Родени през март - тема 2

• 22 308
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Almond, аз получих следобед превода, пуснах документите на 21.04 (онлайн).

Даа, и аз получих следобяд Simple Smile

# 181
Ееей такова чудо не очаквах... Секс ще правим снощи... То премина в борба... 🤣 Хем искам, хем ме страх.. (от какво и аз не знам... Да не ми се отвори нещо🤣)
Мъжа ми горкия се чуди как да ме успокои... Но накрая не се получи, наистина много сухо, нямам спомен предния път така да е било. Според мъжа ми сме ползвали лубрикант, явно и сега ще трябва. Помня, че тогава доктора ми каза, задължително са ползваме увлажнител... Сега, също много съвети получих за същото, защото заради кърменето се получавало такава сухота.
Но голям цирк беше и накрая спряхме, почуствах се много разочарована и някак притеснена, че няма да се наместят нещата (хем зная, че не е така... Като някакво хлапе се държа) но явно хормоните ми още не са в час... Чак се разплаках. Много смотана история.
Иначе малкия 2 3 дни спи повече от прекрасно, но те редовно се променят нещата. С какво ги завивате и обличате нощем.. Май му е топло вече на моя бебан, защото пак на някои от кърменията е голяма борба. Пищи, дърпа се, много настървено яде, гълта много въздух. Още неща ми се говореха, но забравих.
Гинеколожката ми назначи редовните изследвания, пълна кръвна и црп. Още не съм ги пуснала, вашите как са?

# 182
От вчера моя мъник спи по боси крачета и завит с чаршаф. Мисля , че му е чудесно. Навън също по боси крачета и къси ръкави Wink

# 183
При нас секса сега си беше добре, но след първото раждане беше кошмар, явно и това се различава от раждане до раждане.

Бебка спи само по ромпър, без боди отдолу и едно леко одеалце.

# 184
При нас секса сега си беше добре, но след първото раждане беше кошмар, явно и това се различава от раждане до раждане.

+1 ☺️☺️☺️
Въпреки,че кърмя сухота нямам аз,даже прекалено много влага 😏😄☺️

Моята госпожица явно е зиморничева като мен.Аз цяло лято съм с ледени крака и спя завита с олекотена завивка.
Та сега чета по групите, че вече ги държат през деня в къщи  голички по боди с късо ръкавче само и реших да я събуя и аз за малко и остана така за обедното спане (но нагоре си беше с боди с дълъг ръкав) и завита с пухена завивка.Ами снощи се изака с  течно зеленикаво ако и коремчето къркореше,което може да е признак и на изтиване 🤔

От храна няма как да е,тъй като и преди съм споменавала, че съм злояда много и бутам на солети,препечени филийки със сирене,топено сирене,лютеница,пастет,принцеси с кашкавал...И така ги въртя все едно и също.Зелени зеленчуци (салата,спанак,магданоз,лапад и т.н.) Не съм яла  през живота си 😒 , ако близна и повръщам директно. Така съм била от бебе на 6м.

# 185
  • Враца
Аз много се чудя как да обличам, все едно, че не съм имала бебе преди, освен това дъщеря ми е родена отново през пролетта, но преди цели 7 години. Все още не съм събличала по къс ръкав, вкъщи спи по ромпър и даже вече не завивам.

# 186
Дайте малко инфо с цикъла. Родих на 17.03. Тече ми 35 дни лохиите , които си бяха кръв, кафяво, розово, жълто...край.  Уж цикъла ми дойде  на 02.05, което прави пауца от 8 дни. И не е кръв, а тъмно кафяво....супер малко и цели 8 дни. Червена ярка кръв не видях , но имаше съсиреци. И спря . Ето днес 5 дни  след като спря пак има....тъмно кафяво. Така ли трябва да е. Не трябва ли да си е като цикъл тежък, с кръв 5...6 дни. Ква е тая работа?

