Многодетни мами 6

• 15 308
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Пък у нас Дядо Коледа вече дойде. Имам си пералня! newsm44

Е, който си е с връзки - с връзки си е!!!!!!! Пак по втория начин се е уредила секстет Дядо Коледа да мине първо през тях...Ех, а какво да кажем ние - с гайдите-........ То аз и децата като се обадихме на Дядо Коледа за това какво искаме -  Дядо Коледа ни отговори,че ТИР не можел да кара - само каручка с еленчета!  Grinning Grinning

# 196
  • Варна
Секстет, честито нова придобивка!Нека ви пере повечко време безаварийно.Това е най- ползваната вещ у нас и си има даже име. newsm53

Лилибон,съгласна съм за затъпяването по време на бременност,но май държи по-дълго време.С толкова деца не ми остава време ,имам глад за информация smile3529.Мечтая да легна с книжка в ръка,но някой друг път.

Кланг,това че трепериш може да е от страх и нерви, мила.Трупай сили ,великият ден наближава.Бъди много спокойна ,ако можеш! newsm10

Утре ще ходя да търся подаръци на близнаците за дет. градина.Стефан поръчал на Дядо  Коледа камион с дистанционно , а Иван телефон.Такива играчки има вкъщи и никой не си играе с тях.Ако купя нещо друго да не пък разсърдят.Трябва да измисля нищо. newsm12

Момичета,спокойна нощ smile3524 и лека и успешна седмица на всички!
 Laughing Laughing Laughing

# 197
Ох, това за затъпяването май наистина държи по-дълго  Laughing
Но защо ли пък и да сме много остри?!
КлангГ, искам да ти кажа, че и аз голям страх брах преди да се роди третото ми дете. Искаше ми се да се роди по-рано - в началото на 9-тия месец, но докато психически не преодолях страха, хич и не искаше да се роди! За това трябва да се успокоиш - нали знаеш, че е за кратко, но после щастието да гушнеш малкото бебче, е за винаги!
ТедиВас - може би украса на къщата е даже по-готино от елха, а ако вземеш изкуствена с нечупливи играчки, няма ли да оцелеят? Ние от няколко години имаме малка изкуствена и беше почти като цвете. Украсявахме къщата с гирлянди и топки. Но миналата година си купихме една по-голяма и вече имаме две елхи. Надяваме се Дядо Коледа да сложи подаръци и под двете Embarassed

# 198
  • Варна
Здравейте.И аз  да се представя.На 35 години съм от Варна .Имам три прекрасни дечица:Весела-16.03.1992,Жасмина-05.07.2005 и Георги -10.07.2006.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 12:12 от suzi_a

# 199
Какво става тук?  newsm78Цяла страница от темата я няма.
Няма го съобщението за раждането на бебето на КланГ, поздравленията, абе въобще няма ги постовете от цели 6 дни.

# 200
  • Варна
Галче,изтрити са!Нещо е станало през ноща и до колкото разбрах не могат да бъдат възтановени!Жалко, започваме на ново.Имаше данни на новопостъпили мами и други неща ,за които споменаваш.

# 201
Ами тъй като моя постинг от 08.12. го няма, да се запознаем още веднъж. Ух, че съм нахална- по два пъти ще се представям, ама то ако не на мен, на кого да се случи Laughing
И така . Казвам се Светла. Живея във Варна, макар че съм родом от Силистра, но преди 16 години дойдах да се образовам тук ( че то без студентски години може ли?) и тук си и останах. Имаме 3 деца, както се вижда от подписа ми. Бояна тази година е първокласничка, Сашко ходи на градина, а Борко си е неотлъчно с мен - нали на всеки 3 часа се кърмим breastfeeding. Нямаме баби във Варна, така че сами си гледаме децата. Това от една страна е хубаво, но понякога много ми се иска да има на кого да ги оставя за някой и друг час. Времето изобщо не ми стига ( както и на всички вас) най-вече, защото работя в къщи. Занимавам се със счетоводство и изобщо не съм спирала като изключим 4-те дни в болницата. И само не ми казвайте , че счетитата са скучни хора ( абе то си е така май ама...нали присъстващите правят изключение).
Ами май това е в общи линии за мен. А да - на 35 години съм ( почти 23.12.1971) smile3514, но сега с това бебе мисля да се подмладя - по градинките с наистина младите майки на пролет. За мъжа ми пък да не говорим - накои от младите татковци могат да са му синове. Но на нас така ни харесва - включихме се малко късно, но наваксахме.
Мама Цоцоланке, включи ни моля те и нас в списъците в новата темичка.
Чао за сега! До скоро.

