Родени през март - тема 2

• 22 302
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Кари е на 8 септември на ортопед отново, до тогава пак гащи трябва да носи, заради дисплазията. На мен също хич не ми липсва корема. Само ако успя и да го доприбера след секциото ще съм доволна! Сега заради алергията съм на диета без протеини, за да не я провокирам... ужасно е чувствам се като заек Joy

# 556
Благодаря, момичета! Повръщането спря, но е схрема и кашля. Кашлянето малко ме притеснява, но даваме каквото предписа лекарката и се надявам да се подобри скоро. Поне температура няма слава Богу.

Миленка, а вместо с ортопедични гащи не е ли възможно да пробваш с многократни пелени, ако ти се занимава с прането де? Иначе те точно така раздалечават крачетата, както ортопедичните гащи, но са по-меки май, всъщност не знам дали ортопедичните са твърди.

# 557
Здравейте и от нас. Вчера бяхме за ваксина. 6 валентната, втори прием. Всичко е точно. Лека температура 37.3 и малко киселеене. Направо е герой! Плака за 1 минутка. Душинка златна. Иначе на 17.06 направи 3 месеца и вчера го премериха 6600кг. И 64см. Относно кт. От 62кг станах 80кг. Сега съм 66кг. Борбата продължава.

# 558
Ние другата седмица сме на 3-та доза ваксини..май изпреварваме повечето от вас Grinning Първия път беше ад..39 градуса и рев цяла нощ, много жал ми беше за бебчо. Втория път слагах едни хомеопатични свещички превантивно и вдигна до 37,5 само. Сега ще са пак 3 ваксини, дано мине леко, след като има някакъв имунитет.

Аз си възвърнах килограмите, но съм с диастаза, и съм като бременна в 4-5 месец Sad Някой ако е имал да сподели за колко време се прибира? Почнах от седмица да правя упражнения за нея, но ми се струват много базови, тези които откривам в интернет.

# 559
Monik и аз съм на същото положение с корема и диастазата 😒 точно на бременна си приличам.Правих упражнения, но след 3тия ден започна да ме боли корема и ги спрях.
На консултация сме на 5.07 , при моята бебка нямаше прояви на ваксините освен къркорене и силни колики за няколко дни от ротавирусната,но само първия път.

Free Аз също 62 стартирах, стигнах до 74кг.От болницата се прибрах 68,дни след това спаднах на 66 и така се заковах вече 3 месеца...не мърда.Но и заради кърменето не смея да предприемам нищо с храненето,не че ям по много ама сега може да се набляга на плодовете  примерно, но за да не се отрази не го правя.

# 560
Аз тръгнах от 60 кг и стигнах 75. Сега съм 59, но лорема ми виси точно над разреза. Това не може да се прибере. Но каквото такова. Диастаза не знам дали имам.

На ортопед сме пак на 12.09. Утре навършва 4 месец и се обръща от гръб по корем, но не може да си извади ръчичката.

Получих майчинството за юни. Много рано този месец!

# 561
Точно щях да пиша че има майчинство  Simple Smile
Бадемче, гащите са твърди все едно има кора и държат крачетата бая разтворени
Иначе щях да слагам пелени и да пера стига тя да е спокойна... взела съм и и памперс гащи да пробвам, защото каза че за нея ще е по - добре.

Кари е на последна ваксина на 7.07. Иначе на нея и понасят за сега, но слагат 1 по 1 и ротавирусната, като при нея тя също е 3 дози, защото док е с ротатек. Та сега ще бият на 7 последната колкото и валентна да е и след това ще даде на 15 ротатек 3та доза, има леко забавяне,  защото пропуснахме косултазцията на 3м и я направихме на 3,5м следващата на 4.5м... ама аз не бързам за никъде.

Аз стартирах 57кг приключих на 70 преди раждането от болницата излезнах 60 сега съм 58-59 и няма мърдане... корема ми е като за 4ти-5ти месец, а виждам мами абсолютно прибрани .. как го правят нз, аз още не мога да си влезна в моите панталони.

# 562
Аз забременях 64 кг и влязох да раждам 80 кг 🫣 три седмици след раждането пак бях 64 кг, а сега съм 60 кг. Тренирам от 7мата седмица след раждането с разрешение на АГ, като започнах с леки тренировки със собствена тежест и упражнения за диастаза, от 3 пръста в момента е 1 пръст, сега вече тренирам с тежести, но доста по-леки от преди да забременея. Коремът ми доста бързо се прибира, но няма нищо общо с преди, изглежда по-отпуснат, стрии и малко кожа, която се надявам да се поприбере, АГ ми каза, че до 9тия месец на малкия трябва да се е прибрала напълно диастазата.

