Многодетни мами 6

• 15 309
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви момичета!

Знам,че тук сте и в радост, и в мъка! Да си призная не ми е много, много до други неща, но някас си нямаше да легна спокойно преди да вляза в темата ни! Защото действа много психологически когато срещнеш подкрепа и приятелско рамо!

Хубави почивни дни - ама наистина ви желая това! Забравете за всичко - пари, работа и пр. ! Бъдете със семейството си и отидете да почерпите децата си, ей така без повод! Само заради най-важното - защото сме живи и здрави - най-големият повод за празнуване! Извинявайте, не искам да ви натоварвам излишно, но и пък това най-лошото в този свят ни показва за пореден път едно - ядем се за глупости често пъти и забравяме да живеем и да се радваме на малките щастливи мигове в нашия живот!

Приятни, весели и усмихнати дни!  newsm51 newsm51 newsm51

# 181
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  Flowers RoseFlowers RoseДано утрешният т.е. вече днешният ден премине възможно най-спокойно и безпроблемно  Flowers Rose Flowers RoseМного мъдри думи ,мила адашке!И точно поради подобни причини имаме-нямаме достатъчно пари,по обяд ще тръгнем за Добрич за да идем и да се видим със скъпото ми бабче,при което израснах..а сега тя е самичка и глуха...и чака някой да и отвори вратата,аз съм най-далече и все се надява поне два пъти в годината да ме види...и ще идем,защото все отлагаме,все има причина да не тръгнем,а накрая може да се окаже че можем да идем прекалено късно...трябва винаги да намираме начин да показваме на близките си хора,че ги обичаме,да намираме време да ги видим,причини винаги има за да не направим нещо...по-важното е да го направим навреме!
Lilibon изпратих ти телефона на лични  Wink....а сега отивам да поспя smile3524

# 182
Диде, моите съболезнования!
Нищо не маже да ви успокои в този тежък момент, но знай че сме с теб и те подкрепяме. Мъжът ти сега наистина има нужда от теб и твоята обич - дай му ги изцяло, бъди му опора и светлина в тунела. Ти си силна жена, сега трябва да бъдеш силна и за двама ви! Кураж , миличка!

# 183
Мами, всичко мина!
Ей, на погребения така се дразня някой път-... както и сега се издразних! Една от сестрите на свекъра 5 години не намери време да дойде да го види жив - каква беше тази работа, какви бяха тези нейни проблеми, при условие,че е от тук, от Благоевград,няма да пътува, а сега на погребението - така се вайкаше, така плака...... Ужас! От такива сцени ми се повдига! Знаете ли амми, какво разбрах, семейството за да е сплотено и за да понася всичко по-леко - трябва да е сплотено! Не се хваля, но през цялото време с Лъчо се държахме за ръце, не се пуснахме, а много се бях притеснила, когато отивахме и връщахме от гробищата, защото той шофираше колата - емоциите да не го подведат! Сега остава едно - да се наспим едно хубаво,че сме гроги!

При вас как минават почивните дни???? Свате, остават 6 дена до 8-ми декември! Нещо да имаш да ми кажеш по този въпрос? Другите бремелинки и те да се отчетат какво правят!

А мамите небремелинки - похвалете се с нещо! Разкажете нещо от тези дни! Пишете!

# 184
  • Варна
Здравейте, днес колата ни е на ремонт и едни приятели ни подбраха и ни закараха до Балчик на разходка с тяхната кола. Погледахме морето, порадвахме се на лодките и спокойствието, хапнахме по една супа и тръгнахме да търсим някакво село Соколово, което било населено 90% с англичани. След дълго лутане го намерихме. Слуховете се оказаха силно преувеличени. В селото се строят няколко комплекса от еднакви къщички и може би догодина ще е пълно с чужденци. Толкова жалко изглеждаха българските схлупени къщурки, строени и достроявани, с добавени ниски барачки, кокошарници и навесчета отстрани.
Контрастът между двата вида къщи показва разликата между многото пари накуп и събираното левче по левче. Уличките бяха кални и разнебитени, интересно, какво ще търсят тия англичани там?...

Мамо Цоцоланке, съжалявам за случилото се! Дано намерите утеха един в друг...

ClanG, бебката май ще се ражда направо студентка, а? Ще стискам палци раждането да е лесно и бързо! Помоли щъркелчето си да съобщи и в тази тема!  newsm10

# 185
  • Варна
Днес имаше емоции от различно естество!
Каката рева,че я накарах да мете с прахосмукачката,за което многократно ми е заявявала,че мрази да го прави.Малките пък изкъртиха вратичката на секцията и ми отвориха допълнително работа да я слагам.
Но най-хубавото е ,че украсихме елхата която е завързана за тавана за да оцелее до Коледа и светещи лампички на прозореца!Сега си правят дискотека и музиката гърми!

# 186

Лилибон, да не си от Варна случайно, но определено си от моя край? Ох, ние ходим по принцип на Балчик на море и сега като прочетох постинга ти - ме върна към хубавите спомени от там..... А Соколово е известно село, наистина започва там някакво строителство, но по принцип в подобни проекти трябва да се налеят много, много пари! Къщичките на края на селото са хубави, в свежи цветове....

# 187

Здравейте, момичета,
Децата си легнаха по-рано днес, така че ще пиша, ще пиша,...

Ние утре ще си слагаме елхата и после цяла седмица ще я украсяваме малко по малко. Правим си всяка година и ръчно изработени играчки от кутийки, лъскава или шарена хартия и цветни лентички.

