🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 356
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 705
Вече няколко пъти чета, Милошев.
Милошев няма този сезон нищо общо.
Само и единствено ьтv е продуцент на предаването.
И вече е ясно, че Зуки ще спечели.
Никакъв съспвнс за довечера.

# 706
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Победата на Зоран никога няма да е чиста, ако мине през СМС-ите на Милошев. Независимо от добрите ходове на Зоран в играта.

Какво ще рече,че няма да е чиста победа?
Ако победи,ще бъде заради това как е играл,какви ходове е направил и какви отношения с останалите е развил.
Нито той си е пожелал СМС,нито ако спечели по този начин,ще му се омаловажи всичкият труд,който показа в предаването.

Аз все пак си мисля,че няма да се стигне до зрителските обаждания(Зоран ще спечели с 5 гласа).
Ванко - Кари
Джулиана - Гани
Мила - Гани
Йо/Бо - Зоран
Денис - Зоран
Ани - Зоран?
Драго - Не го знам (бих заложила на Зоран)
Александра - Ганка

Как да няма общо?
Даваха Милошев да дирижира оператори и монтажисти,да носи разни тефтери и сценарии.Жена му Апостолова също пише сценария за Съветите.Каквото кажат те - това е. Нямал нищо общо,бил само продуцент. лол

# 707
Вече няколко пъти чета, Милошев.
Милошев няма този сезон нищо общо.
Само и единствено ьтv е продуцент на предаването.
И вече е ясно, че Зуки ще спечели.
Никакъв съспвнс за довечера.
Бтв е продуцент, а Милошев отговаря за креативната част на проекта.

# 708
сем Милошеви

Победата на Зоран никога няма да е чиста, ако мине през СМС-ите на Милошев. Независимо от добрите ходове на Зоран в играта.
Какво ще рече,че няма да е чиста победа?
Ако победи,ще бъде заради това как е играл,какви ходове е направил и какви отношения с останалите е развил.
Нито той си е пожелал СМС,нито ако спечели по този начин,ще му се омаловажи всичкият труд,който показа в предаването.
Ако победи благодарение на вот от публиката победата не е чиста. Просто и ясно. Защото за съжаление този вот на публиката тежи много повече от това, как е изиграл играта си на острова. Защото точно този вот го прави победител. СМС-и от публиката и Сървайвър са антоними.

Много, ама много харесвам НМ, но не приемам начина му на победа до ден днешен.

Не пожелавам това на нито един от финалистите. Не го заслужават и тримата.
Не го пожелавам и на нас като фенове. Ние също не го заслужаваме.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 07:11 от Bengun

# 709
Абсолютно ми е все тая Зоран или Ганка, с манипулации коалиции и 2 мата са финалисти!!!

Виж сега Кари е друга бира промъкна се на финала , като най-малко конфликтното между капките и плюскането /не мога да забравя в една колиба как предпочете да се наплюска, защото тя деца няма и много важно нали  кво толкова , че някой си нямало да си види детето на поздрав за РД... да не забравяме и целият ѝ егоизъм, относно храната..хапва в колибата - носи остатък на племето и там пак плюска.

# 710
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вота на публиката е базиран на играта му на Острова и същия този вот ще си има логична стойност.
Не е просто така им е хрумнало на зрителите,затова са гласували.
Затова,че победата му с или без СМС си е чиста и заслужена.Поне в моите очи.

# 711
Вота на публиката е базиран на играта му на Острова и същия този вот ще си има логична стойност.
Не е просто така им е хрумнало на зрителите,затова са гласували.
Затова,че победата му с или без СМС си е чиста и заслужена.Поне в моите очи.
Сървайвър е социална игра, затворена в тесен кръг от хора. И в края на играта част от хората трябва да изберат един победител. СМС-ите превръщат формата в нещо друго, което не е Сървайвър.

Аз и ти примерно какво отношение имаме към играчите и играта им на острова? Никакво. Не сме били там, не ги познаваме, не сме живели с тях. Не можем да им влезем в обувките.

Имаме само и единствено отношение към едита на тези играчи, направен от Продукцията. И някакви впечатления за тях от социалните мрежи.

# 712
Може и да сте прави.
Не съм гледала всичко, но някъде четох, че са му отнети правата.
Има резон да е в състава, но не  да е продуцент.
Вече няма зн.

# 713
Двете ми фаворитки са на финал , единият от двата ми минуса отпадна.
Не мисля че Зоран ги изигра красиво. Беше си по балкански- на дребно , като играта я направиха Йо и Бо , а Зоран само просто плещеше повече и си приписа заслугите Дано не го играят по големи Хамериканци нашите и не гласуват за него. Не е добре българите да гласуват (за справка, вижте премиер на БГ)

# 714
Затова Зоран беше споделил, че в анкетата на Outcast е на второ място след Бо. Прогнозирал си вота човекът. Unamused

# 715
  • София
Първо честито на Гани и Зоки. Мисля, че са достойни финалисти. Жалко само, че Карин изяде мястото на Бо на финала.

Много ме хвана яд като отпадна Бо, мислех да спра записа и да не гледам повече. Е, догледах.
Бо беше сърцето и душата на този сезон и според мен спечели най-важния приз - стана любимка на истинските ценители на тази игра. Голям фаворит тук в темата и в Ауткаст канала, голям фаворит и на всички топ специалисти, които коментираха в свои ютюб канали или гостуваха на Деси в Преди обед.
Само за едно нещо съжалявам. Знам, че Бо чете тук и знае колко голям фен съм и. Ех, момиче, защо не ги тренира тези пъзели? Вижте Неделчо какво направи в ИВ? Ама човек се беше подготвял. Само това и нищо друго не ти трябваше и сега щеше да си на финал. Останало си го има и то в много. Пъзели, пъзели, пъзели!

Да, Зоран беше режисьорът, а тя сценаристът на сезона. Уви в един тотално доминиран от жени сезон, крайната победа отново ще е за мъж и то за човекът на продукцията. Който каквото да ми обяснява, той работи там и през цялото време си личеше каква силна симпатия имаше към него Владо. А явно е имал вътрешна информация за възможен есемес вот, защото много от ходовете си ги правеше директно за публиката и даже се обръщаше към нас, играеше за нас.

Браво на Ани. Респект момиче! И тя си даде сърцето и душата, 3 часа и 15 минути е нещо ужасно. И феърплей, призна си. Респект! Браво и на Зоран разбира се. Уникален, типичен балкански инат.
Епична финална битка, но ужасно скучна за гледане.

Не съм съгласен, че Бо е слаба на игрите. Да, може да има само 1 победа, но и малко последни места има. И винаги се е борила, колкото може. Просто не е спортист човек. Уви, масовия българин не може да го проумее това. Че в тази игра обикновено печелят такива като нея. Но не и в България.

На мен лично утре ми е все тая общо взето. Стига Карин да не спечели, но то тя има точно 0% шанс да спечели. При каквато и конфигурация да беше нямаше шанс.
Зоран заслужава повече победата от Ганка ако сложим всичко на везната, но за мен Зоран завинаги ще си остане човекът на продукцията. И точно това ме спира да съм му истински фен. Така че съм 50 на 50. Ганка ми стана симпатична след като я надиграха и изгониха. Все пак, ох не знам, трудно ми е. Няма я Бо, няма я и Ани.
Хайде 55 на 45 все пак за Зоран. Защото има всичко: ходове, идоли, много победи, не е гонен от племенен съвет. Някак си никой нищо не може да му каже. Само Борислава можеше да му открадне победата ако се беше добрала на финала, защото нейната везна тежи почти толкова колкото на Зоран. И само в игрите е разликата.

Аз ще си остана наивен до последно и ще се надявам да не гръмне пушката в края на действието и да няма есемес вот. Ако наистина видим тази гавра ще е последния пирон в ковчега. Милошев съсипа Сървайвър още преди години и сега собственоръчно с ''умната'' си жена ще го доубие. Провалиха се тотално като рейтинг заради изключително нескопосания си маркетинг, а сега ще отблъснат и вярната си публика. bTV, докога ще търпите семейство Милошеви? Те Сървайвър не могат да правят!!! Не го ли разбрахте. Вижте си рейтингите, вижте и тук какво ни е масовото мнение на хората, които най-много обичаме тази игра!
Самият факт, че обявяват есемес гласуване само по себе си означава, че те не уважават традициите и духа на играта. И все пак вярвам, че може да не се стигне до там. Явно това е големия туист за който намекна Ваня. Жалко.

