е?

# 265
  • София
Момичета, пиша за да ви се оплача.. От три дни никак не мога да спя спокойно. Постоянно се будя да пишкам, отделно и всичко ме дразни, сутрин се събуждам уморена. Някоя от вас така ли е?
Да, постоянно ставам да ходя до тоалетна и съм изключително раздразнителна и емоционална. И хем съм гладна, хем не ми се яде нищо Disappointed .. мани. На всичкото отгоре и ми е много лошо.

# 266
И аз съм много крива, изнервена, раздразнителна, плаче ми се поне по един път на ден. Като погледна колко голяма съм станала и много се ядосвам, а като се сетя и колко има още, още повече. Тежи ми вече, и пак идва мисълта "ами като стане 3 кг" ... Не ставам вечер, но съм сама по цял ден, времето не върви.
И още причини си имам да съм непоносима,  то не е просто ей така, но няма да ви занимавам. С основание си е и незнам кога ще избие, дали е по добре сега или....

# 267
Не знам, чак сама си се дразня, че си тровя нервите за глупости.. Днес много се ядосах заради майката на моят, обади му се специално за да му каже ако нещо съм си харесвала за бебето да съм направила списък и чааак, когато вляза да раждам тя да обикаляла да взима нещата, представяте ли си? Да стоя без дрехи, кошара, количка и т.н. за бебето… Целият този негативизъм и нон стоп повтарянето, че нищо не се купува предварително, защото нещо лошо може да се случи много ми тежи.. и не е само майка му, леля ми е същата. Не знам как да процедирам с тях.

# 268
И аз съм имала такива случаи, да немога да спя и на следващия ден съм кат парцал, а до пишкането ставам най-малко три пъти през ноща.През деня пак си ходя честичко.

# 269
Просто си купуваш нещата и ги поставяш пред свършен факт. Как пък ще оставя някой друг да ми пазарува.

Общи условия

Активация на акаунт