Моите деца са малки и още вярват в Дядо Коледа. Така че, имам специална молба към вас - ако видите някъде по магазините бензиностанция с много колонки (даже и на "Шел") или бяло голямо плюшено легнало коте - пишете ми. Големите ми деца, особено Иван, винаги измислят много странни неща за Коледа. Миналата година си беше поръчал плюшен Стич (от филма "Лило и Стич"). Проверих по магазините, звънях на доставчици от цялата страна - такава играчка в България няма. Обадих се на една приятелка да го поръчам от Дисни център в Щатите, но нямаше време да ми го донесат. Хванах се и 3 нощи тайничко ших и порих, и пак ших,..., накрая се получи - толкова хубав стана, че никой не повярва, че е мое производство. Сега пък бензиностанция на "Шел" - нея вече не мога да я направя. Затова се обръщам към вас.

# 188
Цоцоланке, съжалявам за загубата ви, за съжаление сме смъртни.Точно за това е любовта, да ни прави по-силни и близки, кураж!!!!!  Praynig И ние вече започнахме с украсата, но имам проблем с място за елхата, малкия ще я прережда всеки ден.Вече успя да деформира един свещник , яде от свещите и въобще каво ли още ще опасе..... Joy  Растат му кътници и е с кашлица, сополи и подсечено дупе.Странна комбинация, но много нервообразуваща.Ние с тати също трудно дишаме , заради запушени носове , но кака и батко се държат. Труден подарък активна, ще погледна и при нас.Ние ще търсим спални чували или нещо за планина, лятото сме на палатки. Хубава неделя!   bouquet

# 189
Приятелче днес има рожден ден! Видях го в календара на събитията на началната страница на форума. Поразрових се из темите - защо я няма и при нас и установих,че данните си ги е дала в далечната 2 тема на мамите, в постинг отделен от този с рожденните дати на децата и! Дидке, да не би това да е втората студентка тук при нас?

priatel4e Честит рожден ден! Здраве и много, много любов! Много радост от децата и един незабравим весел празник днес!!!   newsm59

# 190
Priatel4e  nbirthday ! Много целувки и  txtloves и любов ти желая!
Мамо Цоцоланке, приеми и моите най -искренни съболезнования за загубата. На този ден и аз загубих скъпата си майчица и макар, че минаха 14 години от тогава не е минал и ден без да се запитам, какво би било ако тя беше до нас  Cry. И толкова много съжалявам, че не познава внуците си а и те нея  Cry
Напълно съм съгласна с теб, че по леко се преминава през болката когато семейството е сплотено и има чия ръка да стиснеш.След тази загуба да знаете, колко много се промени моето отношение към живота. Не, че вече не се ядосвам на дребните неща, но се ядосвавм по повърхностно ако мога така да се изразя, не влиза дълбоко в душата ми и единственното нещо което се моля вечер преди да заспя е да са живи и здрави любимите ни хора  baby_neutral

# 191
Активна, тук при нас в Бъкстон е този големия магазин за детски играчки, зад Била на бул. България. Там съм виждала най различни от този сорт - каубойски салун , строителни площадки, дворци с рицари - може и вашата бензиностанция да е тук. За съжаление нямам план да ходя скоро за да видя с точност, има и голямо разнообразие от плюшени играчки.
Свате, какво да кажа , като съм си глътнала езика! Днес живот и здраве довършваме подреждането ( и миенето на прозорци - аз), и понеделник стягам багажа! Имам доста болезнени контракции - но нощо сериозно. Тази нощ преживях хипотермична криза, толкова се уплаших. На запалена камина и включен на 22 градуса радиатор се събудих ( за тоалетна както обикновенно) , но и от студ! Ставам и се разтрепервам цялата - ама като спазми, ръцете ми така силно треперят че не мога вода да си налея, зъбите ми тракат безспир.... Легнах си - от треперенето друсам цялото легло - събудих татито. Той ме зави с 100 завивки и ме гушна - чак след половин час се стоплих! Какво беше това чудо - не знам, никога не ми се е случвало!
Айде пак се заоплаквах! Аман от мен си!
Лек и приятен ден на всички!

# 192
  • София
Здравейте,момичета!

Ние тази година няма да слагаме елха,защото Анди много бързо ще я развали.Мони извади играчките и украси с тях пердетата в хола и вратите на стаите.Стана интересно.А Пепи ще сложи лампичките на прозореца в хола.Пепи ме попита сега къде ще им сложим подаръците като няма елха.Ами и аз незнам  Wink

ЧРД на Приятелче!Много здраве и успехи й пожелавам!

Активна,утре,живи и здрави,ще погледна и в нашия магазин за играчки и ще докладвам.

Лека седмица на всички ви и успешно училище на децата! Hug

# 193
  • Варна
Активна, ти ми събра очите с този плюшен Стич!  Laughing Аз съм нескопосна с иглата и искрено се възхищавам на хората, дето го умеят! Ти си била истински Дядо Мраз, щом сама си направила подаръка!

Цоцоланке, от Варна съм, да.

Да се похваля - нали съм бременна и татито е решил, че никое мое желание не бива да се отказва  Flutter, та днес купихме два гирлянда-клони, за каквито отдаавна си мечтаех, ама все ми се струваха скъпи. Сега ще си ги закача на прозорците на кухнята и хола,които са ми свързани в общо помещение и се надявам да ми дойде коледното наастроение и да се замисля вече за подаръци (а не за консултацията идната седмица  Laughing).

Откак съм бременна мисленето ми доста се промени и фокусира върху една-единствена тема.  Усещам и че затъпявам. Имам теория, че понеже част от мозъка участва в изграждането на бебето и регулирането на взаимоотношенията с него, остават по-малко клетки за съзнателно мислене. И какво става - Лилибон си изпростява. Ама който ме обича ще търпи...

Спорна седмица утре на всички! ClanG, потрай още малко!  Stop

# 194
Пък у нас Дядо Коледа вече дойде. Имам си пералня! newsm44

Общи условия

Активация на акаунт