🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 536
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 30
Тия прогнози са пълна лотария. Поне да залагахме по чашка Бейлис Wink

Айде, ще си купя два лотарийни билета за финалисти:
Зоран-Анелия-Ганка
Зоран-Анелия-Кари

# 31
  • Другата България
Какъв Бейлис, аз вече съм напред с туба нафта..Joy
Ама Бен не каза ако уцеля ще дава ли той....

# 32
  • Варна
Предпочитам Ганка пред Денис, ще й стискам палци.

# 33
Записвам се да видя дали някой по-наблюдателен от мен видя спойлер на новото промо. Аз не видях 🤪

# 34
Замислих се.
Представяте ли си Ванко да е победител ? Това никой няма да го очаква Grinning той самият не знае как стигна до тук накрая  и победител . Нещо подобно като Добрин в ИВ.

Сега сериозно. В промото се видя кой се завръща от острова на изкуплението . Който иска спойлер, да си го пусне и ще види за какво говоря.

# 35
  • София
Моля да коментирате промотата на идиотите от bTV в скрит текст.
И защо изобщо ги гледате, като знаете, че ще си развалите кефа? Аз спрях да ги гледам. Особено тези новите дето са ги пуснали в социалните мрежи. Разбирам епизодът да е след 1 седмица и да ни тресе любопитството, ама той е след броени часове, няма смисъл... Simple Smile

Брей, в доста тесен семеен кръг на Великден. Ваня и Жени с Туджаров, Бо и Денис.
Много близки са си станали точно тези хора, това отдавна съм го видял и ето сега се потвърждава. Simple Smile

# 36
Да и аз видях, че са станали супер близки.  В профила на съпруга на Бо, на последната снимка тя е невероятна. Може би е от сватбата им, защото носи букет и е в красива светла рокля.

# 37
Не се учудвам, че са си близки, специално Бо е един от най-готините хора, които съм виждал. Имах честта да се запознаем и да си говорим и е просто уникален и интересен човек, много повече от колко очаквах лично аз. Жестока е!

По мое мнение поне острани каста масово е Likeable - личат си по това кои от тях са си близки и кои са над нещата, станали в играта.
За мен от продукцията уцелиха в десетката с хора като - Йо, Бо, Анелия, Зоран, Денис, Кари, Ганка.
Дано следващия сезон видим също толкова ярки и готини образи

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 11:29 от ibinev

# 38
Някой може ли да напише кой се връща от острова, нищо не виждам на промито?

# 39
Благодаря за новата тема.

И двамата (Денис, Ганка) са ми симпатични. Така, че който и да се върне, ще е ОК за мен.
Ганка е много сладка с шапката от дядо си. Дано й донесе късмет. Heart

На финала ми се иска да видя: Бо, Ани, Зоран.
Зоран ме разочарова в последните няколко епизода и не ми се иска да спечели Сървайвър, но го предпочитам като победител пред всички останали, с изключение на Бо и Ани.

Спойлери отварям всякакви. Sweat Smile Нищо не се вижда в промото. Не е ясно кой се завръща от острова. Гледах внимателно Sweat Smile и нищо не видях.

# 40
А това са резултатите от моето проучване в канала за фаворитите на хората.
Очаквах по-близки резултати дори, Бо и Зоран с доста сериозна преднина

# 41
Аз не можах да намеря къде да гласувам в канала ти и не можах. Моля, пиши ми на лични, за да гласувам.

# 42
Може ли да напишете кой се връща от Острова или къде се вижда - в спойлер разбира се.
Аз го изгледах 10 пъти и даже го наизустих, но завърналия се така и не го видях Grinning

# 43
  • София
Денси,
https://www.youtube.com/post/UgkxoO0B1ZNZAndmXCsB7PH7jahz3VCDL1UV
То не е точно класическа анкета, а трябва да напишеш коментар с твоя любимец/любимци.

Явно Бо не само тук е популярна, но и в сериозния канал на Ауткаста, което си е показателно вече за играта и. Защото за мен това са топ местата свързани със Сървайвър. Тази тема и канала на Ванката.
Туджаров и Неделчо също и се кефят, както и всички анализатори, които бяха гости на Деси в Преди обед (самият Ауткаст, Дамяна, един друг фен ама му забравих името, беше гост и на Иван в канала му ; Ваня и Жени ; Митко рибешката глава и т.н.).
За мен фейсбук и инстаграм не са абсолютно никакъв критерий! И не само за това реалити. Там пишат идиоти. Да ме прощават хората. Между другото в инстаграм и фейсбук също са пуснали тема в която всеки да напише на кого симпатизира. Ако на някой му се занимава може да преброи гласовете, аз нямам нерви, защото са много коментарите, нямам време просто. А и както казах, на кой му пука за фейсбук инвалидите.

Направих си труда обаче да преброя гласовете в канала на Иван
Ето резултатите, макар че като графика е много по-добре и то се вижда всичко.

1. Борислава 28 гласа
2. Зоран 21
3. Анелия 11
4. Карин 6
5. Ганка 5
6. Денис 1
6. Ванко 1

# 44
Малко и от ИГ

Резултатите от подкаста на Иван, през погледа на Зоран

Зоран твори

Много хубав, носещ позитивна енергия кадър на Кари и Зоран

БО

И ми се иска да отбележа и още нещо - в стори Ивайло използва песен на ZAZ - "Je veux". Супер много ме изненада, спечели си няколко големи червени точки пред мен Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 12:56 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт