🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 569
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 650
# 1 651
Аз така и не разбрах защо Зоран реши, че доктора е най-големият му враг. Показаха ли нещо, какво стана там? Чак пък от ден първи да го намрази толкова?
Заради интересът на жените към него 😉

# 1 652
  • София
Аз така и не разбрах защо Зоран реши, че доктора е най-големият му враг. Показаха ли нещо, какво стана там? Чак пък от ден първи да го намрази толкова?
Заради интересът на жените към него 😉

Да ти кажа и аз така подозирам Simple Smile Външният вид му е комплекс на Зи, личи си от километри.

# 1 653
Да, интересно е, че този въпрос не беше повдигнат по време на подкаста. Иначе Борислава каза, че с Йоана са се отказали от съюза с Док, Мила и Денчо, защото са смятали, че двете ще бъдат отстреляни точно от тях след някой друг племенен съвет. Специално Иван е казал на Борислава, че Мила и Денис май не я харесват особено (Денчо първите седмици) и може да бъде отстранена, но й е обещал, че ще съобщи, ако е застрашена.

Това е чиста моя спекулация, но аз си мисля, че Иван си падаше по Борислава, та за това и беше толкова огорчен като те се обърнаха срещу него. Евентуално негово заплесване по Бо обяснява и защо тя казва, че е усещала, че няма никакъв шанс Мила и Александра да играят с нея и това го е разбрала още в началото.

# 1 654
  • София
Зоран, Ганка и Карин за емоциите след края на "Survivor: Скритият идол":

# 1 655
  • София
Нормално е Док да се захласне по Бо. Колежка му е, а и е умна и хубава по един естествен начин. Без да е някаква ослепителна красавица. Аз я намирам за много красива, чаровна жена. Истинска жена.

Зоран, Ганка и Карин за емоциите след края на "Survivor: Скритият идол"

# 1 656
И аз много я харесвам Борислава. Не знам на живо как е, може и голям щиглец да е, но на екрана стои много добре. Мисля, че беше сред най-хубавите там.

# 1 657
  • софия
Бо за мен се оказа най-голямата хубавица. Другите жени гримирани и нагласени не ми харесват въобще, особено Александра. Натурални бяха страшни хубавици всичките. Ганка въобще нямаше да я позная нагласена. Бо след отпадането на съвета направо ми падна ченето - много красиво и ествествено момиче.
Драго 'нагласен' - много мазно излъчване има. Ванко и Денис - сладури. Зоран бая е налял Simple Smile

# 1 658
  • София
Неделчо и Туджаров правят новия Надкаст Wink

# 1 659
Да, защото Йо се прибира утре.
Чакаме резултата Simple Smile

# 1 660
  • София
Супер,че са я хванали Simple Smile После да извикат Ани и Денис.Зоран като обиколи всички студиа-и него Simple Smile

Аз пък днес друго се сетих-къде са спали тримата финалиста-при журито ли.В зад кадър все едно Зоран си дойде след играта.

# 1 661
  • София
И аз се сетих, че е заради това. Въпросът е, че и Анелия трябва да се връща в Австрия… Не знам кога, но дано я хванат.

Е то след гласуването вече край. В хотела при журито, да. Иначе то Зоран и на финала беше все едно след играта… 😄

# 1 662
И аз се сетих, че е заради това. Въпросът е, че и Анелия трябва да се връща в Австрия… Не знам кога, но дано я хванат.
Е то след гласуването вече край. В хотела при журито, да. Иначе то Зоран и на финала беше все едно след играта… 😄
Вече е в Австрия Анелия, днес имаше кадри в стори от полета и от Залцбург.

# 1 663
Анелия е в Австрия, но то Виена - София е по-бързо и евтино от Варна - София, така че сигурно си идва често Grinning

На мен би ми било супер интересно да гледам Доктора при Неделчо и Туджаров, мисля, че може много да разкаже. Дано го склонят, изглежда с Туджаров се имат.

# 1 664
Много малко вероятно ми се струва да видим Док с коментари за Сървайвър според мен, независимо, че с Туджаров се имат още от кастингите за Игрите.

Общи условия

Активация на акаунт