# 187
Аз вчера я разхождах по боди къс ръкав и панталонки, но панталонките не мисля, че скоро ще ги свалям, трябва да стане жега Joy

# 188
Аз още го обличам с боди с къс ръкав и гащеризон. Само го завивам с по-тънко одеалце. Вкъщи е хладно. На вън е по-топло 🤦‍♀️
Free, тъмно кафявото е стара кръв, която сега се оттича. Аз бих се чула с гинеколога.
В тази връзка аз пък днес имам менструални болки. 🙄 А във вторник бях на преглед и всичко беше ок - яйчниците спящи.

# 189

Така се разхождаме Wink
И го завивам с муселинова пелена като спи Wink

# 190
Аз родих на 10.03 и цикъл все още нямам. Ние се храним на само на АМ.
Нз за вас, но от секциото като барна на разреза и го усещам като натъртено.
В четвъртък бяхме при педиатъра, сложиха й две ваксини, в двете крачета. Но оттогава има странно поведение. Гласът й е стана пресипнал, скимичи едно такова. Температура не вдигна, следих я. Като цяло пак се смее, но ми се вижда по-отпусната. В четвъртък вечерта спа от 23:00 ч. До 08:00 ч. Сутринта, което го отдавам на ваксината. Никога досега не е правила толкова дълга пауза. А другата седмица Доки каза, че може да отида и за ротавирусната.

# 191
Аз родих на 3.03 и все още нямам цикъл.Моето момиче е изцяло на кърма, но пък след първото раждане едно,че бързо се изчистих ( не повече от 20тина дни) ,но и веднага след това ми дойде и всеки месец си беше абсолютно точен въпреки, че кърмих до година и три месеца. Това е поредната разлика от предното 😄

# 192
Аз също нямам още цикъл, родих на 05.03. Лохиите след това второ за мен раждане бяха по-слаби, а на 19 и 22 март имах съсиреци 3-4 см, след което се изливаше кръв наведнъж (колкото да напои една нощна превръзка изцяло) и ми се стори необичайно и се притесних. По съвет на АГ ходих до спешното на МД, а там първо ми казаха, че няма нищо спешно, после изказаха съмнение, че може да не са ме изчистили добре и ще се наложи повторна ревизия (плацентата не се роди цялата и ме упоиха да направят абразио след като родих Стоил). Та, след търсене на второ мнение и после прием на но-шпа, в крайна сметка се изчистих от само себе си. Имаше още съсиреци, но до 4 април на ехограф се видя, че няма нищо друго освен малко кръв.

# 193
Родих на 21 февруари и още нямам цикъл. София е на кърма и АМ. Имах 30 дена след раждането няколко розови капки и това беше. После усетих няколко дена менструални болки, но до там. Бях само на АГ и ме прегледа без ехограф, не знам дали скоро да ходя на гинеколог, тъй като докато се кърми може да не ти дойде изобщо..

Аз да ви споделя, че  София беше с ужасна кожа милата, с дерматит, но наистина много страшно положение. На рани цялата и много се мъчеше. Правихме изследвания, кремове мазахме какво ли не. Има го генетично заложено от баща й милото ми бебе. Рев, рев всеки ден и никога не заспиваше освен на гърда или върху мен. Преди три дена педиатърката ни предписа крем с кортикостероиди. Е, още от първото намазване поотмина. Сега да чукам на дърво е добре, направо не мога да си позная бебето с такава чиста и мека кожа. Възмутена съм от педиатърът по здравната каса, който не й обърна никога никакво внимание и казваше само, че е нормално и щяло да мине. Най-накрая не издържахме, намерихме частна педиатърка, която се оказа мила, добра и голям професионалист. Изхарчените пари са много, но детето ми вече е добре.

# 194
За обличането, и мен много ме вълнува и постоянно се съмнявам дали съм го облякла подходящо. Мисля че във Варна е по-хладно от други градове в момента и зайо спи все още с памучен ромпър, но вече не слагам боди отдолу. Слагам чорапки и като заспи и не забравя ги свалям. Завит е с олекотена завивка вкъщи в легълцето си. Навън също все още е с дълъг ръкав и леко одеалце. Има толкова купени и подарени тениски и комплектчета с къси гащи, че ще му умалеят преди да мога да ги облека, все ми се струва хладно за къс ръкав за него.

Общи условия

Активация на акаунт