Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 554
  • 621
  •   1
Отговори
# 330
Беше си, беше 🙂
Първо трябваше точно това да се съобрази, че 2 от градовете не ги е имало тогава, и после да се избере един от останалите два.
Въпросът беше "кой от съвременните градове"? Че не е бил Благоевград тогава няма значение за отговора.

# 331
  • София, България
Арбол е дърво на испански.

Ей, много ме нервират такива участници, три въпроса, три жокера и айде чао

Особено след участник като предишния. Евала му.

# 332
Колко съм ги клела...

# 333
  • София, България
Аз за облаците щях да взема първи жокер - публиката. За щастие спечели колкото заслужаваше.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 18:38 от радос

# 334
Арбол е дърво на испански.

Ей, много ме нервират такива участници, три въпроса, три жокера и айде чао

Особено след участник като предишния. Евала му.

Ама и въпросите нямаха нищо общо като трудност, поне за мен.

А виж това за облаците го знаех, и ми се стори абсурден изборът му...

# 335
За втори път се ползва жокер на въпрос до 500 лв.

# 336
И на тая сега егати лесните въпроси....

# 337
  • София, България
Мега лесни...
Учителка, и жокер гръмна за стотинките...

Магелановия проток не е ли под Южна Америка

# 338
  • София
За Джон Малкович имаше напоследък доста статии, но предаването сигурно е снимано преди два месеца, а тогава не ми беше попадала информация май.

# 339
1876 май беше...

# 340
Имам чувството, че взе 3000 лева, без да знае нищо.

# 341
  • Русе
Беше си, беше 🙂
Първо трябваше точно това да се съобрази, че 2 от градовете не ги е имало тогава, и после да се избере един от останалите два.
Въпросът беше "кой от съвременните градове"? Че не е бил Благоевград тогава няма значение за отговора.
Ами да, то и Монтана тогава е бил Фердинанд.

# 342
Имам чувството, че взе 3000 лева, без да знае нищо.
Според мен беше много притеснена да не се изложи и затова много несмела.
Учителка по какво, не разбрах?
Хареса ми, че включи ученик в жокерите и участието си. Представяте ли си каква радост и гордост е това за децата! Нищо чудно целият клас да е висял пред компютъра 😀

# 343
  • Пловдив
Монтана и Благоевград са се казвали другояче и двата, но са съществували, другите два не са, на тяхно място е имало по три села, обединени след 1944. Дгр си е цял мащабен проект, знаем, но не на Тодор Живков, както май спомена участникът. И все пак въпросът и според мен не беше съвсем за 30 хиляди, защото лесно се изключват два от отговорите. Е, да, пак остава 50 на сто вероятност да сгрешиш, ако нямаш жокер, но не е 25 на сто. Wink

Аз също се зачудих дали няма някаква връзка със Септемврийското въстание и събитията след него за Монтана или с дейността на ВМРО и вече започващите междуособни борби в нея след ПСВ - за Блгр, но го отхвърлих, защото тогава, мисля, футболните агитки са били нормални хора, а не хулигани, които да могат да се използват и за други цели, ако им влезеш под кожата. Wink
А мотивът на кмета ми заприлича на мотива, с който до 80-те години нямаше официални състезания по троен и овчарски скок за жени до началото или средата на 80-те - женският организъм е по-крехък и може да се увреди от тях. Как се менят схващанията... Wink Не само за тези два случая, разбира се, изобщо имат навик да се менят във времето.

# 344
Насочих се към Велинград,защото той все пак е курортно градче и един стадион в него може би би смущавал рахата на почиващите. Стадионът на футболния отбор на Несебър е изграден в края на Слънчака,там при разклона за Несебър и е извън двата курорта...

Общи условия

Активация на акаунт