АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 10)☀

• 46 250
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Връщам се от преглед и аз. Всичко е супер, шийката сега ми я имериха 47мм, което било идвално и ме успокоиха, че не са нищо повече от подготвителни контракции това. Бебчо е цели 770гр. точно в 25+1, пак си криеше лицето и трети месец подред е седалищно разположен, което ме притеснява малко, да не се наложи секцио..

# 121
  • София
Връщам се от преглед в 25г.с, човечето е 720гр, не питах дали сега върви по ПРМ и термин. Измери ми шийката и е 30мм, така че увеличава Магнерота и повече лежане. Явно тези разходи покрай празниците и това стягане са я поскъсили. Реших да не се притеснявам, каквото е писано, ще стане.
На колко ти увеличи магнерота и друго освен магнерот изписа ли ти?И при мене сигурно така е станало с тез хойкания покрай празниците сега ще си полежим😊Петък съм на преглед 25ГС ще съм да видим на  мен какво ще ми кажат.

На 3х2. И но шпа също, ама не знам сигнатурата, че рецептата остана в колата. Май 3х1.

# 122
  • Велико Търново
Много хубави дрешки 😍, и аз нямам търпение вече да пазаруваме, но ще си почакам още малко 😀.
Момичета, малко съм объркана. На ФМ 22 март, ми измериха шийката 31 мм, в неделя отидох до спешния кабинет в нашия град и решиха да ми измерят шийката, там ми казаха 40 мм. Объркана съм, и двата пъти е мерена с вагинален ехограф. Възможно ли е да има чак толкова огромна разлика в ехографите, все пак или има скъсяване или няма.

# 123
На мен нищо не ми е вкусно освен тестените изделия …нищо друго не ям с желание както  въглехидратните храни  . Все пак аз бих питала на следващ преглед , но щом си правила обременяването и са ти ок резултатите значи всичко ще е наред .   
Благодаря, момичета, аз по мое усмотрение реших, че е голямо бебето. Докторът беше доволен като цяло Simple Smile

Полина, и аз правих обременяване, всичко беше наред. Трудно ми е с въглехидратите обаче. Пълнозърнест хляб пък не ми е вкусен. Миналата вечер вечерях с пресни картофи на фурна. Мерих кръвна захар и беше около 5.2, а мислех, че ще е много повече. Обаче след козунак предния ден беше 7.9 един час след това. Сладки неща не успявам да купувам много често, защото малката е мен, когато пазарувам Grin

Меджик, хубав пазар сте направили Heart Eyes

# 124
На мен нищо не ми е вкусно освен тестените изделия …нищо друго не ям с желание както  въглехидратните храни  . Все пак аз бих питала на следващ преглед , но щом си правила обременяването и са ти ок резултатите значи всичко ще е наред .   
Благодаря, момичета, аз по мое усмотрение реших, че е голямо бебето. Докторът беше доволен като цяло Simple Smile

Полина, и аз правих обременяване, всичко беше наред. Трудно ми е с въглехидратите обаче. Пълнозърнест хляб пък не ми е вкусен. Миналата вечер вечерях с пресни картофи на фурна. Мерих кръвна захар и беше около 5.2, а мислех, че ще е много повече. Обаче след козунак предния ден беше 7.9 един час след това. Сладки неща не успявам да купувам много често, защото малката е мен, когато пазарувам Grin

Меджик, хубав пазар сте направили Heart Eyes

ВГХ обаче ти ходят на дупето, бебето расте от протеин Simple Smile

Барбалена, пробвай да си ги ядеш преди и на обяд ВГХ, просто не яж козунака вечер, защото при липса на движение, като се вдигне кръвната захар и си седи висока цяла нощ, че и на сутринта, поне според моите замервания.

# 125
  • Пловдив
Бях и аз на ЖК днес.Много бърз преглед 🙄 Бебчо днес много го усещам, викам й на докторката може ли да се разбере колко тежи, понеже на 7.04 бях на ФМ и беше 437 грама и да видим за 2 седмици каква е разликата.. о, малко ще е, те бебенцата по-късно започват да качват бързо.Обърна ми монитора, показа ми го, пак е с главата надолу, стомахче, сърчице, гръбначен стълб и т.н, много шава вика.. Чакай да му измеря обиколката на гърдите и вика някъде към 800 грама е 🤔 Почти двойно за 2 седмици... не знам, не вярвам много много 🙄
Викам й притупква ми сърцето чат пат, измери ми кръвното, даже не каза колко е 😅 Ниско ти е, затова го усещаш 🤷‍♀️ Викам може би щото съм гладна...Даде ми направление за кръвни и урина, трябва да им видя кодовете на какво отговарят и да си добавя другите, които репродуктивния иска в тия седмици.Казах й, че нищо не пия, добре вика.. Ако имам болки да отида и това е 😅 няма и 10 минутки,  24+4 съм, той отговарял на 26 г.с  На ФМ беше с 3-4 дни назад 🤨
А и болничния да продължа и това беше 😄
Трябва да ида на частно май май, малко повече инфо да ми дадат 😊

# 126
Елънче, още ли ходиш при репродуктивен лекар, мен ми казаха че репродуктивния е до 12 гс и край после само на ЖК, а така ми се искаше да продължа при репродуктивната, много ми е на сърце Heart Eyes

Бях и аз на ЖК днес.Много бърз преглед 🙄 Бебчо днес много го усещам, викам й на докторката може ли да се разбере колко тежи, понеже на 7.04 бях на ФМ и беше 437 грама и да видим за 2 седмици каква е разликата.. о, малко ще е, те бебенцата по-късно започват да качват бързо.Обърна ми монитора, показа ми го, пак е с главата надолу, стомахче, сърчице, гръбначен стълб и т.н, много шава вика.. Чакай да му измеря обиколката на гърдите и вика някъде към 800 грама е 🤔 Почти двойно за 2 седмици... не знам, не вярвам много много 🙄
Викам й притупква ми сърцето чат пат, измери ми кръвното, даже не каза колко е 😅 Ниско ти е, затова го усещаш 🤷‍♀️ Викам може би щото съм гладна...Даде ми направление за кръвни и урина, трябва да им видя кодовете на какво отговарят и да си добавя другите, които репродуктивния иска в тия седмици.Казах й, че нищо не пия, добре вика.. Ако имам болки да отида и това е 😅 няма и 10 минутки,  24+4 съм, той отговарял на 26 г.с  На ФМ беше с 3-4 дни назад 🤨
А и болничния да продължа и това беше 😄
Трябва да ида на частно май май, малко повече инфо да ми дадат 😊

# 127
  • Пловдив
Лизи, не ходя.Иска ми се, но Пловдив-София-Пловдив ми е сложно на тоя етап.И той по принцип следи до 13 г.с и каза, че не се предвижда повече да се срещаме, докато не дойде бебето, но аз ходих два пъти след това.Последния път беше много зает и ми стана тъпо заради нахалството ми 😅 Иначе каза като искам да записвам час, но все пак нямало други бременни, които чакат 😄
Дал ми един списък от коя  до коя седмица какво да изследвам и да му ги пращам на Вайбър.Та, май май няма да се ходи.

# 128
Може ли да споделиш този списък, че ми стана интересно. Е аз до 10гс ходих последно при репродуктивния и след това не поддържаме връзка .

# 129
  • София
Меджик, за термометрите си питала, сега се върнах да чета назад. За мен тези, които измерват на челото, не са добри. Дават много големи отклонения. Работила съм и в аптека и постоянно ни ги връщаха за рекламация. С баткото ползвам обикновени електронни за подмишница откакто е бебе. Не му е комфортно, но измерването трае секунди, нищо няма да му стане на едно бебе да заплаче. От известно време меря с лидълски и е чудесен, сравнявах го със стар живачен.

# 130
  • Пловдив
Ето, Лейди

# 131
Меджик, за термометрите си питала, сега се върнах да чета назад. За мен тези, които измерват на челото, не са добри. Дават много големи отклонения. Работила съм и в аптека и постоянно ни ги връщаха за рекламация. С баткото ползвам обикновени електронни за подмишница откакто е бебе. Не му е комфортно, но измерването трае секунди, нищо няма да му стане на едно бебе да заплаче. От известно време меря с лидълски и е чудесен, сравнявах го със стар живачен.
Аз също мислех да взема обикновен, но сега като бях при майка ми, тя сподели че в почти всички английски къщи използват такъв в ухото или челото (тя не е сигурна) и брат ми иска да ми направи подарък, да ми го вземе. Та затова питах кой, но ще му кажа този за ухото, а иначе ние имаме живачен стар, и нов, пазя ги много, защото знам че трудно се намират.

# 132
Когато се наложи с малката да влезем в болницата ( тя беше на около 10тина дни) й мериха температурата с термометър в дупето. Така процедираше и жената, която ме посещаваше след раждането в къщи - тук им казват хебаме. Докато поотрасна малко до към годинка все така сме й мерили температурата.

# 133
Ние имаме 2 електронни за чело, един за над 100лв от аптека, вторият е Нук от Хиполенд. Двата помежду си дават отклонение от 0.2.
Ние сме много доволни от този на Нук. През нощта е много лесно като спи детето да го следиш. Дават разлики, защото са много чувствителни, но ние сме го напаснали. Хайде ако е малко бебе, добре в дупето, но пак за мен е отживелица, особено да травмирам по-голямо дете...

# 134
Затова писах, че ние до около има няма годинка сме го правели. Не сме мерили температура всеки ден все пак. Аз съм раждала преди 7 години, тук в Германия - не мисля, че са така изостанали със здравеопазването.
А и мисля, че по този начин най- точно се мери температурата на малко бебе.
Но разбира се всеки си решава сам. И аз обмислям какъв ще е този път термометърът.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 10:49 от ancho_82

Общи условия

Активация на акаунт