# 202
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Наистина е станал гаф и има доста изтрити страници!Радвам се,че се увеличава броят ни,идват нови и нови попълнения... Stopдомашният любимец зайката Минка отиде на село при едни познати,които ще си я гледат пък на мен ще ми дадат друга зайка годна за тавата Mr. Green!Друг е въпроса,че ПАВЕЛ се бунтува,искал да си има животно в къщи,е да ама като няма условия ooooh! как да стане  Mr. Green чудя се какво ли ще е следващото животно,което ще се домъкне в къщи Joy

# 203
Мами, сега виждам,че има срив в системата явно...... Уморена съм много, който го няма в списъка - ако са му изтрити данните - да ми ги прати на ЛС! Утре може би вечерта ще правя новата тема!

Изтрили са ми се и благодарностите към Те-тр за топлото гостоприемство.... Благодаря ти, Теди!!!!! Стопли ни, нахрани ни, децата поиграха - благодаря ти!   bouquet  bouquet

# 204
Здравейте, момичета,
Листовките за нашия клуб ще бъдат готови след Нова година - красиви, цветни, с лого. Искате ли обаче сега да направим ограничен брой по-обикновени, черно-бели листовки с писмото за покана на нови членове и и-мейл за контакти , за да можем да ги раздадем на майките и другите хора, които ще дойдат на базара в събота и неделя.
Пишете какво мислите по въпроса.

# 205
Привет на новите Варненки - Suyi_а и Hella! Радваме се на новото попълнение и се чувствайте като у дома си!
Съжалявам за загубените страници - основно за поздравленията за Дивна на Гланк. Ще трябва да ги повторим!!!
От мен отново желая всичко най-добро, здраве, успехи, красота като името й и много любов от таткото и батковците! Пълна къща с радост!

Съжалявам и за постинга, дето мама Цоцоланка го е написала от моя компютър - даже не можах да го видя, но пък тях ги видях в цялата им прелест, даже и бабата! Супер са! Пък и децата си играха страхотно. Явно срещите ни ще са на ниво.

# 206
  • София
Добре дошли на новите мами!  bouquet  bouquet  bouquet

КланГ,да сте живи и здрави!Много,много радост!

Активна,аз помолих брат ми да направи едно лого за нашия клуб(той е художник) и очаквам тези дни да ми го даде.Трябва да се видим с някого от вас,за да решим дали ни харесва.Да,мисля,че можем да раздадем нещо на базара,но по-добре да е едно листче с кратка информация за нас,някакъв телефон за връзка,и-мейл.А истинските брошури да са си хубави.Нека и другите да кажат какво мислят.

# 207
Имейл за връзка имаме.... palna_ka6ta@abv.bg

Тука какво става какво не става...... с тези страници..... пълна обърквация... здраве да е! Аз днес бях малко поядосана на едни многодетни мами от квартала,ама ... оплаках се на Те-тр.

Цвете, не те ли изписаха вече с Дивна? Къде се губи и секстет??? Дайте да видим евентуалното лого, ако има такова или Теди да кажи каква идея за лого имат с брат и!

Темата смятам да я пусна новата на навършени 250 мнения, смятах тази вечер, но с този срив..... Така че пишете, пишете тук!

# 208
Момичета,
хубавите, цветни листовки с логото ще станат по-късно. Сега трябва да решим дали да направим черно-бели само с призив за клуба и е-мейл, за да можем да използваме базара и да ги раздадем. За другите имаме време за обсъждане.

# 209
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
За раздаването на базара съм ЗА,даже ще се включа в раздаването  Hug Пратете ми и на мене такива листовки,черно бели за тука
Нашата мама КланГ не се ли прибра вече у дома?
оооох допивам си винцето Mr. Green и лягам   bouquet Успешна нова седмица мили майчета,на вас и вашите семейства   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт