🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 542
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 45
Не разбирам защо да е в скрит текст при положение , че не издавам абсолютно нищо съществено? Не посочвам имена , както правят някои хора. Само казвам от къде може да го види някой ако желае. Не смятам,че това е в разрез на правилата.

# 46
Не разбирам защо да е в скрит текст при положение , че не издавам абсолютно нищо съществено? Не посочвам имена , както правят някои хора. Само казвам от къде може да го види някой ако желае. Не смятам,че това е в разрез на правилата.
Никой не е казвал да си скриеш предния пост в скрит текст Simple Smile Просто аз (а като гледам и други потребители) не можах да видя нищо издайническо в промото и затова помолих за още една подсказка, която вече трябва да е скрита, за да не се разбере Grinning

# 47
На мен ми се видяха доста хора за Зоран в инстаграм. Кари, Анелия и Бо също имаха своите почитатели. Сякаш Ганка, Денис и Ванко най-малко ги зърнах, но признавам, че скипнах набързо и не съм обърнала чак толкова внимание.

Едно нещо мога да кажа обаче - средностатическият български зрител на предавания не може да бъде обвинен, че е ксенофоб 😁 Зоран се радва на популярност. Ваня също имаше много фенове. Идват ми веднага в ума и други участници от различни държави, които са имали солидна популярност в други формати. Мога да ви кажа, че в Полша ще е пълна фантасмагория чужденец да спечели формат, а още по-малко вероятно да се радва на масова популярност.

Това е хвалба към нас, а не упрек да поясня. 😁

# 48
Благодаря за темата! Чудесна вкусна корица! Flowers Hibiscus

Стискам палци на Ганка, но мисля, че Денис ще спечели. По останалите въпроси не гласувам, че кристалната топка се строши!
Който и да се завърне, ако играта е веднага след островната шанса му ми се струва по-малък. Дори емоционално ще е много разконцентриран.

# 49
Това е достойно за гордост, както и че абсолютно никога не прочетох някакви дискриминационни думи за Кари.
Дяволче, благодаря гласувах за Зоран, разбира се.

# 50
Айде дайте го този спойлер за промото,де!? 😀И аз нищо не видях.
Смятам,че ще се върне Денис и така искам.
Искам Зоран да е първия финалист,а Бо първата отпаднала. Финал Ани,Денис и Зоран,защото са ми най-симпатични не само в играта.
Реално погледнато Бо може да е финалист ако има подходящи игри,но не мисля,че в поне една от игрите няма да се изисква сила,,ловкост и бързина,а тя там е най-слабата.

# 51
Много ме е яд, че "Полуфиналите" започват с шест човека. Никога не е било така, не само в Американските, но и в нашите сезони. Защо не го направиха, както обикновенно правят игрите при четирима останали играчи и този сезон? Така ни лишиха от още два брутални съвета, още повече при наличието на идол в играта. Супер много ме е яд на Продукцията за решението им. Не съм против игрите по принцип, но съм много против количеството на участниците в тези игри през този сезон.

# 52
  • София
Съгласна съм напълно. И най ме е яд, че точно сега, на този прекрасен сезон, решиха да подходят по този начин.... Не искам да звуча параноично, но наистина се надявам, че не е направено нарочно, за да добутат някои хора до финала...

Хмм, започвам да си мисля, че Butterfly:3 се е объркала нещо и сега не иска да си признае... Защото и аз превъртях това промо сигурно 50  пъти... и естествено - нищо.

# 53
  • София
Осраха всичко, факт.
В стратегически сезон, дават финални игри?!?!
Само някой ''гений'' може да измисли такава глупост. Залагам на Евтимчо и че се е наложил над останалите.
Сега вместо да има напрежение и неизвестни ще гледаме как крепят панички, палят огън или стоят като истукани до припадък.

Като толкова много държат на игрите, защо тогава в самия сезон ги неглижираха като не им отделяха такова значение, а и бяха по-леки като цяло.

Общо взето от двата стола на земята, това се получи. Нито едните (батка феновете) ще харесат Сървайвър за това им решение, а само ще настроят другите (ние, болшинството тук и като цяло от доглеждащите сезона) срещу тях и това им ''гениално'' решение.
И сега вместо финалната тема да направи над 100 страници, ще е по-слаба от предната.
То какво да му коментираш? Как еди кой си държал повече.
Няма социална игра, няма ходове, няма нищо.

# 54
Аз допускам, че може и да се сменили идеята за класиране на финала в последния момент. Защо? Защото само Бо, Зо и Анелия си правят труда да търсят скрития идол, та едва ли не излиза, че получават помощ от продукцията като съвет след съвет намират идола. В реалност знаем, че само те са си правили труда да гледат за него, докато другите признават, че са лежали.

А да не забравяме бисера на Мила - "е, щом идолът вече е използван, поне няма да има повече" 😃

# 55
  • София
В интерес на истината, в Надкаста Туджаров и Дамяна засегнаха тая тема. Мисля, че беше според Дамяна - концепцията за финала би трябвало да е зададена предварително... едва ли не със започването на формата. Но в крайна сметка и тя не беше сигурна....

# 56
  • София
Хайде и аз да се запиша за последен път.
Не видях в промото кой се завръща,но видях и двете игри.
Как си мислите,че висок мъж с големи ходила би победил малко момиче?Аз лично съм сериозно озадачена от този ход на продуцентите,направо го слагам в графа"намеса".
Та искам да се върне Денис,но ще се върне Ганка.
На база втора игра писах,че ще отпадне другият голям мъж-Ванко.Също си мисля,че Бо би се справила точно на този компонент и стрелях,че тя ще победи Simple Smile
Влагам,разбира се огромна доза надежда,въпреки ръката с бялата гривничка и оранжеви кубчета-може пък да са паднали Simple Smile
Искам Бо победител,а до нея Зоран и Ани-всичко друго е компромис за мен.
Това,че са наредили игри още от топ6 е тотална глупост и вероятно е с цел на финал да има участници с геройски едит.

# 57
Общо взето от двата стола на земята, това се получи. Нито едните (батка феновете) ще харесат Сървайвър за това им решение, а само ще настроят другите (ние, болшинството тук и като цяло от доглеждащите сезона) срещу тях и това им ''гениално'' решение.
Мисля същото.
И за мен си е точно така. При неглижирането на игрите през целия сезон в края му дай да направим ИВ ... откровено тъпо и недалновидно решение на Продукцията.

# 58
Благодаря за темата! Гласувах, ама просто напусках някакви имена без да вкарам логика и мисъл. Общо взето на принципа на продукцията действах.
Еми не се вълнувам за тази седмица. Предполагам най-много коментари ще има в сряда, но останалите дни какво ще обсъждаме? Лични драми тук таме и в стил Игри на Волята: "Погледнете, погледнете какво прави Зоран! Не мога да повярвам!"
Хем го очаквах, но по средата на сезона ми се появиха надежди, че този път ще променят нещата и ще гледаме съвети, ще се надлъгват, ще направят интрига. Уви, оставам разочарована. Отварям де що видя спойлер, защото просто ми се изгуби тръпката.

# 59
За мен наистина е все едно кой ще победи. Това ми е първи изцяло изгледан сезон на Сървайвър и беше добра, към края дори интригуваща времегубка.

Имам собствена интерпретация кой е на финала. Тя се базира на екранното време, което имат участниците през целия сезон. Развитието на "главните" герои се проследява от самото начало и игровият им образ се изгражда в протежение на целия Сървайвър. Всички останали "поддържащи" роли остават на заден план, независимо колко харизматични (напр. Кари) и изявени (напр. Ванко, Мила) са в реалния живот. От споделените в социалните мрежи истории разбираме, че например Денчо имал много ходове или, че Кари казвала всичко на Зоран. Анелия пък била най-близка на Зоран (по негови думи). Нищо от това не ни е показано, просто защото тези герои имат само индиректно участие в изграждането на образа на финалистите/победителя, мисля си аз.

Дали е така, ще стане ясно тази седмица.
Това е като онези филми, на които краят е интересен и развръзката в последните минути ни изненадва. После, знаейки как са завършили, ги гледаш отново и вече забелязваш детайлите, които са ти убягнали първия път.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 13:55 от e-gonna

Общи условия

Активация на акаунт