# 563
Минало е прекалено малко време според мен, има жени по над година не успяват да влязат във форма. Някои никога не успяват. Първия път (секцио) доктора каза по 5,6 до 8 месеца да изчакам преди тренировки за корема. На 3 месец бях свалила 20-те кг но бях по "мека". Сега не съм върнала кг пак 20 22кг качих, но по добре да не сваля всичко. В момента съм 50кг. След стягащите гащи(станаха ми широки) си взех корсет обикновен за 20лв, сега си го слагам навън, като излизам да съм по прибрана. Горе гръдния кош раменете съм като гребец..
И тези гърди 3 размера по големи... Така ще виснат после, аз от плоска сега съм крава... 😄

# 564
И на мен АГ ми каза минимум 6 месец преди тренировки за корем, но аз и усещам като правя клекове и като се натоваря малко повече и веднага започва да наболява. За гърдите направо не ми се мисли, сега много им се радвам 😃Забравих да добавя, че опитах умишлено да намаля съвсем малко храната и кърмата ми намаля на следващия ден, добре че произвеждам повече мляко, че да се наяжда момчето ми, но пак си хапвам нормално и 5 часа след 1 парче торта гърдите ми се препълниха направо 😂

# 565
Иначе щях да слагам пелени и да пера стига тя да е спокойна... взела съм и и памперс гащи да пробвам, защото каза че за нея ще е по - добре.

Ох, душичка миличка Heart Аз съм начинаеща и още нямам много опит, но момичетата ги хвалят многократните, че са подходящи за профилактика на тазобедрената става. Разкрачът е горе-долу такъв като на снимката, малко по-малък, но не може да се сравни с обикновен памперс или памперс гащи. Иначе са мекички, не са като кора и затова нямам представа дали са ок, но разкрача го поддържат. Можеш да вземеш едни за проба и да ги покажеш на вашия ортопед като имате следваща консултация дали са подходящи, ще й е по-комфортно с тях, ако стават.

# 566

Ох, душичка миличка Heart Аз съм начинаеща и още нямам много опит, но момичетата ги хвалят многократните, че са подходящи за профилактика на тазобедрената става. Разкрачът е горе-долу такъв като на снимката, малко по-малък, но не може да се сравни с обикновен памперс или памперс гащи. Иначе са мекички, не са като кора и затова нямам представа дали са ок, но разкрача го поддържат. Можеш да вземеш едни за проба и да ги покажеш на вашия ортопед като имате следваща консултация дали са подходящи, ще й е по-комфортно с тях, ако стават.

Ще купя значи да го питам. Аз ще съм и по стриктна този месец с гащите! За нейно добро е колкото и да ми е жал, че плаче.

# 567
Аз забременях 64 кг и влязох да раждам 80 кг 🫣 три седмици след раждането пак бях 64 кг, а сега съм 60 кг. Тренирам от 7мата седмица след раждането с разрешение на АГ, като започнах с леки тренировки със собствена тежест и упражнения за диастаза, от 3 пръста в момента е 1 пръст, сега вече тренирам с тежести, но доста по-леки от преди да забременея. Коремът ми доста бързо се прибира, но няма нищо общо с преди, изглежда по-отпуснат, стрии и малко кожа, която се надявам да се поприбере, АГ ми каза, че до 9тия месец на малкия трябва да се е прибрала напълно диастазата.

Може ли да препоръчаш упражнения за диастаза, ако правиш някой от youtube примерно? Много постни ми се струват. Аз преди си тренирах редовно, даже бях започнала пак и чак тогава установих, че имам диастаза. Но въпреки че съм същите килограми няма помен и от старото тяло..поня от кръста надолу бях много стегната, магоре имаше какво да се желая, а сега не мога да облека половината си прилепнали дрехи Grinning

# 568
Нещо ме оплетоха днес с това майчинство, за кой месец е, че за май си го получих. За юни са превели по-рано?

# 569
Нещо ме оплетоха днес с това майчинство, за кой месец е, че за май си го получих. За юни са превели по-рано?

Да, за юни. Много рано този месец.

Общи условия

Активация на акаунт