Тестът положителен е вече, с трепет чакам малкото човече ! ~бебеправене 405~

• 34 000
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,момичета. Следя темата, защото ми е присърце и пожелавам на всички скоро да видят двете черти! Не знам ще имаме ли някога трето дете, защото най-важното е баткото да оздравее,а лечението е дълго,затова каквото е писано. Възхищавам се на всички Ви за търпението и борбеността!

Не веднъж съм писала,че моят амх излезе 0.54,а останалите ми бяха в норма за възрастта ми,34 години,лх 5.3,фсх 7.4, Инхибин Б91.6,след 18 дни АМХ беше 0.44,аз се шокирах,все още не съм го пускала отново,чакам да достигне оптимални стойности витамин д. Тръгнах от липса,стойност под 10 февруари беше 32 и скоро пак ще го пусна. Никой АГ не обърна внимание на амх,може би защото и с двете ми бременности забременях почти веднага. Но аз и сега си го мисля. Пък каквото е писано. Моите антрални фоликули също бяха много добър брой 17.

Пожелавам темата да се напълни с много + и успех на всички момичета в процедури! ☺️ Бъдете здрави!

# 91
И аз да се включа за амх. Когато ми излезе резултата като твоя се сринах но аз съм с ендометриоза и 1 лапароскопския та го очаквах но не чак толкова нисък резултат. Агто ме прати веднага на инвитро без да ме гледа на 1ви ден от М. След това забременях. Срещнахме се с др Калчев и той каза, че ниският амх при мен е от разликата в яйчниците понеже единия е 3 пъти по малък от другия. Имах достатъчно антрални фоликули,резерва ми е добре и изобщо не е изчерпан. Но аз бях и с много тежък дефицит на вит Д.
Изводът е, че резултатът сам по себе си без преглед на 1ви ден от Ц не означава нищо. Посети репродуктивен лекар за твое успокоение.

Успех, и недей да плачеш. ❤️

# 92
Аз да ви се оплача, че след бактериалната ми вагиноза през февруари още не мога да възстановя лактобацилите с всички прилежащи симптоми. Чудя се вече кога и моето слънце ще изгрее, защото в момента определено е доста тъмно...

# 93
Аз да ви се оплача, че след бактериалната ми вагиноза през февруари още не мога да възстановя лактобацилите с всички прилежащи симптоми. Чудя се вече кога и моето слънце ще изгрее, защото в момента определено е доста тъмно...

Пробвала ли си феми флора? При мен сякаш има добър ефект.

# 94
Гинофилус слагах, Гинофит слагах и пих един женски мултипробиотик, който е много препоръчван във форума. След малко излизам и ще взимам Лактажин и точно Фемифлора харесах, дано има някакъв ефект. Даже се шегуваме с мъжа ми, че сексът ни е всъщност инсеминация.

# 95
Хора според вас пред овулацията ли съм? 

# 96
Хора според вас пред овулацията ли съм? 
Да.Успех 😊

# 97
И кога точно се опитва при позитивен тест?

# 98
Преди него Simple Smile
Златното правило е през ден до положителен тест или минимум на БТ, след това три поредни, един почивка и последен опит Simple Smile Имаше го в Зачатие, но не мога да намеря статията, ако имам неточност някой да ме поправи, че аз отдавна зарязах тестовете за О Joy

# 99
До него през ден, два, три. Видиш ли положителен започвате маратона. Поне 3 - 4 дни всеки ден. После може 1 почивка и за всеки случай продължавате през ден, два. Разбира се става с по-редки опити.

# 100
Момичета, колко време след започване приема на Утрогестан се проверява стойността на прогестерона?

# 101
Здравейте! Бременна съм в 7 г.с. От вчера имам леко парене и дискомфорт при уриниране. Няколко пъти като се забърсвам след уриниране имам бледо розово зацапване (на бельото не, само като се забърсвам и то не винаги). Имам съмнение за е. Коли, чакам резултатите от стерилна урина. Според вас нормално ли е това бледо зацапване при цистит?

# 102
Здравейте! Бременна съм в 7 г.с. От вчера имам леко парене и дискомфорт при уриниране. Няколко пъти като се забърсвам след уриниране имам бледо розово зацапване (на бельото не, само като се забърсвам и то не винаги). Имам съмнение за е. Коли, чакам резултатите от стерилна урина. Според вас нормално ли е това бледо зацапване при цистит?
Правилната тема за тези въпроси, а при бременност първото място за такива въпроси трябва са е следящият АГ, а не форума:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1426917

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 10:22 от margolotta

# 103
Аз мисля, че такива внезапни включвания от неизвестни лица само да изтъкнат, че са бременни пред жени, който плачат за дете и дават всичко от себе си и се борят със зъби и нокти е малко гадно и едва ли не влязла само да се похвали да рови в чуждите рани.  Извинявам сe,но много се е ядосах. Отговорите на въпросите ги има и я гугъл, защо да е непременно тук?

# 104
Този път реших да не правя никакви предварителни изследвания ,нито на мен ,нито на ММ.
Ще пробваме късмета си в Ню лайф при д-р Мария Матеева.
Някой с отзиви за нея?

Общи условия

Активация на акаунт