Имаше въпрос за есемесите и влиянието на публиката в други държави. В Испания изобщо няма жури и там всичко се гласува от зрителите. Кой ще е капитан на отбора (по-точно кой да сформира племе), кой кого да вземе за споделена награда и т.н. Абе нещо като Игри на глада. Ама испанския Сървайвър е като голям лайф Биг брадър ама с яко гладуване, игри и скандали. И се снима едно към едно - пряко. Няма монтиран материал или много малко. В реално време се излъчва всичко и зрителите гледат и оценяват и т.н. Нещо като Къртицата. Много материали на живо в реално време. А не както е в останалите държави. Предварително заснет и монтиран материал. И в Испания това е най-популярното реалити предаване с огромна зрителска аудитория.

Така да се върна на темата.
Аз лично очаквам победа на Зоран още в гласуването
Виждам 5, че дори 6 или 7 гласа за него
сигурни гласове:
Йо / Бо / Денис / Ани - 4 гласа + много вероятни гласове: Джулиана, Драго и Алекс.
Ганка - само Мила и е сигурен глас! Но за нея могат да гласуват и неориентираните Джулка, Алекс и Драго, но макс я виждам с 4 гласа. Това и е предела.
Карин - има 1 твърд глас от Ванко.

# 716
Аз лично очаквам победа на Зоран още в гласуването
Виждам 5, че дори 6 или 7 гласа за него
сигурни гласове:
Йо / Бо / Денис / Ани - 4 гласа + много вероятни гласове: Джулиана, Драго и Алекс.
Ганка - само Мила и е сигурен глас! Но за нея могат да гласуват и неориентираните Джулка, Алекс и Драго, но макс я виждам с 4 гласа. Това и е предела.
Карин - има 1 твърд глас от Ванко.
Дано си прав.
Предпочитам Зоран да спечели Сървайвър с гласовете на журито, без да се стига до ***** СМС-и.
Защото малко или много от тези трима финалиста най-много заслужава победата в играта.

Но виждам нарисувано 4-4-1 за съжаление. Дано греша.
Реакцията ми от снощи, около половин минута след обявяването на "изненадата" . Става дума за попарата Simple Smile
Скрит текст:
Николай Мартинов одобрява това TrollfaceTrollfaceTrollface
ГАЛОШЕВ, ВЪН ОТ СЪРВАЙВЪР !!!

Легендата ще е в ролята на Жени утре. Ще гласува за Карин. За да има отново 4-4-1. ЯЛИ СМЕ Я ТАЗИ ПОПАРА.

# 717
Значи щом има смс- и и Милошев пише сценария
Победителят е ясен. Само дано Ганка е втора, но не вярвам...
Почти не пишех, но ви чета с кафето всяка сутрин, и както винаги тук винаги е по - интересно.

# 718
Ако Зоран е човек на продукцията, с каквото впечатление останах благодарение на прекрасния монтаж, никаква победа не заслужава. Дори веднъж отпаднал човек е за предпочитане. Това с огъня лесно може да е подсказка от продукцията. После отива при Бо и я пита коя игра дават най-често в Сървайвър и накрая излиза, че той се е доверил на нейното и на своето експертно мнение. Прекалено много случайности станаха. Те другите предавания понеже са по-добре Rolling Eyes Не знам и аз на какво се надявам, то на Олимпийските игри понякога няма феърплей, пък камо ли в едно реалити.

# 719
Дано Зоран победи без смс-и и избран от журито, а не от хората пред телевизорите. Заслужава тази победа и не искам да стои сянката на смс-ите над добрата му игра.
Но съм почти сигурна в разпределението, за което говори Bengun 4-4-1 и смс вот. Няма как да пропуснат този сеир и малко парички.
Надявам се да обявят и нов сезон довечера.
Страшно се вълнувам, цяла нощ сънувах Сървайвър.

Общи условия

Активация на акаунт